correcte, directe en klantvriendelijke vakbekwame behandeling

zie eerdere vermelding hierboven.

Perfecte service

Zo als altijd , dit is langer dan 10 jaar, goede ,vriendelijke ,persoonlijke en vakkundige service.

Zeer prettige communicatie. Zeer prima uitleg over alles. Vriendelijk personeel.

Dikke prima en vlotte afhandeling

Wat hier boven staat. Zeer tevreden over de aankoop van mijn auto en vlotte afhandeling.

Een vertrouwelijk adres

Tijdens de koop wordt je zeer amicaal behandelt en met vertrouwelijk advies te woord gestaan. Ook de monteurs zijn zeer behulpzaam. Een aanrader.

Goed geholpen!

Mocht klantvriendelijker.

De man aan de receptie was onaangenaam, hij vond het niet leuk dat ik 15min te vroeg was, ook miste ik een koffieautomaat. Na een uur zitten kwam de baas/directeur koffie brengen. Toen er 2 mannen binnen kwamen vroegen ze koffie en die kregen ze ook, maar als ik daar €200 betaal verwacht ik wel dat ik iets aangeboden kreeg. Ook was het meeste personeel kortaf en ze kwamen héél zakelijk over, dit was in mijn beleving niet aangenaam. Toen we daar de auto kochten was het personeel héél vriendelijk, jammer dat het nu wat minder was. Mvg. Rosi Souren

Correct

Kleine beurt gehad volgens boekje.

ben al 15 jaar een zeer tevreden klant

15 jaar rij ik al kia die ik kocht bij jo ten oever. tot zeer tevredenheid goede bediening alles wordt goed verzorgd zeer net personeel die mijn naam niet snel vergeten ,lekkere koffie.. mijn volgende car zal zeker weer een kia zijn die ik dan zeker weer koop bij jo den oever .maar er is nu een nieuwe eigenaar aan zijn naam moet ik weer wennen. groeten mariet jetten

ik ben al vele jaren een tevreden klant

Een goede behandeling bij het maken van de afspraak. En een goede uitleg van de beurt die gedaan is, en ook nog een fatsoenlijke prijs

Jarenlange prima ervaring met zeer vakkundig en prettig personeel

Prima vakkundig onderhoud voor onze auto,goede communicatie en prima uitleg,zeker aan te bevelen,als klant heb je groot vertrouwen

Prettige behandeling

Duidelijke uitleg m.b.t het uit voeren onderhoud en de kosten

Geen probleem

Correct geholpen

Mijn ervaring is altijd positief nooit klachten gehad

Afspraak prima via de tel geregeld. Auto op tijd klaar, koffie was er ook en verder een goed gevoel wat betreft het onderhoud.

Alles volgens afspraak , vriendelijke behandeling.

Wederom goed geholpen

Auto gekocht, afspraken nagekomen.

Is altijd goed

Vriendelijke en correcte behandeling. Voelt vertrouwd en betrouwbaar

Positief

Mooi op afspraak direkt geholpen

DIrekt geholpen niet lang hoeven te wachten. Werkzaamheden naar tevredenheid uitgevoerds.

goed en betrouwbaar

goed en betrouwbaar

Al jarenlang prima service tegen redelijke prijzen.

Service beurt snel en vakkundig; jammer genoeg toonzaal niet open!

Ik zal wel niet meer via de site reserveren. Ik was er een dag te vroeg en ook de tijd klopte niet vanwege overgang zomertijd in de tussentijd!

Thermiekstraat 10

6361HB Nuth