Op een prettige, correcte en deskundige manier geholpen.

Heel tevreden met de aankoop- en inruilcondities.

Mijn ervaring in één woord SUPER

Wij zijn super blij met onze gekochte auto, Bertil komt erg betrouwbaar over, niet zo als bij andere garages van die gladde verkopers in mooie pakken, ik zou zeggen ga zo door en oh ja ze hebben er lekkere koffie.

Super goed ontvangen en geholpen...

Zeer vriendelijke eigenaar enorm fijn geholpen en echt de tijd voor ons genomen.

Goede hulp en advies

Goede hulp en advies

gewoonweg alles goed en bekwaam geregeld.

alles wat wij wilden weten over de koop van deze auto werd ons goed uitgelegd en alles werd heel goed en netjes afgehandeld zoals wij het graag hadden door mensen die er alles van wisten.

Betrokken en deskundig

Altijd als er iets aan mijn auto is ga ik naar de garage en wordt ik deskundig, vlug en naar tevredenheid geholpen. Bij de garage Bertil Jansen gaan ze altijd met dat stapje verder.

Prima bedrijf

Ik ben professioneel geholpen. Zeer vriendelijke eigenaar, Goede uitleg, Alles is netjes afgehandeld. Bedrijf is een aanrader om daar je auto te kopen.

Goed geholpen, zeer tevreden

Positieve ervaring gehad. Heel blij met de aankoop en de service!

UItstekend

Op een zeer klantgerichte manier geholpen bij het maken van een keuze voor een nieuwe (2e hands) auto. Zonder opdringerig te worden. Heel transparant wat betreft totstandkoming verkoopprijs nieuwe auto en inleverwaarde in te leveren auto. Goed geinformeerd over voors en tegens van 2 alternatieven.

Op een prettige en vriendelijke manier geholpen en goede service.

Bij de aankoop van een occasion met inruil van een auto goed geholpen. Goede service geboden en een eerlijke aankoop- en inruilprijs gekregen.

Uitstekend alleen de auto was slecht schoon gemaakt onder de motorkap

Een fijn autobedrijf met een vertrouwd gevoel en transparantie!

Ik ben heel hartelijk ontvangen door Bertil, open, transparant, beetje alsof we mekaar al veel langer kenden. Het voelt een beetje als thuiskomen, fijn even bakkie doen en elkaars verhalen aanhoren en een stukje bedrijfsgeschiedenis meekrijgen. De auto waar ik interesse in had in alle rust kunnen bekijken en aangeboden werd om de auto op de brug van onderen te inspecteren. Daarna een proefrit mogen maken om de auto te "proeven" of hij zou kunnen voldoen aan mijn eigen wensen. Bij het besluit tot aanschaf werd goede service verleend en netjes APK met een keurige aflevering met uitleg. Bertil nam echt de tijd voor me. Alles voelt heel vertrouwd zonder aandringen en gladde verkooppraatjes. Al met al fijn personeel en dito bedrijf. Ga zo door! Hartelijke groet, Roel uit Stadskanaal

Top gewoon

Altijd goed we zijn altijd tevreden.

Geslaagde zoektocht

We hadden ergens een auto gezien die geheel bij ons verlanglijst paste. Samen met Bertil was het binnen een paar uur naar wens rond. De hybride rijdt zelfs beter dan verwacht, een aanrader voor iedereen die er twijfels over heeft. Elektrisch binnen een straal van 30km, benzine voor verder weg. Samen met automaat en adaptieve cruisecontrol kan je overal ontspannen naar toe. En stekkeren? Kan ook gewoon via het stopcontact. Benieuwd welke auto het is? Bij Beril weten ze het! B&B bedankt voor de service!

prima verlopen

prima verlopen allemaal. goede keauze kunnene maken. prettige afhandeling

Garagebedrijf Jansen is een topbedrijf!

Vriendelijk, positief-dorps, betrokken, deskundig, levert goed werk omdat het team dit wil, goede service en vast nog meer goede dingen.

Zeggen wat ze doen en doen wat ze zeggen

Top bedrijf

Goed en snel overleg bij APK

Zeer vriendelijk

Ze nemen nog de tijd voor de klant en nemen alles met je door van koop tot inruil ,onder het genot van een kopje koffie.

Vriendelijk en prima service

Gisteren een auto gekocht Hoorde een klein bijgeluid Vandaag direct onder een bakje koffie opgelost

Goede service Vriendelijk en betrouwbaar

Mooi familiebedrijf

We werden vriendelijk ontvangen. Ook werd er de tijd voor je genomen. We hebben er een stuk voor moeten rijden, maar het was de moeite waard. Heel blij met onze “nieuwe” auto…

Snelle en goede service en altijd zeer vriendelijk

Super bedrijf

Goede service klant vriendelijk

Eerlijk en betrouwbare autodealer. Echt fantastisch!

Dealer is echt open en eerlijk. Mooie ervaring bij het inruillen van auto. Ging snel, soepel en netjes. Bij ophalen, weer een mooie uitleg over gebruiks aanwijzingen en behalve 6 maanden bovac garantie is er ook nog 1 jaar garantie bij auto pecht.

Zomerweg 17

7683PM Den ham