Betrouwbaar

Goede garage nette mensen.

Betrouwbaar, no nonsens bedrijf

Een bedrijf die doet wat ze zegt.

Een leuk bedrijf

Bij het aanschaffen van de auto ben ik vriendelijk en vakkundig geholpen. Ik heb duidelijk antwoord gekregen op vragen die ik heb gesteld.

uitstekend

Ouderwets klant vriendelijk.

Prettig geholpen bij aanschaf occasion. Mooi inruil waarde voor mijn auto gekregen.

Tweedehands auto gekocht, de aflevering was zeer netjes

Wat betreft de aflevering van mijn tweedehands auto met aflever beurt, deze was netjes. Het schoonmaken van de auto binnen, kon wellicht wat beter. Algemene indruk van het bedrijf is zeker goed, betrouwbare mensen. Nog geen ervaring met reparaties en onderhoud.

Degelijk 'ouderwets' garagebedrijf

Tot voor kort nog nooit van dit bedrijf gehoord, maar na een hartelijke ontvangst, goed gesprek en een proefrit, zonder aarzelen een mooie auto gekocht.

reparatie volgens afspraak goed uitgevoerd

wij kregen een mooie leenauto mee een Honda e.

Prima geholpen, onderhoudsplan zeer welkom, was verrast door hoe het systeem werkte, ben zeker trots dat ik Jazz rijdt

Uitgevoerde werkzaamheden conform afspraken verricht. Snelle afhandeling.

Uitstekende service

Zoals gewoonlijk weer een uitstekende service van Autobedrijf Tiggeloven. Dit keer combinatie van onderhoudsbeurt en APK keuring.

Zeer tevreden!

Fantastisch bedrijf kan niet anders zeggen!!

Zeer goed service

Wij hebben daar een auto gekocht. Werden vriendelijk geholpen. Personeel heeft verstand van zaken en ze komen hun afspraken na.

Netjes en mooi bedrijf

Zeker goed geholpen, een eerlijke prijs voor inbuilt gekregen..

gewoon goed

afspraak is afspraak

Een prima garage om je auto te kopen en te laten repareren!

Geen lange wachttijden, zeer kundig en vriendelijk personeel en een lekker kopje koffie van DE.........!

Prima bedrijf

Prima communicatie Vakmensen

Vriendelijk, vakkundig, correct.

Eerlijk

Gewoon een degelijke garage zonder poespas..

Alles immer Gut.

Wird immer alles zu unserer Zufriedenheit erledigt. Auch bei spontanen Kleinigkeiten wird sofort geholfen. Und der Kaffee schmeckt auch. Alles Top.

• Würden Sie uns weiterempfehlen? Ja

Goede service en vriendelijke mensen.

Top service

Klantvriendelijk en er word snel tijd vrij gemaakt om u te kunnen helpen.

Geen opmerkingen; goed!

Korte lijnen in de communicatie en goede afspraken te maken.

Snelle service

Wordt goed behandeld echt top Ik ga wel aan bevelen en echte auto te rijden HONDA

Fantastisch geholpen

Snelle service, adequaat handelen en fijne mensen

Winterswijksestraat 69

7126 AA Bredevoort