Prima garage

Zeer prettig!

Zeer betrouwbaar en hulpvaardig bedrijf.

geweldige service en klantvriendelijk

wij zijn al jaren klant en worden geweldig geholpen, geadviseerd

zeer goed

Heb mijn Honda Jazz nu 3 jaar en ben uiterst tevreden over de auto en het onderhoud door Sander is altijd prima, dus een hele tevreden klant en hoop nog vele jaren plezier van mijn auto te mogen hebben, zal altijd weer terugkomen naar Ticheloven auto's, prima mensen en super service.

Vriendelijk, goede service, betrouwbaar

Vriendelijk, goede service, betrouwbaar

Uitstekende service,vriendelijk

Duidelijke diagnose en behandeling. Vakwerk in een prima tempo.

GOED

Goed en behulpzaam personeel, je wordt netjes geholpen aan de balie.

uitstekend

een hele leuke ervaring en mee denkend

Zeer aan te bevelen.

Aan alles werd voldaan, de auto in nieuwstaat incl. alle onderhoudspapieren, de kennismaking met de hr. Tiggeloven en de verdere afhandeling. Kan iedereen aanraden een keer te gaan kijken in Bredevoort.

Prettige

Ik vind de terug koppeling van Sander erg prettig, hij weet waar hij het over heeft en legt het goed uit.

Goede en snelle service

Klantvriendelijkheid en je wordt er snel en goed behandeld

Je zult het niet geloven, het is de service van Tiggeloven

Goede service, ontvangst met een bakje koffie

Prima!!!

Wij zijn netjes geholpen bij het inruilen van onze gebruikte auto voor opnieuw een gebruikte auto, maar dan eentje die past bij onze vrije tijdsbesteding. Prima aflevering conform afspraak, schone auto en een bosje bloemen op de koop toe.

Zoals sinds de aankoop van de auto goed.

Professionele garage niet alleen voor de dealer merken, met de klantbenadering van een dorpsgarage; ons kent ons! Dat voelt vertrouwd.

Prima werk!

Prima werk, goede service, fijne mensen.

Snelle en goede afhandeling, vriendelijk personeel. Behulpzaam!

Wij zijn er zeer netjes geholpen

Wij hebben daar een nieuwe auto gekocht ,en zijn daar netjes geholpen. goede afspraak gemaakt over in ruil en nieuwe auto. een klein minpuntje is dat hun niet bij de uitleg zijn geweest over de nieuwe Honda HRV en enkele vragen even moesten zoeken. Maar verder worden wij netjes geholpen ook door het personeel. Wij zijn goed tevreden, maar in onze gezin hebben we dan ook 6 Honda's rijden

een heel fijn bedrijf

Deze afgelopen dinsdag een prachtige Hyundai Tucson gekocht. Auto zag er prachtig uit van binnen en buiten. Na een geslaagde proefrit overgegaan tot aankoop. Bedrijf is netjes , de koffie goed hebben er zeker een vaste klant bij , aangezien het 50 minuten rijden is voor onderhoud. ben ik liever bij Tiggeloven . dan bij een Hyundai Dealer hier in de buurt van Almelo

Prima bedrijf , tot in de puntjes verzorgd .

Ik heb de auto gekocht en heb fijne zaken kunnen doen, alles was netjes geregeld en ze zijn uitermate klant vriendelijk . Zeker aan te bevelen

Top service!

Zijn al meer dan 15 jaar klant bij Tiggeloven en zijn super tevreden over hun service. Denken altijd met je mee voor eventuele oplossingen. Dit autobedrijf is een echte aanrader.

Ik heb een gunstige ervaring met dit bedrijf

Vakkundige hulp en adviezen en tot nu toe aanvaardbare prijzen. Je wordt netjes geholpen als je een probleem komt melden met de bediening van deze KIA Niro, die niet zo vanzelfsprekend is.

Super service

Prima adres voor aankoop en onderhoud van personen en bedrijfswagens.

Prima bedrijf met goede service en hart voor de klant.

Vriendelijke en eerlijke mensen

In een prettige sfeer wordt je door eerlijke en vriendelijke mensen de auto waar je belangstelling naar uit gaat te woord gestaan. Goede uitleg en demonstratie zijn gewoon in dit mooie bedrijf. Bovag garantie is mogenlijk. Dit bedrijf kan van harte aanbevolen worden.

Winterswijksestraat 69

7126 AA Bredevoort