Altijd snelle service en goede adviezen.

Zeer goed!

Zeer snelle en goede service. Ik ga zeker terug.

Prima zoals elk jaar groetjes Han de Vos

Zie hier boven

Zeer goed ervaring

Mijn ervaring is goed

Een top garage

Word altijd goed geholpen

Correcte behandeling en marktconforme prijzen

Komen afspraken na, kennis van zaken, klant is koning

Vriendelijk en professioneel geholpen binnen korte tijd

Ik belde om half 6 Werd goed te woord gestaan en wist hoe verder. Dag erna kwam een monteur en hielp meteen, waarna in de garage mijn probleem verholpen werd

Weer super service

Weer goede service bij mijn apk beurt gekregen, net zo als altijd.

Super!

Goed in het nakomen van afspraken. Vriendelijk en behulpzaam en niet te vergeten, een goede service!! Eerste aankoop en gelijk al een fijn en vertrouwd gevoel!!

Zeer goede hulp

Gebeld en meteen geholpen klasse

Was zo ver goed met een tegen valler

Ervaring was goef maar de rekening van de grote beurt viel wel even tegen wist niet dat er zoals polle fiter of lucht filter apart betaald moet worden

Ruitenwisser kapot is wasstraat. Kon meteen komen om te laten vervangen.

Moter-lampje brande! Gebeld en de dag erna kon ik gelijk terecht voor uit te lezen. Steenmarter was op bezoek geweest en had iets aangevreten. Gelijk gerepareerd tegen een schappelijke prijs. Vriendelijk geholpen en Prima service.!!!

Gewoon uitstekend zoals gewend

Geweldige garage. Positief en vriendelijk personeel . Vakkundig . Mag Kerres zich eens een voorbeeld van nemen.

Perfecte service

Altijd goed, goeie communicatie en duidelijke afspraken

Boven zegt alles...

Zeer klantgericht en vriendelijk

Onze ervaringen met Ten Oever zijn altijd heel positief. Staan altijd klaar. Helpen ons altijd heel correct. Ga vooral zo door

Uitstekende service

Zoals gewoonlijk zijn we weer uitstekend geholpen. Onderhoud is snel en vakkundig uitgevoerd. We zijn al jaren klant en zijn eigenlijk niet anders gewend.

Prettig geholpen beurt goed uitgevoerd

Gewoon goed

Snel en correct geholpen zeer te vrede.

heel tevreden

je wordt als klant heel vriendelyk en accuraat behandeld

Zeer correct geholpen

Gebeld om toestemming voor meerwerk (accu vervangen). Vriendelijke service.

Bandenwissel bijna net zo snel als tijdens de F1

Prima en vriendelijk geholpen

Op het laatste moment mijn APK-afspraak moeten annuleren. Dat was geen probleem. Een week later nieuwe afspraak gemaakt. Ik kon een dag later terecht. Ik werd zeer vriendelijk te woord gestaan, kon wachten een 'lounche-hoekje', er werd koffie aangeboden en ik heb in totaal 35 min. gewacht op alles wat gedaan moest worden. Prima.

Thermiekstraat 10

6361HB Nuth