betrouwbaar

bedrijf dat staat voor de klant en zijn product .dit alles tegen een redelijke prijs. Hierbij moeten de klantvriendelijkheid. van de medewerkers niet vergeten worden.

Top tent!

Audi a6 gekocht bij autobedrijf Klop. Kwam binnen, werd meteen goed geholpen. Klantvriendelijk & geen vooroordelen. Ging eerst even lekker om de auto heen kijken en in de auto kijken of hij beviel. Een test ritje met mijn broertje en buurjongen erbij was geen probleem. Op 't eind nog een apk' tje er bij geregeld. Mijn week kan niet meer stuk!

4 sterren: goede service, goed behandeld

bij het zoeken naar een VW Tiguan bleek er één bij Autobedrijf Klop te staan die volledig aan onze wensen voldeed, na een prettig en ontspannen gesprek met Jan Klop om enige bedenktijd gevraagd, was geen enkel probleem. Uiteindelijk deze mooie Tiguan gekocht!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik was op zoek naar een betaalbare veilige auto om mijn kinderen veilig te kunnen vervoeren. Verkoper was mij zeer ter wille. De auto, een Renault Scenic uit 2003 had 1 groot gebrek. Een grote scheur in de voorruit. Ook hiermee was men mij ter wille, door te dalen met de prijs kon ik het voorraam laten vervangen. Voor de aanschaf was al bekend dat er maar 1 sleutel zou zijn bij de auto dit was een gemis maar ook hiermee heeft men mij fantastisch geholpen. Men heeft contact gelegd met de vorige eigenaar en deze week heb ik alsnog de tweede sleutel ontvangen. Aan deze auto kunnen zij niet veel verdiend hebben dat is gezien de prijs onmogelijk en toch zoveel service ontvangen! Inmiddels verschillende ritten gereden en zijn wij helemaal happy! Bedankt!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn naam is Ruud Seegers en heb een Bmw 535i F10 gekocht met 6 maanden bovag garantie.Tijdens de bezichtiging werden we gewezen op een paar gebreken zoals de voorbanden , blanke lak beschadiging en de instaplijsten waren beschadigd, vervolgens een uitgebreide proefrit gemaakt waarbij bleek dat de bmw geweldig reed, en dat nog steeds doet.Voor ons bleek dat dit bedrijf geen geheimen heeft en moet zeggen dat ik mij niet kan vinden in het negatieve verhaal van de auto van 350 euro,wij hebben weloverwogen de bmw gekocht omdat de prijs ,service , en eerlijkheid voor ons zeer belangrijk zijn doordat wij in het verleden nog al eens wat problemen bij andere bedrijven hadden ondervonden,in tegenstelling tot het bedrijf van jan klop,waar wij bijzonder prettig zaken mee hebben kunnen doen,kortom ,een goed eerlijk en deskundig bedrijf die weet waar het om draait, dus bedankt jan voor de heerlijke auto die je aan ons hebt geleverd, groeten Ruud en Heleen Seegers.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Firma klop onderhoud tientallen jaren ons autopark maar wij zijn altijd tevreden

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

In april 2016 een Passat CC gekocht, twee kleine problemen gehad, maar nadat ik deze had doorgegeven, werd er beide keren direct gereageerd en ook netjes opgelost. Professionele houding van verkoop/service, maar ook monteurs .

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Auto gekocht, maar bleek van het hele verhaal niets te kloppen, als je deze mensen aanspreekt op hun fouten worden ze boos en dreigen ze, dan krijg je te horen dat deze 25 jaar karate heeft gedaan, en mij wel een lesje zouden leren. Auto bleek voor gekeurd te zijn, bleken maar 2 afkeur problemen te zijn, de auto meegenomen en daar bleek er veel meer aan de hand te zijn. Er bleken maar liefst 7 afkeur problemen te zijn. Dit noemt zich een BOVAG en Bosch bedrijf!! Ze geven zelfs een auto mee, waarbij de remmen tijdens het rijden vast gelopen zijn ( de terug reis naar huis) Dit zijn grote oplichters. Het maakt niet uit voor wat voor bedrag je iets koopt, gaat om het verhaal wat ze erbij vertellen. Het ergste is nog wel, dat ze je gewoon bedreigen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Volkswagen polo gekocht, duidelijke afspraken gemaakt over de afleverings beurt. Alles netjes gedaan en goed afgelevert. Nette en vriendelijke mensen indienst Weinig garage,s die zo zijn Top bedrijf

OPEL INSIGNIA SPORTS TOURER COSMO

4 sterren: goede service, goed behandeld

Super vreindelijke verkoper, komt afspraken na en neemt de tijd, enige nadeel was tijdens de proefrit dat het tanknivo laag stond. Auto was prima gewassen/gepoetst.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heel goed en deskundig geholpen bij de aankoop van een Saab 9-3 occasion. Met Bovag-garantie gekocht, maar gelukkig geen gebruik van hoeven te maken, kreeg bij de Saab-specialist (beurt & APK) te horen dat ik een hele nette Saab had gekocht.

2 sterren: slechter dan verwacht

Na eerste warme dag bleek airco totaal niet te werken..Bij controle bleek er geen druppel vloeistof meer in te zitten. Brandgevaar was mogelijk bij langdurig gebruik. Dit ook nog na al eerder opgemerkte kostbare afleveringstekorten.Fa.Klop heeft nu wel geheel voor mij afgedaan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn ervaring is een zeer betrouwbaar bedrijf met keurige medewerkers.

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Auto had na aflevering enkele onvolkomenheden. ZIjn deels opgelost, deels door eigenwerkzaamheid. Vier zeer slechte banden van twee merken waren gemonteerd. Heb deze onmiddellijk door bandenbedrijf laten vervangen.Vind dit een zeer slechte zaak. Mijn vertrouwen is wel wat beschaamd.

• Deskundigheid N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik heb een gebruikte auto aangeschaft. De communicatie verliep erg prettig en was helder. De aflevering van de auto verliep volgens afspraak. Na ongeveer 2 weken deed zich een storing voor in de auto en deze storing werd keurig verholpen binnen de garantie voorwaarde. Ik kan echt iedereen autobedrijf Klop aanraden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima bedrijf met iets wat zeer belangrijk is BETROUWBAARHEID)

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Afgelopen week een auto gekocht bij dit autobedrijf. Zeer goede service en klant is hier echt koning. Goede uitleg en er wordt meegedacht met de klant. Zeker het aanbevelen waard. Autobedrijf Klop: ga zo door!!!!

Fantastisch bedrijf met hele goede monteurs zeer tevreden

Fantastisch bedrijf met hele goede monteurs zeer tevreden

4 sterren: goede service, goed behandeld

Na een lange reis voor een cursus startte mijn auto niet meer in Lunteren. Autobedrijf Klop heeft mijn auto zeer snel gerepareerd zodat ik \'s avonds weer met mijn eigen auto naar huis kon 170 km verderop. En tot mijn grote verrassing heeft de monteur mij ook nog naar de cursuslocatie gebracht en weer opgehaald. In één woord: Super.

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Zonder overdrijving in ieder opzicht in 1 woord: Topklasse

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Door familieomstandigheden kon dit bedrijf niet reageren op de door hun geprezen service en klantgerichtheid. Ik vind dit begrijpelijk . Wat ik als klant dan wel verwacht is dat men vraagt mag ik u later nog benaderen voor een goed aanbod. Helaas......dat gebeurde ook niet. Jammer want ik heb dit via mailtjes diverse malen zelf voorgesteld maar het houd een keer op, u wilt iets verkopen.......

4 sterren: goede service, goed behandeld

Net bedijf, die zeggen wat ze doen, maar doen wat ze zeggen Goed deskundig geholpen, meedenken en klantgerichtheid heeft men hoog in t vaandel. Bij de aankoop van de Beetle alles perfect gelopen, kortom, hier kn je best naartoe voor een andere auto of onderhoud.

Kauwenhoven 26

6741 PW Lunteren

Over Autobedrijf Klop

Autobedrijf Klop Bosch Car Service is een universeel autobedrijf. Goed in verkoop en onderhoud van nieuwe en gebruikte auto’s van alle merken. Wij zijn merk onafhankelijk BOVAG autobedrijf! Bij ons kunt u terecht voor o.a. airco controle, onderhoud, bandenwissel, diagnose en APK. Klanten ervaren gastvrijheid en merken de meerwaarde van persoonlijke contact. Tegelijk profiteren zij van de hoge kwaliteit en professionele werkplaats. Graag tot ziens!

Over Bosch Car Service