Lokhorst Zoet is een bedrijf waar je prettig en deskundig geholpen wordt. Er wordt een goede service verleend. Ik ben zeer tevreden.
Goede service, er werd gelijk tijd gemaakt om mijn probleem op te lossen.
Verwachtingen waren gespannen na problemen met 407 SW met mogelijke te verwachten hoge kosten en gemaakte noodzakelijke kosten.Hoe nu verder ?! Advies in deze is door mij zeer op prijs gesteld wat ook de aanleiding was om over te stappen op 508 SW,uiteraard speelt hierin ook de offerte mee. Rijden met de 508 was even wennen,het moet je \"eigen\" worden, tot op heden wordt dit positief ervaren. Met vriendelijk groet, Harry Vos
Mijn ervaring met autobedrijf Lokhorst-Zoet zijn zeer goed. Zij doen er alles aan om het ongemak tot een minimum te beperken en denken mee om tot een goede oplossing ter komen.
staan altijd voor je klaar in 1 woord geweldig
Prima ervaring. Prettige en deskundige advisering en hulp
Je wordt er vlot en vriendelijk geholpen.
Er werd mij geadviseerd om de grote onderhoudsbeurt nog even uit te stellen, zodat dan gelijk de komende distributiesnaar vervanging gedaan kan worden. Dit is meedenken met de klant.
Deskundig, klantvriendelijk en kantgericht.
Goed.Je word vriendelijk geholpen.Wij hebben pas twee jaar een auto van het bedrijf Lokhorst-Zoet.
Snelle, deskundige en zeer clientvriendelijke medewerkers.
Altijd behulpzaam en een goede ontvangst. De auto wordt goed onderhouden. Kennis van zaken.
Goede service , ook advies en hulp bij kleinigheden.
Zuidzeestraatweg Oost 17
8081LA Elburg