Goede service, deskundig personeel Gewoon wat je van een garage mag verwachten
Snel en goed geholpen bij het onderhoud van de wagen. Deskundig advies en goede reparatie
De receptionist de 17e augustus was niet al te vriendelijk,kon ook de auto niet vinden in het systeem,terwijl we er al 8 jaar klant zijn. De service was verder prima,goede behandeling van werkplaatspersoneel,netjes klantvriendelijk!
Perfecte service en afhandeling van de werkzaamheden plus het installeren vd nieuwe update vd navigatie
Fijne garage, vriendelijk personeel. Halen en brengen van thuis en terug is prima geregeld. Goeie uitleg bij de rekening wat er gedaan en vervangen is. Telefonische afstemming over de te ondernemen reparaties.
Gisteren een auto gekocht bij Christian. Zeer vriendelijk geholpen!
Goed en snel geholpen
Super service.
Fijne service, aan de gemaakte afspraken gehouden
Hartelijke service en een ongedwongen sfeer. Men doet alle moeite om service of apk in te plannen naar wens van de klant.
Als klant wordt er altijd tijd voor je gemaakt. Personeel is zeer betrokken. De werknemers zijn zeer vakkundig, zeker voor het automerk Kia, het merk dat altijd gevoerd is bij deze garage. Je kunt altijd even aanlopen als je grote of kleine vragen hebt, wat je auto betreft. Er wordt gezocht naar een passende oplossing. Fantastische garage dus! Dank voor de goede service!
Was hier als vadte klant voor een nieuwe voorruit. Zoals altijd netjes geholpen. Alles volgens afdpraak.
Mooi net autootje gekocht. Hele vriendelijke en eerlijke mensen. Voelt erg goed.
Geweldig, Topservice.
Alles correct afgehandeld. Tijd om in jou tempo de dingen die je moet doen af te kunnen handelen. Alles wat moet worden gedaan precies volgens afspraak... top. Een garage waar je een A wordt aangeboden maar b bestaat dan niet geen uitvluchten ze gaan voor de goede aangeboden A... Vakkundig en je wordt er behandeld als een mens en je wordt er gezien niet als een klant maar als persoon. Goede uitleg over het voertuig wat je koopt en zeker je gaat er HEEL zeker niet met een kat in de zak naar huis. MET EEN PAAR WOORDEN IK WAS PERPLEXT. en ik rij met een safe gevoel over de weg... DANKJEWEL ...!!! garage Jo ten Oever
extra's werkzaamheden netjes in overleg doorgesproken en daarna perfect uitgevoerd.
Ik had een beurt met apk laten doen. Ze hebben alles na gekeken en wat vervangen moest worden hebben ze gedaan.
zie vorige vraag
Wanneer we ook bellen, we worden altijd vriendelijk te woord gestaan en geholpen.
Heel tevreden. Prima geholpen.
Prima service en altijd vriendelijk.
Zeer vlugge, behulpzame hulp en behandeling. Gaven meteen het probleem aan. Gaven meteen aan wanneer de auto gerepareerd zou worden
Klantvriendelijk