Goed geholpen, vriendelijke mensen. Voelt goed en vertrouwd.

Goede service en vriendelijk

Altijd vriendelijk en goede service....

Prima service. Alles volgens afspraak.

Snel geholpen.

Ik had plots koelwater lekkage. Smorgens gebeld en kon ondanks de drukte smiddags terecht. Bakje koffie aangeboden gekregen terwijl de monteur diagnose ging stellen. leen auto mee gekregen en volgende dag einde middag werd ik gebeld dat ik de auto weer op kon halen. Helemaal top

Vriendelijke behulpzame mensen

Bij dit bedrijf valt gelijk de netheid van het pand op van binnen en buiten. Alles wordt goed bijgehouden. Zelfs de auto's die te koop staan. Deze mensen zijn zeer vriendelijk. Het voelde gelijk vertrouwd. Geen dure showroom en personeel in pakken die wel "even" een auto willen verkopen. Kortom, wij hebben een goed gevoel bij dit bedrijf.

Geweldige service

Prettig contact en goede service

Goede service en het werk wordt netjes en op tijd geleverd.

Duur en niet gelijk opgelost

Alles wat gedaan moest worden is gedaan. Het kon vanwege drukte echter alleen niet allemaal op de geplande dag. Achteraf bleek bij de rekening dat er erg dure producten (banden) zonder overleg geplaatst waren. Uiteraard wil ik veilig rijden, maar indicatie lag veel lager en ik vind het dan ook niet netjes dat er voor zo'n dure keuze wordt gegaan zonder overleg.

O

Top bedrijf, kan ik een ieder aanbevelen

Ik kan hier zeer kort in zijn. Als we weer een andere auto zouden nemen, dan twijfelen we er niet over om hier weer naar toe te gaan.

Service altijd top!

Fijn autobedrijf waar je altijd goed geholpen wordt. Al ruim 10 jaar een zeer tevreden klant

100 procent tevreden

Altijd correcte behandeling en nauwkeurige onderhouds beurten voor de auto.

Snelle Apk keuring. Alles prima

goede service en klantvriendelijk

Ze komen afspraken na en hebben een uitstekende service

Prima, zoals altijd

Fijne garage, altijd persoonlijke aandacht, grote deskundigheid.

Erg positief!

Betrouwbare autodealer/garage die duidelijk en tijdig communiceert. Vriendelijk personeel en eigenaren.

Super!

Mijn mooie nieuwe peugeot 208 stond er blinkend bij. Netjes gepoetst, zeer uitgebreide uitleg gehad en bij vertrek nog een mooie bos bloemen en een gratis wasbeurt bij de carwash. Wat een fijne mensen! Zeker voor herhaling vatbaar, een echte aanrader!

Ok

Heel attent. Goede inlichtingen

Wordt vriendelijk geholpen

Keurig nette garage met gelukkig ook autoliefhebbers.

Een liefhebbersauto ingeruild en een liefhebbers auto teruggekocht. Tsja en dan blijf je praten he.. Heel gelukkig met de aanschaf! Dank!

Netjes en secuur gewerkt

Na een apk met beurt en advies reparaties en cleanen van binnen en buiten kant rijdt en oogt hij bijna of na genoeg weer als nieuw

Prima garage

Snel geholpen