Goede en snelle service

Klantvriendelijk en betrouwbaar bedrijf; goede en snelle service; deskundig personeel.

Ik vind het een prettig bedrijf want de service is prima, goede communicatie, geen lange wachttijd e

Ik vind het een prettig bedrijf. Je wordt prima geholpen, goede communicatie, geen lange wachttijd en fijn personeel. Ik voel me er vertrouwd.

Zeer goed.

Ik wordt altijd netjes te woord gestaan en men werkt altijd netjes en netjes afgeleverd. Er wordt ook altijd netjes overleg als er wat extra werk bij komt. Ga zo door.

Zeer tevreden over garage Tiggeloven

Vandaag onze aangekochte auto opgehaald. De eigenaar heeft veel tijd voor je en alles liep vlekkeloos. De auto werdt overgedragen volgens onze wensen. Hier ben je geen nummer. De echte achterhoekse mentaliteit is hier te vinden. We komen zeker terug voor onderhoud en service.

Altijd vriendelijke ontvangst

Tijdens het wachten een kop koffie in een mooie wachtkamer

Prima , netjes geholpen . Goed gevoel bij aankoop en omruil van auto .

Zie bovenstaande regel

Oplossingsgericht!

Geen probleem, wij lossen dat voor u op, dat is fijn!

Zeer prettig op zijn Achterhoeks geholpen worden.

Zeer prettig zaken doen op zijn Achterhoeks.

Prima service conform afspraak!

Comfortabel

Sympathiek en betrouwbaar, zó presenteert Jochum zijn/uw onderneming.

Direct en snel contact, goed overleg en -volgens ons- goede technische mensen in dienst.

Wat ik hierboven al heb vermeld.

Snel en vakkundig

Zie boven

No nonsense

Keurig ontvangen en goed voorbrreid

prettige ervaring met u

Het is gemakkelijk om afspraken met u te maken. De leenauto was uitstekend en verrassend.

Mijn ervaring bij de laatste jaarlijkse servicebeurt was goed.

Er werd in overleg tot besluit gekomen wat te doen zodat de auto weer perfect in orde is.

Klantvriendelijke betrouwbare garage.

Al jaren auto in onderhoud gehad ,nu reeds 2 jaar een occasion, Bij dit bedrijf gekocht en in onderhoud, bevalt mij prima,top personeel, deskundig en zeer vriendelijk.

Wordt netjes behandeld top

Service is klantgericht

De kleine onderhoudsbeurt werd in korte tijd volledlig naar tevredenheid uitgevoerd.

prima service

16 maart mijn gekochte auto opgehaald ,en de ontvangst was goed inclusief koffie. De auto zag er prima uit en keurig gepoetst. Mijn vrouw kreeg van de eigenaar nog een mooie bos bloemen mee.

Uitstekende en fijne benadering!

Kan iedereen een aanbeveling doen. Prettig geholpen en bijzonder hulpvaardig!

Duidelijk en vriendelijk

Gewoon goed

Prima bedrijf

Klant vriendelijk verstand van zaken.

Zeer goede ervaring. Aanrader

Mijn Honda ingeruild voor een mooie Honda CRV. Keurige service zeker een aanrader. Prettig en netjes.

Goede service en vriendelijk

super

Alles werkt beter, het benzine verbruik wordt actueler weergegeven, de motor loopt rustiger en combineert beter met de elektrische motor.

Winterswijksestraat 69

7126 AA Bredevoort