Zeer snel en kundig geholpen. Prettig bedrijf!

Als er iets moet gebeuren aan mijn auto word ik altijd direct geholpen. Heel fijn. Leuke mensen, lekkere koffie en altijd een eerlijk advies. Zeer zeker een aanrader!!

Goede service!!

Goed overleg en prima behandling!!

Na een mankementje zeer tevreden

Bij de aanschaf van mijn Renault Twingo uit 2011, werd ik erg goed geholpen, ik kreeg tijdens de testrit uitleg over de auto, de capaciteit van de motor etc. Alles wat vlot geregeld en inmiddels heb ik alweer 1500km gereden in de auto, echter was er een klein mankementje: er zat vocht in de koplamp. Nadat ik dit aangegeven heb ben ik direct geholpen, en heb ik inmiddels !kosteloos! een nieuwe koplamp. Al met al erg tevreden!

Correct volgens afspraak uitgevoerde werkzaamheden.

Kloppend plaatje

Zeer vriendelijk en uitermate aan te bevelen auto garage

Uitstekende garage zeer vriendelijk en behulpzaam. Zeker om aan te raden!!! Kortom super garage om naar toe te gaan.

PRIMA BEDRIJF AAN TE BEVELEN GOEDE SERVICE

ZE GEVEN JE HET GEVOEL DAT ALLES PIEKFIJN IN ORDE KOMT

Magnificent

Probleem aan de auto is hier voor de deur opgelost, echt super!

Attent , en ook nog de auto gewassen ... Fijn

Soepel service als altijd , lief dat ze witte auto hebben gewassen.

Alles goed geregeld.

Vriendelijk, servicegericht en betrouwbaar!

Mijn rijbewijs is recent weer verlengd en dat geeft gelijk alles aan wat ik met een auto kan en er van weet. Ik ben nu ruim vijf jaar klant en mijn ervaringen met zowel onderhoud, uitleg, als inruil en aankoop zijn uitstekend.

Thuiskomen

Vriendelijk, erg netjes allemaal

top

Zeer vriendelijk en zeer goede uitleg over de reparaties door Roos.

Prim service en behandeling van secretaresse en monteur.

Ik werd direct geholpen. Bij het wachten werd drinken aangeboden en leeslectuur, Een vriendelijk praatje. Volgens planning verliep de kleine beurt. Kortom: goed gedaan.

Gied

Prima geholpen

Heel goed

door de goede planning heel goed geholpen

Klantvriendelijk en service gericht.

Zoals altijd vriendelijk en snel geholpen.

Reparatie en service waren goed

Een goede combinatie van onderhoudsbeurt, reparatie, APK en service tijdens 3 bezoeken.

Prima!

Netjes en terzake gehandeld!

Geen correcte diagnose

Mijn koppeling was stuk, volgens de garage moest behalve de koppelingskabel de gehele koppelingsgroep worden vervangen, Kosten ruim €1000,- Andere garage benaderd kabel die erin gezet was, was niet origineel (kosten €140,-) originele kabel geplaatst door andere garage en probleem opgelost Dus zeer slechte monteur en bijna voor €1000 onnodig kosten gemaakt Zelfs de rekening van €140,- was niet correct

Paar keer terug geweest omdat een nieuw stukuitlaat steeds weer ging lekken uiteindelijk prima opgelost

Prima bedrijf

Goede en correcte service ben blij met jullie,.

Meer dan goed, zoals altijd

Super geholpen!

Onze eigen garage kon ons niet helpen. Bij Lokhorst-Zoet hebben ze hun best gedaan en ons echt verder geholpen.

De service is goed en de klantvriendelijkheid uitstekend.

Mijn ervaringen tot nu toe zijn prima. Wel ben ik van mening dat één en ander hoog is geprijsd. Dit staat echter niet in de weg dat ik graag zaken doe met het bedrijf.

Zuidzeestraatweg Oost 17

8081LA Elburg