5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ze aldtijd voor je klaar staan en je helpen. Ze informeren altijd achteraf of alles naar wens is gegaan. Ze brengen je zelfs naar huis als je de auto hebt gebracht voor een beurt. De srevice en vakkundigheid is helemaal super.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Altijd vriendelijk en vakkundig behulpzaam.

4 sterren: goede service, goed behandeld

het een secuur klantvriendelijk, betrouwbaar en goed autobedrijf is

4 sterren: goede service, goed behandeld

Klop 100% klantgericht is, kwalitatief goed werk levert tegen een fair tarief.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben tevreden met autobedrijfklop omdat ik een auto gekocht heb en een paar keer voor apk geweest en ik vind het service heel goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Een goede service, staan altijd voor je klaar. Houden je op de hoogte van de kosten als de auto voor reapatie/APK en het tegen mocht vallen. Auto via de garage Klop gekocht bij een andere dealer wat ze ook uitstekend gedaan hebben. Voor ons gezin en familie is het ook al vele jaren ons autobedrijf en waar ik ook al heel wat mensen naar toe heb verwezen om de service/klantegericht.

4 sterren: goede service, goed behandeld

het bedrijf mijn Mercedes beter onderhoudt dan de dealer.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Dit bedrijf de service en gastvrijheid hoog in het fadel heeft.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We er de perfecte kleine auto hebben gevonden voor het vervoeren van onze eerste dochter, Guusje. (31 maart geboren, helemaal perfect) Ze past er in mijn bestelbus niet bij, dus zochten we een 5-deurs autootje bij. Een perfecte clio, net als mijn eerste auto.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het een fantastisch eerlijk bedrijf is met zeer goed personeel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik hier hele goede ervaringen mee heb. Ik heb er voor een goede prijs een goede auto gekocht. Nadat ik de auto enkele weken had, traden er wat probleempjes op en deze zijn tot volle tevredenheid verholpen. Niets dan lof over autobedrijf Klop.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Het een technisch onderlegt en zeer klantvriendelijk bedrijf is met zeer goed kundig personeel

4 sterren: goede service, goed behandeld

autobedrijf KLOP is betrouwbaar, werkt efficient,deskundig,is altijd aanspreekbaar en is zeer klant vriendelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik zeer tevreden ben over de klanttevredenheid en service van dit autobedrijf. Wij hadden ooit de dag voor kerst problemen met de accu. Na werktijd (= de avond voor kerst) kwam autobedrijf Klop ons gewoon helpen. Dat is service! En ook op vele andere momenten stonden ze voor ons klaar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben erg te vreden met de verkoop/aankoop van de auto die ik bij deze garage kocht.Deze garage was mij onbekend maar ik kreeg een goed gevoel bij de aanschaf. En dit is niet tot nu toe niet teleurstellend geweest.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Service Klantvriendelijkheid Komen hun afspraken na !!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede,snelle service en goede prijs kwaliteit verhouding

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Men heeft ons op een correct geholpen aan een zeer goede 2e hands auto. Indien men weer een dergelijke sharan heeft staan welke weer 2 jaar jonger is dan de onze, zouden wij gelijk weer zaken doen. Kwaliteit en service staat hier hoog in het vaandel, men is zeer deskundig, en de prijzen liggen erg goed in de markt. Kortom doe zaken met ze, en geef die titel eens aan een wat kleiner bedrijf !!!!!!

4 sterren: goede service, goed behandeld

om dat het een goed bedrijf is en klant vriendelijk is en goede service

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik zeer goede ervaringen heb met de medewerkers van dit auto bedrijf, alwaar ik mijn auto heb gekocht en in onderhoud heb.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Afspraak is afspraak en geen rare fratsen. Doet wat men zegt en zegt wat men doet. Prima

4 sterren: goede service, goed behandeld

Het een betrouwbare garage is met vakkundig personeel en je krijgt er een prettige behandeling.

4 sterren: goede service, goed behandeld

ik al er ongeveer 25 jaar mijn auto daar koop en in onderhoud hebt. Altijd heel netjes met de prijzen en zeer goed met de service,een 10 voor Gerrit en Jan.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Kauwenhoven 26

6741 PW Lunteren

Over Autobedrijf Klop

Autobedrijf Klop Bosch Car Service is een universeel autobedrijf. Goed in verkoop en onderhoud van nieuwe en gebruikte auto’s van alle merken. Wij zijn merk onafhankelijk BOVAG autobedrijf! Bij ons kunt u terecht voor o.a. airco controle, onderhoud, bandenwissel, diagnose en APK. Klanten ervaren gastvrijheid en merken de meerwaarde van persoonlijke contact. Tegelijk profiteren zij van de hoge kwaliteit en professionele werkplaats. Graag tot ziens!

Over Bosch Car Service