perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een verademing ten opzichte van alle andere caravanbedrijven die wij hebben bezocht. De zaak ziet er prachtig uit, maar het zijn de medewerkers/eigenaar die het verschil maken. Persoonlijk contact, goed advies, vriendelijk, behulpzaam, niets is teveel, etc. En dat niet pas na 5 jaar en 30 bezoeken, maar één ontmoeting. Heerlijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf nieuwe caravan gekocht, afgeleverd maart 2016

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Al enige jaren klant, maar iedereen blijft zijn best voor je doen. Goede service, gastvrij en vooral niet opdringerig. Geven je steeds het goede gevoel dat je als klant wilt hebben

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het bedrijf komt vriendelijk, vakbekwaam maar ook zakelijk over.\r\nMen neemt alle moeite om zo goed mogelijk in alle stappen van een aankoop, de klant goed en volledig te informeren.\r\nPrima, het gaat wel eens anders.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd een hartelijke ontvangst.\r\nKoopt daarnu mijn derde caravan.\r\nDat heeft te maken met het vertrouwen dat in de loop der jaren is opgebouwd.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Allereerst een hartelijke binnenkomst.( met heerlijke koffie)\r\nDaarna perfecte uitleg door Dirkjan .( sympathieke vent)\r\nEerlijk advies.\r\nPerfecte uitleg bij aflevering door Rini ( aardige Vent)\r\nNa tel contact met de werkplaats goede directe uitleg.\r\nKortom zeer gelukkig met Meerkerk BV.\r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onze Beijerland is jarenlang naar volle tevredenheid in onderhoud geweest bij Caravan Centrum Meerkerk. Klantvriendelijkheid, kwaliteit, gastvrijheid en deskundigheid staan bij \"ons\" bedrijf hoog in het vaandel. Vanzelfsprekend hebben wij dan ook hier onze nieuwe Knaus gekocht....

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Komen afspraken goed na.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Staan open voor alle (redelijke) wensen.\r\nDenken in oplossingen, niet in problemen.\r\nHouden zich aan afspraken.\r\n

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Alle tijd werd genomen om ons te informeren over een cassetteluifel van Thule.\r\nZijn een paar dagen later met reeds in bezit zijnde zijwanden van Fiamma teruggegaan om te kijken of dit bij elkaar zou passen. Van te voren hierover gebeld. Wat een welkom dat er een caravan met cassetteluifel al uitgedraaid stond te wachten...........\r\nHebben voor dit bedrijf graag een ritje over!!!
  • Reden bezoek Andere reden

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitermate goed en betrouwbaar.\r\nPrima service. Vriendelijk personeel.\r\nHeb mijn caravan hier gekocht en in onderhoud. \r\nKan dit bedrijf aan iedereen aanbevelen
  • Reden bezoek Onderhoud

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goed

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijn bedrijf, wij hebben onze eerste en nieuwe caravan gekocht, prima service, professioneel en zeer klantvriendelijk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend bedrijf denk met je mee. Personeel erg vriendelijk en behulpzaam

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Tijdens onze oriëntatie naar onze eerste caravan hebben wij diverse bedrijven bezocht. Via onze buren kwamen wij in contact met Caravan Centrum Meerkerk. Al tijdens ons eerste bezoek werden wij uitstekend geholpen en geadviseerd. Omdat voor ons alles nieuw was waren we erg blij met het meedenken van Dirk-Jan. Ook het contact met Harrie op de beurs gaf ons het juiste gevoel waardoor wij onze eerste caravan hebben gekocht. \r\nTijdens de aflevering werd uitgebreid de tijd genomen om ons alles uit te leggen en te laten zien. \r\nTop service en wij gaan er vanuit dat wij vanaf de start van seizoen 2016 gaan genieten in onze nieuwe caravan.

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig. Vertrouwd. Gevoel hebben jarenlang klant te zijn.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bezoek aan Caravan Centrum Meerkerk is zeer goed bevallen. Klantvriendelijk, doen wat ze beloven, nemen uitgebreid de tijd voor je. Hier uiteindelijk ook onze caravan gekocht. Zullen hier zeker terugkomen voor advies, onderhoud e.d.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer gemoedelijk, vriendelijk en gezellig. Doch ook professioneel en goed zakelijk. Klantvriendelijk.

Dijkleger 17

4131 MA Vianen

Over Caravan Centrum Meerkerk B.V.

Wij stellen het zeer op prijs als onze klanten een oprechte en eerlijke review schrijven over ons bedrijf. Door deze feedback kunnen wij werken aan onze tekortkomingen en kunnen wij onze sterke punten nog sterker maken.