Prima bedrijf voor onderhoud Kia
Denken altijd mee, prettige benadering en goede prijs/ kwaliteit verhouding. Komen graag in deze fijne garage!
Zeer goede Vakgarage met deskundig en vriendelijk personeel
Het normale onderhoud/ apk keuring Komen netjes doorgeven wat er nog moet gebeuren, voor zover dat nodig is.
Goede service en kwaliteit van de monteurs en baliemedewerker. Ze denken mee .top
Al jarenlang uitstekend geholpen met het onderhoud van de auto. Altijd een uiterst correcte behandeling. Behulpzaam en vriendelijk personeel.
Afspraak op tijd. Goede voorlichting over de reparatie en correcte afwikkeling.
Bij Jo ten Oever Vakgarage, ben je nog gewoon mens en wordt je vriendelijk, open en eerlijk ontvangen, en nemen de tijd voor jouw om samen de juiste keuze te maken, voor jaren lang rijplezier!
showroom ziet er goed uit maar voelt bij een beetje zon aan als een broeikas
Ik voel me gewaardeerd en gekend als klant, mede vanwege de persoonlijke benadering.
Geen gelikte verkoper die je koste wat kost een auto in de maag wil splitsen. Een zeer goede en normale behandeling geen overdreven verkoop praatjes maar oprecht en eerlijk. Naar mijn idee kunnen hier veel grote bedrijven nog iets van leren.
Op korte termijn een afspraak kunnen maken voor keuring en apk. Goede service en snelle afhandeling.
prettig en goede garage zeer tevreden over de behandeling.
Vriendelijk Nemen de tijd en goede uitleg
Professioneel en vriendelijk.
Beurt en apk
Kan geen negatieve punten benoemen
Auto gevonden via auto track. Super kwaliteit en zo goed als nieuw. Heel klantvriendelijk geholpen met goede uitleg. Flesje wijn bij het ophalen, maar een bosje bloemen en strik was extra leuk geweest ;-)
Onze auto was voor langere tijd kapot, en hebben ze voor ons een leen auto geregeld
We waren opzoek naar een automaat. Verschillende autodealers bezocht en uiteindelijk uitgekomen en gekozen voor jo ten oever. De vriendelijkheid en de eerlijkheid naar de klanten toe, daar kunnen vele autodealers zich een voorbeeld aan nemen! Een heel fijn bedrijf die tevens met je meedenkt. Ze hebben er in ieder geval een vaste klant erbij! Een vakgarage die zijn vak en garage begrijpt.
Wij zijn zeer tevreden over de keuzemogelijkheden / benadering en afwikkeling bij dit autobedrijf.
Ze maken altijd tijd om ons gelijk te helpen wat een service!
Fijne service, snelle afhandeling, vriendelijke ontvangst
zeer goede en vakbekwame uitvoering van de grote beurt