Mijn eerste eigen auto gekocht. Goed geholpen. Na 2 maanden brandde er een lampje in mijn auto, is kostenloos opgelost. Goede service.
Ik was op zoek naar een MX-5 en kwam via Marktplaats terecht bij Garagebedrijf Weijers. Daar stond een hele mooie keuze aan Mazda MX-5jes. In allerlei prijsklasses en uitvoeringen. De kennis van deze auto is ook ruimschoots aanwezig, want Kevin de Verkoper bleek een fanatiek fan van dit model auto, die alle ins en outs van alle types weet op te noemen. En dat werkt erg prettig, ik ben er weer wijzer geworden. Ik heb dus ook een prachtige MX-5 gekocht, die keurig klaarstond toen ik \'m op ging halen, inklusief wat onverwachte leuke details als extra. Kortom, een hele goede ervaring om een auto te kopen/in te ruilen. Bij Weijers staan overigens niet alleen maar MX-5en, er staat een hele rij mooie nette occasions van allerlei merken. Hele nette auto\'s, met zorg uitgezocht en ingekocht. Dus overall, zeker de moeite waard om eens het aanbod te bekijken!
Wij genieten nu heeft van onze bijna nieuwe souk red Mazda MX-5 ND ST. Kevin heeft ons perfect geholpen zodat de uit Duitsland geïmporteerde cabrio ruim voor onze vakantie op kenteken en op naam was gesteld. De professionele hulp en uitleg geeft vertrouwen en laat hart voor auto\'s èn vooral ook de klant zien. Weijers ... een TOPgarage. 👍🏼
Bedankt voor jullie review! Leuk om te lezen! Nogmaals veel plezier met de ND en jullie trip met de MX-5 club in Normandië !
Zeer klant vriendelijk
Very knowledgeable, efficient and helpful car dealership. They made purchasing a used car as a non-Dutch resident a breeze!
Wij zijn al jaren klant bij Garage Weijers, geeft service en kwaliteit dat is ongeëvenaard. Een snelle en transparante klantenservice. Jan de Bruin, eigenaar, communiceert duidelijk wat er gedaan moet worden en overlegt met de klant voordat hij werkzaamheden aan de auto uitvoert. Monteurs zijn deskundig en zeer klant vriendelijk. Ook als je op donderdag, voor je vakantie, er achter komt dat de airco kapot is, word er op vrijdag tijd gemaakt, zodat de airco snel gerepareerd word. Kortom veel is mogelijk met afspraak inplannen en ze denken altijd mee, zijn eerlijk, kosten besparend en vriendelijk
Op zoek naar een Mazda MX5 kwamen wij uit bij garagebedrijf Weijers in Teugen. Toen wij binnen kwamen werden wij opgevangen door Jan de Bruin een zeer deskundig en gepassioneerd man met oog voor details. Omdat hij goed naar onze wensen luisterde kwamen wij al snel via de verschillende modellen uit bij de auto die van onze droom uiteindelijk werkelijkheid werd. Voor ons een zeer prettige ervaring en voldoende keuze en vakkundige informatie.
Vriendelijke benadering, goeie service en een top auto! Ook bij vragen zijn ze erg deskundig en behulpzaam.
Tijdens mijn zoektocht naar een gebruikte MX5, kwam ik via internet in aanraking met garagebedrijf Weijers. De ontvangst was prettig, een proefrit geen probleem. Er wordt ook echt de tijd voor je genomen. Liefde voor het vak is duidelijk merkbaar. Ook het bedrijf zelf ziet er keurig verzorgd uit.
Hallo Harm, bedankt voor deze positieve review. Goed om te lezen. Tot ziens op de Techdag op 8 april a.s.
2,5 jaar geleden op het advies van weijers een Hyundai Getz bij hun gekocht. Fantastische auto die altijd bij hun in onderhoud is geweest. Een van de sloten ging moeilijk open en dicht. Ze adviseerden mij de sloten niet te vervangen wegens de hoge kosten hiervan en zodoende werd er vandaag een systeem op afstandsbediening geplaatst. ik ben erg tevreden met het systeem en het goede advies!
Al jaren goede ervaringen: uitstekende service, redelijke prijzen, nuchter en geen verrassingen achteraf. Ik rij graag een paar kilometers extra om mijn auto hier in onderhoud te hebben.
Prettig en vriendelijk bedrijf, komt betrouwbaar over. Bedrijf heeft veel ervaring en kennis van de MX-5 welke wij aangeschaft hebben..
Garage Weijers staat altijd klaar om snel te helpen. Top service, en zeer eerlijk en betrouwbaar.
Wij hebben er recentelijk een mx 5 aangeschaft. Goed ontvangen, goede afspraken, eerlijke mensen, kortom een garage waar je met een gerust hart een goede auto kunt kopen. Daarom durven wij deze garage aan te bevelen . Top! Houden zo.
Waarom niet voor alles een 10 geven als je tevreden bent en niets hebt aan te merken? Laatst heb ik een tweedehands auto aangeschaft bij Garagebedrijf Weijers. De witte auto zag er goed uit en hij rijdt super. De auto had een paar kleine puntjes lakschade (steenslag), maar dat had ik ook niet anders verwacht bij een tweedehands auto. Bij aanschaf kreeg ik een GRATIS setje zwarte wieldoppen, die de witte auto een sportieve uitstraling geven. Ongeveer een maand later deed de airco het opeens niet meer. Ik belde de garage op en ik kon de auto de volgende ochtend komen brengen. Eenmaal daar aangekomen werd de auto meteen nagekeken. Binnen een paar minuten was het probleem vastgesteld. De nieuwe onderdelen konden dezelfde dag nog worden geleverd en ik kreeg een prima leenauto mee naar huis. Aan het einde van de dag was de airco gerepareerd en kon ik de auto weer ophalen. Super snelle service! Het personeel is erg vriendelijk en denkt met je mee. Ook kwam het personeel deskundig over, het probleem werd binnen een paar minuten vastgesteld en er werd duidelijk verteld waar het defect zat. Bedankt Garagebedrijf Weijers!
Hallo Jurgen, Bedankt voor je positieve review. Daar doen wij het voor ! Nog veel rijplezier in de Clio.
Bedrijf dat met je meedenkt en bedeankt
Altijd een goede service, of het nu gaat om het verwisselen van een lampje of plotseling pech hebben onderweg, onverwachts iets stuk, niets is te veel en we worden altijd geholpen!!! TOP GARAGE MET TOP PERSONEEL!!!!! bedankt dat jullie altijd klaar staan, wanneer we jullie nodig hebben. SUPER!
Uitstekende service klant gericht en vooral ook met de klant meedenken.
Via deze weg wil ik jullie heel erg bedanken voor het vervangen van de distributieriem van mijn Suzuki Alto . Ik realiseer me dat het een hele klus is geweest en dat er meer uren inzaten dan jullie gerekend hebben . Ik weet dus dat ik erg gematst ben waarvoor heel veel dank. Hij rijd weer fantastisch en ik voel me veilig in de auto . Ik kom zeker weer bij jullie terug voor de beurten en de keuring. Met zeer vriendelijke groet , Piet Huizeling
Zeer klantvriendelijk en eerlijk