Positieve ervaring

Probleem zeer netjes doorverwezen. Goede communicatie en goed meedenken met situatie. Een aanrader.

Heel goed

Goede medewerkers en altijd goede service

goed, adequaat en vriendelijk geholpen

van afspraak tot service alles OK

Zoals altijd heel goed geholpen.

Ben heel tevreden met deze geweldige garage. Ook fijne medewerkers, altijd heel vriendelijk en zeker ook vakmensen.

Heel goed

Werd heel goed gehulpen hoop dat het zo blijft . Ben er al 40 jaar klant en altijd zeer te vrede .

Lekkere koffie

top

Altijd prima service!

Geweldige en correcte service.

Vriendelijk bekwaam personeel

Zeer goed.

Zeer goede bediening houden zich aan hun afspraken.

We zijn op een fantastische wijze benaderd! Chapeau!

We werden op een hartelijke wijze ontvangen en uitstekend geadviseerd. We werden prima begeleid en geïnstrueerd. We bevelen Automobielbedrijf Jo ten Oever ten zeerste aan. Hartelijk dank!

Ken denk ik nergens beter.

Zeer tevreden!

Zeer vriendelijke ontvangst voor de proefrit van een occasion. Na aankoop is deze perfect afgeleverd waarbij alle tijd is genomen om alles uit te leggen. Ook nog een leuke attentie cadeau gekregen. Al met al een hele prettige ervaring.

Goede aut zaak

Zeer goed bedrijf wordt goed voorbereid voor een auto te kopen. Die ervaring was zeer goed.

Alles perfect geregeld zoals altijd

Zie boven

Steeds tot zeer tevredenheid. Negen

De afspraken worden stipt nagekomen.

Makkelijk in omgang, en betrouwbaar.

Prima geholpen zoals altijd.

Zoals boven vermeld.

in 1 woord...af!!

verder commentaar overbodig

Perfect geholpen

Perfect geholpen

Altijd weer topservice!

Bij automobielbedrijf Jo ten Oever ben je nog klant en geen nummer. Topservice!

altijd weer snel geholpen met een lach

Altijd weer een snelle service met wat je komt, lampje kapot of banden wisselen ze staan altijd voor je klaar en helpen je snel en er is altijd verse koffie te krijgen. wij zijn heel tevreden

Ik word altijd correct en vriendelijk behandeld

Ik zorg dat ik tijdig aanwezig ben. Ik word verwend met koffie of thee. Ik lees tijdens het wachten, wat me nooit te lang duurt.

gewoon goede service

een bedrijf dat niet belust is op louter verkoop, maar SERVICE met hoofdletters schrijft

Alles tip top in orde, auto helemaal nagekeken. Proces van de auto kopen ging heel soepel, vriendelijke medewerkers in een woord super

Ben zeer tevreden

Reparaties worden altijd netjes uitgevoerd en goed,kortom ik ben zeer tevreden en blijf zeker klant,

Thermiekstraat 10

6361HB Nuth