uitstekend!

Zeer Goed!

Vriendelijk en deskundig.

Vriendelijk en deskundig.

Zou niet weten hoe de service nóg beter kan; prima voor mekaar, dus.

Je wordt als klant volstrekt au sérieux genomen. Wat wil je nog meer?

Vriendelijk en professioneel

Vintage showroom , moderne werkplaats met een monteur die al jaren het onderhoud doet aan mijn Honda's . Kortom een professioneel bedrijf

Eerlijk en netjes.

Eerlijk en netjes

Klantvriendelijk , nette/goede service !!

Klantvriendelijk , nette/ goede service !!

Auto Tiggeloven denkt mee met praktische oplossingen

1e ervaring is goed. Verwacht er alle goeds van. Het gewoon doen, klantvriendelijkheid en kwaliteit leveren is een goede mix.

Prima!

Goed geholpen. Prima bedrijf met vriendelijk personeel

Zie mijn verhaal hieronder.

Mijn jarenlange ervaringen met mijn vorige garage (Honda Ten Bruin) waren heel goed en plezierig. In kan in de erg korte periode welke ik klant ben bij Honda Tiggelhoven nog geen vergelijking maken. Dat zal de komende periode beter kunnen. De gesprekken waren vriendelijk. Een grote garage zal anders werken dan een kleine garage, waar je bijv. ook contacten hebt met de werkplaats voor bijv. kleine mankementjes tussendoor. Ook i.v.m. de grote afstand tussen huis en garage is planning van bijv. beurten belangrijk qua tijden en wachttijden. Voor aanbevelingen zijn de contacten nog te schaars geweest. Maar die enkele die er waren, zijn goed geweest.

Vakkundig en netjes

Goede service, vriendelijk en vakkundige personeel.

Vriendelijke ontvangst

Kwam voor APK en kleine beurt, op een achterruitenwisser na waren er geen andere mankementen. Dat is eerlijk!

Super bedrijf.

Zeer net bedrijf. Vakkundig en snel. Zeer goede service

Vriendelijk, verstand van Honda en komen afspraken na.

Mijn ervaring is dat ze je graag als Honda klant willen in de achterhoek. Het is een gemoedelijk bedrijf en zeker een goede vervanger voor ten Bruin, maar dan in een modern jasje van deze tijd.

Beter autobedrijf zul je niet snel vinden (als die er al zijn)

Eerste kennismaking met het bedrijf verliep vlekkeloos. Gelijk een gevoel of je er al jaren komt. Buitengewoon zeer vriendelijke mensen die daar werken en ook zeer kundig overkomen. We gingen kijken en een proefrit maken met een Honda Accord. De auto stond er zeer netjes bij en de proefrit beviel zeer goed. Vervolgens onze oude auto ingeruild tegen een zeer goed inruilbedrag. Dus we waren het snel eens. Afspraak gemaakt voor de afleverdatum en ook dat verliep vlekkeloos. En als klap op de vuurpijl doen ze ontzettend veel nog aan de auto voor aflevering wat je eigenlijk niet zou verwachten. Geen defecten aan de auto, maar onderhoudsgericht. Ze beknibbelen echt nergens op. En nee ik ben geen familie of wat dan ook van dit bedrijf, maar schrijf een eerlijk en oprecht review over Auto van Tiggeloven. Dit bedrijf verdient een hele dikke 10!

Prima!

Het was mogelijk om de Flexibele beurt en APK uitgevoerd te krijgen terwijl ik er op wachtte! De Remschijven bleken aan vervanging toe en deze waren helaas niet op voorraad, waardoor ik nog een keer langs ben geweest. Dit is begrijpelijk en ik zie dit als enige minpuntje. Daar staat tegenover dat me de gelegenheid werd aangeboden om met de nieuwe Civic te rijden, ondanks dat ik heb aangegeven deze niet te gaan kopen.

Al jaren tevreden klant

Vriendelijk en betrouwbaar. Goede service.

Niet werkende airco snel opgelost

Snel gevonden wat er mis was en met 15 minuten was het klaar. Top!

Vakwerk

Klantvriendelijk, kennis van zaken, goede communicatie.

Rustig en bekwamen automonteurs

Goede en ruim 35 plus ervaringen jaren in de Honda auto's. Zijn zelf als automonteurs Honda liefhebbers en Honda auto bezitters. Kosten van Honda onderdelen zijn redelijk en geven altijd voor de keuring en of grote en of kleine onderhoudsbeurt de kosten telefonisch door. Zijn open en eerlijk in wat ze gaan doen tijdens eventuele reparaties.

snelle en deskundige service

prettige en snelle service

Prima garage met vakkundig en vriendelijke medewerkers

Goede planning en altijd afspraken nakomen. Met het voordeel de ligging in eigen plaats.

Snel, goed en correct geholpen

Snel, goed en correct geholpen

Zeer hulpvaardig.

De koppelingsplaat van de auto van mijn dochter ging plotseling stuk. Hoewel het volop vakantietijd was en er een monteur ziek was, zocht Tiggeloven naar een snelle en goede oplossing. Binnen een enkele dag was de grote reparatie gedaan en dat ook nog ruim beneden de prijs, die was afgesproken. Ik beveel Tiggeloven van harte aan! Keer op keer bewijzen ze dat de klant koning is!

Een correcte behandeling

Goeie service

Een vakkundig, betrouwbaar, klantvriendelijk autobedrijf Tiggeloven.

Contact is er al sinds 2003, er 60 km voor heen rij. Is altijd vakkundig, betrouwbaar en zeer klantvriendelijk ontvangst door het hele team. van autobedrijf Tiggeloven dat we er komen.

Winterswijksestraat 69

7126 AA Bredevoort