De aflevering was uitstekend.

De uitleg van hoe het één en ander werkt in de auto was ook erg goed. Stefan is een vriendelijke verkoper.

APK-keuring en onderhoud zijn efficient afgehandeld

Ik vind garagewerk altijd duur. Er zijn vaak onvoorziene kosten. Maar er is tijdens de werkzaamheden goed contact geweest over herstel en vervanging van onderdelen. Er werd ook een redelijke inschatting gemaakt van de onkosten, zodat de rekening niet al te rauw op het dak viel. Er is zelfs al aangegeven waar ik de volgende problemen kan verwachten.

Zoals gewoonlijk TOP!!

Goede service met een persoonlijk tintje, en mee denkend met de klant, zie je niet vaak meer!!! Ga zo door!!!

Super netjes bedrijf. Vriendelijk personeel. Zou geen beter bedrijf weten om mijn auto te onderhouden

Fijne en gemoedelijke sfeer, echt een aanrader.

Leuk autobedrijf met vriendelijk personeel. Echt een aanrader.

Top service

Prima transparante service

Keurig en goede service

Uiterst correct

Goede en duidelijke service

Ze zijn eerlijk in advies, goede service.

Dit bedrijf kun je voor 100% vertrouwen. En dat wil wat zeggen binnen de autobranche

Goede, snelle service, uiterst klantvriendelijk en behulpzaam.

Altijd Hartelijk en klantgericht

Altijd Hartelijk en klantgericht

Vriendelijke mensen en altijd goede service

heel goed vriendelijke ontvangst en goede service

goede ontvangst en fijne sfeer en goede service

Super goed beter kan niet 5 sterren

Alles perfect geregeld super service

Goede service, vriendelijk en vakkundig personeel,

s'morgens de auto voor de keuring en jaarlijkse service gebracht en later de dag een superschone auto weer opgehaald.

Goed overleg, goede afhandeling.

Na gedane arbeid even overleg en info.

vriendelijk en correct behandeld.

op maandag bellen voor een afspraak.. en in dezelfde week op woensdag is de auto gekeurd. we kunnen er van op aan!

Ze doen er alles aan om je een auto te verkopen. (positief)

Ze doen er alles aan om je een auto te verkopen die je graag wilt hebben. Al moeten ze er drie dagen naar zoeken ze vinden hem voor je. Als dan de prijs nog goed is dan vind ik dat ze dit cijfer verdienen want ik had ook kunnen zeggen nee bedankt.

Kwam binnen met een vraag Werd meteen door een monteur naar gekeken en opgelost terwijl ik een kopje koffie kreeg ! Super

zeer goed

Fijn bedrijf wat goed communiceert.

Perfecte service

Goed geholpen. Zeer vriendelijk personeel.

Naar volle tevredenheid geholpen

Alleen afspraak voor APK en daar op wachten echter waren er aanvullende werkzaamheden nodig die echter ook direct uitgevoerd zijn. Zo is alles in 1 keer opgelost zonder extra afspraak.

Super service

Mijn probleem kon meteen verholpen worden. Fantastisch geregeld.

Persoonlijke benadering, komen hun afspraken na.

Prima autobedrijf om zaken mee te doen. Personeel doet hun best om hun werk goed en correct uit te voeren. Ze bellen zodra dat nodig is en overleggen wat er moet gebeuren.

Zuidzeestraatweg Oost 17

8081LA Elburg