wij komen hier al een aantal jaren , en hebben het goed naar ons zin. vriendelijk personeel , goede service en redelijke prijzen wij hopen hier nog jaren klant te zijn.
Eerlijk / transparant bedrijf en goede afhandeling.
Nette garage waar je altijd direct wordt geholpen
Prima bedrijf ook dit keer weer, zoals we gewend waten
Goed en fijn bedrijf waar je snel en deskundig geholpen wordt en altijd de koffie klaar staat . Je wordt er serieus genomen en het is er altijd heel netjes en schoon
Prima service, je kunt er altijd terecht. Persoonlijke aandacht.
Vlotte en nette bedirning
Deskundig en prettig
onderhoud is prima. Het is wel enorm vervelend dat gelijk bij ophalen van de auto per pin betaald moet worden. Je weet vooraf niet wat de kosten zijn van het onderhoud en het is maar de vraag of er dan voldoende op de rekening staat. Bovendien had ik per mail bij maken van de afspraak een vraag gesteld, welke niet beantwoord is. Ik had dit telefonisch ook al bij Roos aangegeven, maar zij gaf ook geen antwoord, moest ik het maar in de mail zetten. Maar ja, dat heeft ook geen antwoord gegeven.
vriendelijk attent behulpzaam m e e d e n k e n d !
Je wordt direct geholpen
15 jaar klant bij dit bedrijf en altijd heel tevreden.
Weer een geweldige service van autobedrijf Lokhorst-Zoet bij het opsporen van een defect in mijn geluidsinstallatie. Top !
Vakkundig en plezierig.
Zuidzeestraatweg Oost 17