Mijn ervaringen zijn gewoon goed

Wordt altijd correct behandeld

Uitstekend!

Soepel, duidelijk, snel en servicegericht

Zeer goed en zeer tevreden

Mijn evaring is super bij wijnands. Een man van zijn woord en komt zijn beloftes na.een dealer waar ik niet meer weg ga

Topservice

Fijne garage.

Prima bedrijf

Alles conform afspraak uitgevoerd

Geen bullshit of mooi verhaal

Goede service en bovenal eerlijk en transparant

Topservice door vriendelijke en kundige vakmensen!

Even snel een lekke band vervangen. Geen probleem, gewoon met een kop koffie even wachten!

Duidelijke communicatie en goede service

Er wordt duidelijk aangegeven wat er speelt en hoe lang het duurt voordat de auto is gerepareerd.

Hele fijne en vriendelijke Auto Service

Goed geholpen en ook snel! Fijne vriendelijke werknemers, ook top was de leenauto dat ik mee kreeg!

Prettige service en heldere communicatie.

Prettige service en heldere communicatie.

Toppertjes!

Goede en zeer snelle service!

Klasse

Je wordt altijd vriendelijk ontvangen. Een ruilauto geen probleem. Prima garage.

Prettig zaken gedaan

Naar tevredenheid geholpen

netjes geholpen

voor de servicebeurt snel en netjes geholpen

Vriendelijk, vakkundig, en informeren altijd.

Zie hierboven

Goed goeie service

Deskundig en vriendelijk

Wijnands Auto Service is een totaal-autoservice, waar je met al je vragen, reparatie’s of de aanschaf van een auto terecht kan. Ze zijn deskundig en vriendelijk, waardoor je als klant nog gewaardeerd wordt.

Keurig en goed

Zeer goed en keurig bedrijf met een service niveau waar je u tegen zegt!

De service = echt optimaal

Zo’n eerlijk en vriendelijke service nog niet elders meegemaakt. (Heb al in veel plaatsen gewoond)

Hier wordt nog ouderwets meegedacht met de klant

Ondanks weinig tijd werd ik toch geholpen door erg vriendelijk personeel. Het probleem was snel gevonden en een afspraak gemaakt voor de reparatie. Tegen zeer redelijke prijs is alles opgelost. Wijnands, bedankt voor de goede zorgen! Ik kom zeker terug.

Prutsers

Stroomstoring in mijn auto word gezocht met een feun. Zeggen zij je rbi is stuk deze laten uitbouwen reviseren warm en koud getest niets mee aan de hand zegt het revisie bedrijf. Watzegt wijnands hij is kapot we hebben de feun erop gehad. Stelletje prutsers ben ik met mijn auto bij de kapper ofzo. 489 euro armer auto nog met problemen. Accu vervangen bobine bougies dynamo. Egr klep brandstofpomp relais. Zo'n beetje alles vervangen wat met het stroomsekwie te maken heeft. 2500 euro armer en het probleem is er nog. Mijn auto geeft startpulsen tijdens het rijde. Bezine puls en gasklep op eenbepaalde stand startstand. Zeggen die prutsers nog steeds je rbi is kapot. Ik heb je 489 euro betaald om dat uit te sluiten de rest van mijn stroomsekwie vervangen omdat jullie niet zoeken naar het probleem maar met je feun aan de gang blijft gaan is mijn auto nu afgekeurd na 2500 euro aan vervangingen omdat jullie te dom zijn om te lokaliseren waar het probleem zich bevind. Jullie zijn prutsers en kunnen beter een kapperszaak openen de feun heb je al. Jongens een halve ster meer ben je niet waard daar

Al jaren zeer tevreden!

Al jaren trouwe klant bij Wijnand’s auto service. Worden altijd goed en snel geholpen. Laatst was bij onze auto de koppeling kapot en was er een onderdeel in heel Europa niet leverbaar waardoor het waarschijnlijk maanden kon duren voordat de auto gerepareerd kon worden. Bij Wijnands hebben ze alles op alles gezet om toch nog ergens het onderdeel te bemachtigen EN daarna de auto snel klaar te hebben. Onze auto rijdt weer als een trein!

Altijd fijn geholpen en vriendelijk en behulpzaam personeel. En denken ook met je mee.

Top service

Wordt altijd keurig geholpen.

prima behandeling

apk + gedaan wat afgesproken.

De Kronkels 3

3752LM Bunschoten-spakenburg