Voor autoliefhebbers, door autoliefhebbers
Een auto kopen bij Autobedrijf Lokhorst-Zoet is een zeer prettige, zorgeloze ervaring. Ik ken het team en het bedrijf al langer en ik kom er als autoliefhebber graag om de mooie auto's in de voorraad te bekijken en even een praatje te maken. Je hebt altijd het gevoel dat je welkom bent en de sfeer in het bedrijf is top. Persoonlijke aandacht staat hier duidelijk op de eerste plaats.
Tijdens één van die keren dat ik langs kwam, zag ik een Alfa Romeo Mito in de voorraad staan die precies was zoals ik hem wilde hebben. Proefrit gemaakt, nog even nagedacht en later de knoop doorgehakt. De onderhandelingen rondom de verkoop verliepen heel soepel en zo kon ik na een aantal dagen wachten de Alfa Romeo ophalen.
De auto was keurig gepoetst, voor aflevering was nog een onderhoudsbeurt gedaan en alles was helemaal zoals ik dat had verwacht. Ter attentie nog een lekker borrelpakket erbij gekregen, zoiets maakt toch dat je je gewaardeerd voelt als klant.
Kortom, ik zou iedereen aanraden om een auto te kopen bij Lokhorst-Zoet. Vriendelijke mensen, altijd auto's met een leuke samenstelling en/of motorisering in de voorraad en de klant op één. Topbedrijf!