goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond de behandeling geweldig. De deskundigheid was top en de tijd die men voor je nam was voorbeeldig. De tijd en uitleg bij aflevering was fenomenaal. De tijd tussen aankoop en aflevering werd middels e-mailverkeer geweldig opgevuld. Je werd echt in een feeststemming gebracht en deskundig geïnformeerd over allerhande zaken zoals betalingswijze enz.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer net bedrijf goed advies voor koop nieuwe caravan.\r\nMin punt de aflevering kon niet achter auto wegens fietsenrek.\r\nGeen verlichting in caravan als we niet aan stroom paal staan.\r\nHadden we wel in oude caravan zou over gezet worden \r\n.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn uiterst tevreden zowel zakelijk als menselijk wat je overal niet zo maar tegenkomt

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ondanks grote drukte op 2e pinksterdag zijn wij zéér correct en vriendelijk te woord gestaan.\r\nAfspraken worden nagekomen.\r\nWe zijn goed geholpen door iedereen, zeker ook in de shop. \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ongeacht wie van de personeelsleden van Caravan Centrum Meerkerk B,V. je ook helpt, jij als klant staat centraal.\r\nDeskundig advies geen opdringerigheid , meedenkend en ook de after sail is goed geregeld. \r\nIndien mogelijk wordt je \"probleem\" direct verholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een verkoper als Harrie Krul kom je maar zelden tegen. Geduldig, met tact en niet opdringerig. Ook wij bezweken voor zijn kwaliteiten, want we kwamen ons eigenlijk oriënteren. Door slim aan te haken bij onze behoeften wist Harrie de geschikte caravan te vinden. De aflevering was uitgebreid en hadden we zelden zo meegemaakt. Kleine tekortkoming was de info over de accu-bewaking van de auto. Het aanbevolen fietsrek op de dissel leverde toch een ongemak waar we niet op gerekend hadden. Wij hebben al bij verschillende dealers een caravan gekocht, maar in Meerkerk loop je niet zo snel meer weg.
  • Reden bezoek Onderhoud

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundigheid, vriendelijkheid en prijs/kwaliteit niveau staan hoog in het vaandel bij Caravan Centrum Meerkerk. Er wordt een gedegen advies gegeven en ze laten je bewust nadenken over hetgeen je overweegt aan te schaffen. Er wordt niet zomaar klakkeloos verkocht.\r\nIk beveel dit bedrijf aan een ieder aan!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn zeer goed geholpen. Gezellige sfeer en vriendelijke benadering. Zeker geen opdringerige verkoopbenadering.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijke mensen. Er werd tijd voor ons genomen toen we de caravan hadden uitgezocht.. Bij aflevering van de caravan was de uitgebreide instructie ook heel fijn.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf mooi pand, ruim opgezet, vriendelijk personeel, lekkere koffie, deskundig personeel, behulpzaam, alles mogelijk, goede adviezen, handige tips ( a 4tjes die je krijgt bij aflevering ) rustige uitleg bij aflevering, handig cado dat je krijgt bij de aflevering, \"meerkerk \"komt naar je toe als dat nodig is, prettige sfeer, 1 min puntje: als het druk is met caravans buiten, er caravans worden afgeleverd dan is het parkeren wat moeilijker.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima service, duidelijke uitleg, goed advies en uitstekende prijs kwaliteit verhouding.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk ontvangen in een zeer ongedwongen sfeer. \r\nVakkundig geholpen en iedereen had alle tijd voor vragen uitleg etc. Er werd goed meegedacht met onze kampeerwensen met onze 2 kleine kinderen; top!

• Reden bezoek Onderhoud

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met veel plezier een caravan plus voortent gekocht bij Caravan Centrum Meerkerk, onze 1e caravan na 40 jaar met de tent te hebben gekampeerd. Bij ons 1e bezoek zijn we heel goed geadviseerd en werd ons uitgelegd waar we vooral goed over na moesten denken en op moesten letten, er werd ruim de tijd voor ons genomen.\r\nGeen gepush, geen tel. nrs noteren we zijn weggegaan met een heleboel huiswerk. Na nog een paar bezoekjes, die weer heel gezellig verliepen (ja echt, met heerlijke koffie en ook tijd voor een ander praatje...) een hele mooie Fendt Caravan met Unico voortent gekocht. Aflevering was ook perfect, werd ruim de tijd genomen om alles tot in details uit te leggen.\r\nQua service, ook niets dan lof, er bleek dat er met het uitproberen van ons nieuwe setje, iets fout was gegaan met de aflevering van de voortent... Jammer, maar werd perfekt opgelost dmv nazending naar ons vakantieadres.\r\nConclusie; echt waar, \'t was een feestje om een caravan bij \"Meerkerk\"te kopen. BESLIST EEN AANRADER....

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een grote nieuwe caravan gekocht. De manier waarop de transactie tot stand kwam was heel plezierig. Goed geadviseerd. Ook de aflevering en nazorg was ronduit goed, hetgeen m.n.bleek toen de splinternieuwe voortent, na 1 dag te hebben gestaan, bij een voorjaarsstorm de lucht in vloog. Alles is gedaan om het probleem snel en goed op te lossen. Prima !!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dit is onze 3\" caravan die wij hier hebben gekocht,je word altijd gastvrij ontvangen,en prettig tewoord gestaan.Bij binnen komst krijgen wij al een vakantie gevoel.Er word als eerste gekeken of het produkt wel bij je past (trekauto,gewicht) om daarna pas over de verkoop te praten.Wij kregen een uitstekend advies,dit bedrijf is een aanrader.Een dikke voldoende voor Harry Krul en zijn medewerkers!!!! ( en problemen zijn altijd keurig opgelost ).

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het een positieve ervaring ga zo door \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed bedrijf, waar de klant centraal staat. Goede inruilprijs gekregen en men maakt het de klant naar de zin. Voor de aflevering neemt men alle tijd. Wij denken dat dit bedrijf een goede toekomst tegemoet gaat.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het contact met het bedrijf is als bijzonder plezierig ervaren. Zowel tijdens de verkoopfase als tijdens de afleverfase. ook in de shop werden op een prettige manier geholpen. Kortom: je voelt je er thuis!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Als bezitters van een Avento komen wij al jaren in het bedrijf kijken voor een andere caravan. Wij zijn nooit \'gepushed\' om eens een beslissing te nemen. Altijd vriendelijke bereidwilligheid gemerkt en geen opdringerigheid.\r\nMogelijk hadden we de caravan van onze eindelijke keuze elders goedkoper kunnen krijgen, maar hebben de verkoop graag gegund aan dit bedrijf, vanwege de bovengenoemde zaken.\r\nIn de winkel gelden niet de laagste prijzen, maar ach, dat is dan ook niet zon\'n bezwaar. Je hoeft er ook niet alles te kopen. En als je iets elders koopt, geen scheve gezichten.

Dijkleger 17

4131 MA Vianen

Over Caravan Centrum Meerkerk B.V.

Wij stellen het zeer op prijs als onze klanten een oprechte en eerlijke review schrijven over ons bedrijf. Door deze feedback kunnen wij werken aan onze tekortkomingen en kunnen wij onze sterke punten nog sterker maken.