Contact is heel persoonlijk en erg prettig. Fijn dat je altijd vooraf wordt gebeld als er onvoorziene uitgaven blijken te zijn en dat je dan alsnog zelf kunt beslissen of je het wel of niet wilt laten doen.
Vriendelijk personeel, wordt altijd goed geholpen
Heb met dit bedrijf al een zeer lange reeks van jaren een uitstekende ervaring.
Altijd goed nooit meer met pech onderweg gestaan, goede adviezen
Een prima bedrijf.Receptioniste is altijd vriendelijk en opgeruimd. De verkoper heeft mij goed geadviseerd . Hij kwam objectief over hoewel hij het belang van het bedrijf voor ogen hield. Ben tevreden met mijn auto, die ik net heb aangeschaft.
Dhr. Stefan v.d. Berg als verkoper zeer klantvriendelijk. Weet de koper van deskundig advies te voorzien en neemt de tijd om een en ander professioneel af te ronden. Zeer tevreden.
gewldig staan al5tijd klaar om te helpen
vriendelijk,correct
Vriendelijk personeel...mee denkend...mee levend...prijs/kwaliteit goed...schoon en altijd een heerlijk bakje koffie.
Heel goed
Tot nu toe prima!
Positief. Klantvriendelijk, open, eerlijk.
prima, correct en zeer vriendelijk!
Zuidzeestraatweg Oost 17
8081LA Elburg