4 sterren: goede service, goed behandeld

Je wordt er steeds deskundig en klantvriendelijk benaderd. Je bent er echt een \"gewaardeerde klant\".

Heb 24 auto\'s gekocht bij jasper

4 sterren: goede service, goed behandeld

Jaarlijkse servicebeurt met APK zijn goed en op de afgesproken tijd uitgevoerd. Bij het maken van de afspraak kreeg ik de maximum kostprijs van de beurt te horen. Dat vind ik wel prettig.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik ben al jaren tevreden klant bij Jaspers.Ik heb onlangs zelfs een jonge Peugeot 308 occasion bij Jaspers gekocht.Ze helpen mij na volle tevredenheid.Ze zijn deskundig en de garage hanteerd prima prijzen...maar vooral zeer belangrijk..Jaspers is eerlijk en zegt waar het op staat.Voeren geen onnodige reparaties uit om meer geld te verdienen maar waarschuwen wel als ze zien dat erneen reparatie aankomt.Dit vind ik zeer prettig. Onlangs een raparatie laten uitvoeren aan thermostaat.Thuis gekeken onder de motorkap en zag dat alles netjes is gemaakt en schoongemaakt.Ze hebben zelfs alle vloeistoffen bijgevuld .Toppie

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Indien ik een ander merk auto zou kopen, dan blijf ik toch voor onderhoud bij Autobedrijf Jasper

4 sterren: goede service, goed behandeld

Autobedrijf Jasper staat bij ons hoog in het vaandel wat betreft service en klantvriendelijkheid. We kregen een goede prijs voor onze oude auto\'s en er was nog wat onderhandelingsruimte. Mijnheer Jasper bleef heel vriendelijk, dacht met ons mee, nam alle tijd en regelde zelfs een gunstige verzekering met goede voorwaarden. Na een maand hadden we toch spijt van onze aankoop, niet vanwege mankementen, maar omdat we achteraf gezien toch een zuiniger model wilden. Inruilen was geen probleem en ook dit keer werden we erg vriendelijk behandeld. Uiteindelijk hebben we de auto die we wilden, zonder verlies bij de ruil, terwijl we er toch een maand in gereden hadden. Wij zijn dus zéér tevreden en autobedrijf Jasper mag ons tot hun vaste klanten rekenen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Onlangs een Peugeot 206 aut. gekocht en ben zeer tevreden met deze auto.

zeer tevreden

wij zijn altijd super goed geholpen bij Autobedrijf Jasper

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Voor de eerste keer mijn auto gebracht voor een onderhoudsbeurt. Wat mij opviel is de deskundigheid van de monteurs. En ben ook zeer vriendelijk geholpen aan de balie. Voor mij een blijvertje.

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Bij Autobedrijf Jasper B.V. hebben wij een mooie Peugeot 508 SW gekocht. Helaas bleek deze mooie auto niet zo goed te zijn. Omdat we een eind van de garage weg wonen en de Peugeot er zo goed uit zag en goed onderhoud had gehad hebben we besloten om de auto zonder aanvullende garantie te kopen. Helaas bleek dit een grote fout te zijn. Na 2 weken stonden we al voor het eerst in de garage voor een olie lekkage en daarna nog 3 andere problemen gehad. In 3 maanden tijd heeft het 1100,- euro gekost aan reparatie\'s. Naast de inruil van onze auto moesten we een bedrag bijbetalen. Na 3 maanden stond onze oude auto nog te koop en heb het bedrijf gevraagd om met een voorstel te komen om de Peugeot weer in te leveren om weer met mijn oude auto weer weg te rijden. Hierop kreeg ik de reactie dat dat mogelijk was maar daarvoor moest ik nogmaals bijbetalen. Dit is nou niet echt klant vriendelijk en over coulance of wettelijke garantie wordt voor het gemak maar niet over gesproken. Voor mij dus echt een erg negatieve ervaring. Ik zou zeggen, neem garantie of laat een aankoopkeuring uitvoeren.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

goed, betrouwbaar en deskundig bedrijf. Kom hier al 8 jaar met mijn peugeot en altijd correct geholpen.

Windraak 29

6153AC Munstergeleen