Korte lijnen, prima service.

Op zoek naar een nieuwe bedrijfswagen bij Auto Tiggeloven, fijn geholpen, prima inruilprijs voor mijn oude bedrijfswagen.

Fijn en klantgericht

Mijn eerste auto die ik hier gekocht heb. Fijn bedrijf geeft een vertrouw gevoel.

Vriendelijke omgang met de klanten

APK en kleine euro snel en accuraat uitgevoerd

Fijn bedrijf, persoonlijke aandacht

Dit zijn bedrijven, klein maar met passie voor auto's altijd een fijn gevoel. Dit bedrijf heeft er verstand van. Altijd overleg mocht iets bijzonders aan de hand zijn. Ik kan ook geen nadeel bedenken.

Zeer positief

Hartelijk en prettig ontvangst. Goed overleg. Goede monteur(s). In mijn geval Sander. Nette garage.

Prettige en als fijn ervaren

Tot nu toe goede ervaring

Klantvriendelijk

Teleurstellend

Wel verkopen, maar dan

Alles gebeurd netjes in overleg .

Vriendelijk en prima informatie.

TOPBEDRIJF

Het is ons heel goed bevallen, zonder de inruil auto te zien heeft meneer Tiggeloven een bedrag met ons afgesproken wat wij voor zouden krijgen. Ik kon dit niet helemaal waarmaken hoe de auto uit zou moeten zien maar daar deed hij niet moeilijk over. Wij hadden wat afspraken gemaakt wat er nog zou moeten gebeuren aan de auto en daar heeft hij zich netjes aan gehouden. Hij is heel vriendelijk en zeer betrouwbaar. Ik zal zelf naar Bredevoort rijden voor een onderhoudt beurt.

Prettig en deskundig geholpen

Goed degelijk bedrijf, zo de eerste indruk

Opgebeld ik heb een Honda jazz en ze wisten meteen wat er aan de hand was vakmanschap.

Vriendelijk en duidelijk.

Super klantvriendelijk

Klantvriendelijkheid laat een zeer goede indruk achter. Daar kan menig dealer wat van leren.

Fijne garage!!

Keurig behandeld, fijne leenauto, super bedrijf

conform afspraak, en prima in orde gemaakt.

Fijne en snelle service

Vlotte service en afhandeling

Altijd prettige behandeling, goed overleg

prima service en zeer vriendelijke ontvangst.niks te klagen.

Correcte uitvoering onderhouds beurt

Zelfs navigatie systeem is ongevraagd aangepast. Pas gezien toen ik op de nieuwe N18 reed. Super service.

zoals altijd top

Ik wordt altijd goed en snel geholpen

Blij met de reparatie al had ik graag willen weten wat deze reparatie gekost.

De reparatie kon snel worden verholpen. Er is goed geluisterd naar de klachten die ik wan gaf. In de tussentijd kon ik een leenauto mee krijgen. Na afloop vroeg ik was de kosten waren en of ik die meteen zou kunnen voldoen of dat er een rekening werd gestuurd. Er zou een rekening verstuurd worden en de kosten zouden nog worden berekend. Graag had ik een indicatie gehoord. Moest ik aan 100 of aan 300 denken? Dat is voor mij nogal een verschil.

Prima autobedrijf

Heb een auto hier gekocht en is prima verlopen. Communicatie loopt prettig en komen afspraken goed na.

Winterswijksestraat 69

7126 AA Bredevoort