Ne zaman gitsem güzel ilgileniyorlar.

Betrouwbaar

Aardige mensen. Doen alles om je zo goed mogelijk Te helpen. Ga voor het eerst rustig naar een garage zonder het gevoel dat Ik falliet ga..

Afspraak is afspraak!

Helderheid, duidelijkheid en Klantvriendelijkheid

Top service!

Duidelijk in communicatie en goed geholpen!

Fijn bedrijf.

Eerlijk, fijn bedrijf wat met je mee denkt, leen autos heeft en vooral niet te vergeten, een betaalbaar bedrijf! Geen gekkigheid achteraf, je weet waar je aan toe bent. Aanrader !

Mankement viel mee, geen onnodig dure reparatie

Eenvoudig op te lossen mankement, goed verholpen

Al jaren een betrouwbare en gebruikersvriendelijk garage

Prima garage, levert goed werk

Vaklui Goede service Aardige mensen

Communicatie is goed als er iets bijzonders is. Altijd vervangend vervoer

Top bedrijf

Kundige monteurs en ook gezellig sfeer. Wat zeker net zo belangrijk is.

Betrouwbaar

Afspraken worden nagekomen.

Goed werk tegen scherpe prijs!

Komen afspraken na en lekker dichtbij!

Tevreden

Vertrouwd adres … al jaren een tevreden klant

Zeer behulpzaam en meedenken

Ondanks een drukke dag voor de monteurs een band vervangen. De volgende dag een motor storing, auto bij de garage neergezet en wederom de zelfde dag gerepareerd .

Betrouwbare vlotte garage

Vriendelijke mensen en er is contact met de monteurs

Een fijne en betrouwbare garage!

Ik heb een positieve ervaring. Toen ik problemen met mijn auto had, mocht ik dezelfde dag nog langskomen. Heel fijn! Jullie zijn heel behulpzaam en proberen goed mee te denken.

Vriendelijk en prima service.

Het team is altijd vriendelijk en spontaan naar ons Altijd een oplossing voor onze problemen. Dus een dikke tien.

Top in verkoop en Service!

Door gezondheid problemen afscheid moeten nemen van mijn sportwagen na 21 jaar in bezit te hebben gehad, geslaagd bij Boersma voor een mooi alternatief. Moest er een eindje voor rijden maar was dit meer dan waard. Bedankt voor het geduld en het fijne verkoop contact met mij en ook voor de vlotte aftersales in de werkplaats. in 1 woord top! Veel garage bedrijven kunnen hier een voorbeeld aan nemen.

Top service!

Mijn Golf (oldtimer) wordt hier altijd super onderhouden. Zeer tevreden over de service en persoonlijke touch.

Prettige kennismaking.

Voor de eerste keer naar garage Boersma. Een plezierige kennismaking. Geeft vertrouwen voor de toekomst.

Altijd prima en gezellig!

Al vele jaren kom ik bij garage Boersma. Eerst bij vader Louwe en later bij Jelle. En altijd tevreden!

De juiste mensen.

Er wordt meegedacht en vanuit de klant. Zou menig bedrijf voorbeeld aan kunnen nemen.

Vakkundig, betrouwbaar, klantgericht, efficiënt persoonlijk

Bij garage Boersma ervaar je een persoonlijk en zorgvuldig klantcontact en de reparaties en beurten van je auto worden op een degelijke manier uitgevoerd met goede vakkennis . In de verkoop heb ik een goede auto bij ze kunnen kopen waar ik met veel plezier al lange tijd in rij . Al met al … betrouwbare top garage !

Vaklieden.

Klant vriendelijk, prima afspraken en weten waar ze mee bezig zijn.

Altijd perfect geholpen

Afgelopen 30 jaren meerdere auto's gekocht en in onderhoud gehad. Komen afspraken altijd na.

Lombok 11

9951SC Winsum