Bedankt Gert en Ria
Bedankt Berend .
Goede service!
bedankt
Prima. Zowel in persoonlijk contact als reparaties. Zijn flexibel en denken met je mee. Service staat hoog in het vaandel
Bedankt voor jullie beoordeling
Bedankt , fijn dat je tevreden bent
Bedankt meneer Nieuwenhuis. Tot de volgende keer
Bedankt Jannes
Ze staan altijd voor je klaar. Komen ook bij je thuis op de oprit als je het niet vertrouwd. Ervaren personeel. Goede voorlichting over de benodigde reparaties en wat het je gaat kosten. Je hoeft niet direct te beslissen over de benodigde reparatie, dus kan je een goede afweging voor jezelf maken.
Bedankt Annemiek, we waarderen het heel erg dat je de moeite neemt om een beoordeling te schrijven.
Zeer klantvriendelijk bedrijf met gedreven personeel en een heldere visie op de toekomst.
bedankt
Accuraat, deskundig en klantvriendelijk.
Bedankt
Bedankt Jan
Goede afspraken kunnen maken Top
Goed, efficiënt en grondig
Bedankt
snel en adequaat; goed meedenken en prima service.
Top , bedankt voor de goede beoordeling
Top, prima service voor een goede prijs
thx
Betrouwbaar en altijd goed.
Bedankt voor de beoordeling , jullie zijn ook wel 1 van de trouwste klanten al heel wat jaren.
Er zat een roestplek op de auto. Deze is keurig gerepareerd.
deskundig en goede service!
keurig geregeld, goede service en altijd wat meer. kundig personeel. denkt met de klant mee.
Grondig onderzocht wat er mis was. Goed gecommuniceerd. Snel gerepareerd en voor een nette prijs.
Bedankt voor de beoordeling tot de volgende keer
Ongeveer een jaar geleden mijn huidige auto bij Boersma aangeschaft, een heel prettig en gemoedelijk garagebedrijf. Heb mijn auto hier ook in onderhoud, prettige mensen en goede service.
Al jaren onze auto\'s in onderhoud naar alle tevredenheid. Vooral de prijzen, in vergelijking met andere garages, zijn zeer schappelijk.