Jarenlang zeer tevreden

Al jaren lang prima bedrijf, goede vakmensen, komen afspraken goed na. Zelfs na verhuizing naar Hoogeveen nog steeds trouwe klant bij garage Boersma. We blijven komen.

Zeer goede garage in reparatie en verkoop

Ik kom hier altijd om mijn auto te laten repareren maar ook om mijn auto's te kopen. Hier hebben ze altijd goeie auto's met weinig kilometers. Ik ben zeer tevreden over de goeie service. Ik zou het zeer aanraden om hier naar toe te gaan voor de verkoop of reparatie van uw auto

zeer prettig

Heel erg behulpzaam en vriendelijk. kundig en ouderwetse service.

De situatie wordt gekenmerkt door gemoedelijke samenwerking.

De te verrichten werkzaamheden worden professioneel uitgevoerd, waardoor ik vertrouwen blijf houden in het garage-team.

Snel en niet duur

Zeer tevreden!

Fijn bedrijf wat echt te vertrouwen is! Eerlijk en reëel, en zeer gastvrije eigenaar.

Vertrouwen

Vertrouw op de deskundigheid.

Meest betrouwbare garage die Ik in mijn72 jarigbestaan heb mee gemaakt Vriendelijke mensen

Eerlijk bedrijf, fijne mensen

Na een auto te hebben gekocht en eigen auto in te hebben geruild bij garage boersma zeer tevreden. Degelijke auto tegen een eerlijke prijs de inruilprijs was ook netjes. Na wat spullen vergeten te zijn in mijn oude auto hebben ze het netjes naar me op gestuurd.

Correct behandeld

Goede voorlichting en uitleg over de gekochte auto. Bedrijf met een degelijke uitstraling

Groningse zekerheid en nuchterheid

Wat ik al zei in de aanhef

Geweldig, komen afspraken na, Klant vriendelijk & behulpzaam

Auto online gezien en afspraak gemaakt Vanaf eerste contact moment zeer klantvriendelijk, behulpzaam en niks was teveel. Moest enkel 360km ervoor rijden, tussentijds gebeld dat we vertraging hadden, allemaal geen enkel probleem. Wij wachten gewoon op u (ook al zijn we om 17:30 gesloten. Bij aankomst werd ons eerst gevraagd of we een lekker bakje koffie wilden na zo'n lange reis. Ze hadden en namen alle tijd voor je. Auto stond netjes klaar voor inspectie en proefrit. Auto was precies zoals op de foto en ze verteld hadden. Waren er maar meer van dit soort garages. Mensen een echte aanrader.

Auto te mooi voorgespiegeld en ze vertellen geen eerlijk verhaal

Ik was geïnteresseerd in de aankoop van een Renault Kangoo uit 2010. Aangezien ik ruim 250 km van Winsum afwoon, wilde ik graag bevestiging over de staat van het voertuig. Tijdens een telefonisch gesprek met verkoper Kees werd aangegeven dat de distributieriem vervangen zou worden en de auto een nieuwe APK kreeg. Op de foto's leek het een heel nette auto en dit werd bevestigd door Kees. "Als u de auto ziet zult u er verliefd op worden, dat weet ik zeker, hij ziet er op basis van zijn leeftijd en km's heel mooi uit. Ik zie ze niet zo vaak in deze staat. En laat ik eerlijk zijn, er zit een klein deukje op de achterklep". Op basis van de reviews en het verhaal van Kees toch maar de hele reis gemaakt. Bij inspectie van het voertuig bleek er veel meer aan te mankeren. Op meerdere plekken waren kleine deukjes, was de lak aangetast (Craquelé op de motorkap), waren een raamsponning en een deurrail door corrosie aangetast en stond de auto op 3 verschillende soorten banden. Daarnaast werkte de airco niet naar behoren. Maar nóg erger, op meerdere plekken was de lak compleet van het dak af (chemische reactie/vogelpoep?). Toen ik Kees met deze waarnemingen confronteerde gaf hij aan dat hij dit niet eerder gezien had, ondanks dat het voertuig uitgebreid gewassen en gepoetst was. Hij kwam niet verder dan sorry en excuses en bleef volhouden dat het een nette auto was voor zijn leeftijd en km's. Ik snap dat als je een auto op leeftijd koopt, deze gebruiksporen heeft, maar wees daar dan eerlijk over in een telefonisch gesprek. Nu laat je een potentiele koper veel tijd en kosten maken, terwijl je hem eigenlijk om te tuin leidt. In hun bedrijfsslogan staat: "Geen verrassingen, betrouwbaarheid en vakkundig; ervaar het zelf!" "Welnu ik heb het nu zélf ervaren: ze reageren slecht op mails, de staat van deze auto was écht een onaangename verrassing. Betrouwbaarheid is ver te zoeken, immers eerlijke voorlichting hoort daarbij en deze handelswijze is niet vakkundig.

Accuraat en proffesioneel

Heb hier beide auto's in onderhoud, altijd fijn geholpen met een zeldzame klantgerichtheid, ze begrijpen wat ik wil. Ben je opzoek naar een Garage die je auto behandeld zoals het hoort zit je hier goed. Zo hebben ze bij een oliebeurtje ook even het batterijtje van de afstandsbediening vervangen en ander vloeistoffen bijgevuld. Bij het kiezen van banden krijg ik goed advies wat bij de auto hoort. Ben je opzoek naar een net door het apkaatje beurt denk ik niet dat je hier moet zijn, maar wil je gewoon het juiste voor je auto, voor een eerlijke prijs dan is Boersma de juiste.

Voor Voedselbank Het Hogeland is garage Boersma onze steun en toeverlaat.

Garage Boersma steunt onze Voedselbank al jarenlang bij het onderhoud van onze bestelauto's. Ze zoeken altijd naar een snelle en goede oplossing, rekening houdend met ons beperkte budget. Bij de aanschaf van de nieuwe Renault bestelbus heeft garage Boersma op een goede wijze meegedacht over de aanschaf.

Altijd de beste!

Zelfs nu ik in de stad woon rijd ik naar m'n ouwe dorp om de kast te laten onderhouden.

Uitstekende service

Goede service voor een goede prijs, vriendelijk en hulpbereid.

Altijd correcte behandeling

Ik word altijd snel en correct behandeld. Met vriendelijke groeten Afke

Prima garage

Enige tijd geleden heb ik hier een review geplaatst . Daarin vertelde ik dat ik heel goed was geholpen bij de koop van mijn auto. Wat mij tegen was gevallen: dat ik na een aantal weken na de koop moest betalen voor een afgebroken achterruitwisser. Mijn ziens valt zoiets nog onder de garantie. Dit had ik in de review geschreven. Vrij snel werd er door de baas kontakt met mij opgenomen en ook hij vond het raar dat ik daarvoor moest betalen. Dit was helemaal langs hem heengegaan en hij verontschuldigde zich hiervoor en bood direct aan om het bedrag van de reparatie terug te storten, wat hij ook direct gedaan heeft! Ik vind het heel fijn dat hij dat gedaan heeft dus al met al een dikke pluim voor deze garage!)

Ik heb hier onlangs een auto gekocht en de service was heel goed. Verder kan ik er nog niets over zeggen omdat ik hier nog geen ervaring mee heb. Mijn achterruitwisser moest vlak na de aankoop vervangen worden omdat hij eraf was gevallen doordat hij helemaal af was en er een hele nieuwe in gezet moest worden. Daar moest ik toen rond de 70 euro voor betalen terwijl ik verwacht had dat dat nog onder de garantie van enkele maanden zou vallen maar blijkbaar valt zoiets er niet onder.

Prima garage.

Prima garage, klantvriendelijk, goede service. Ook de prijzen lijken zeer redelijk. Heb al 3 tweede hands auto's gekocht bij Boersma. En dat tot volle tevredenheid.

Afspraak is hier Afspraak, zeer tevreden!

Auto gekocht voor schoonouders, wat een Vriendelijke mensen!! Goed geholpen en geadviseerd.

Vriendelijk

Wij hadden een opel astra op internet bij jullie zien staan. Mailtje gestuurd of wij die konden komen bekijken. Mijn vriend en ik er heen gegaan en we vonden de auto gelijk al mooi. Vriendelijke eigenaars en wij blijven zeker klant bij hun. Wij zijn super blij met de opel astra

Snel en super geholpen :-)!

Erg tevreden met hen!

perfecte service