Correct geholpen door vakbekwame eigenaar

Alles naar tevredenheid afgehandeld

Auto Tiggeloven: prima garage

Wegens een klein mankement even naar de garage gegaan. Werd snel en vriendelijk geholpen, er is snel een afspraak gemaakt en het euvel werd zoals besproken opgelost.

Het is een bedrijf waar de klant vertrouwen in heeft

Ik ben zeer tevreden over de firma tiggeloven en je word goed geholpen dit is mijn 2 auto die ik daar gekocht heb

Zeer klantvriendelijk!

Eigenaar en personeel zeer klantvriendelijk, duidelijk en geen mooie praatjes.

Klein bedrijf maar verstand van auto's vriendelijk mensen daar gewoon prina

Ik kom hier een aantal jaren nooit iets verkeerds gebeurt, erg vertrouwd ze weten wat ze doen. natuurlijk kost het geld maar ik hoef ook nooit terug, alles piekfijn in orde. Dit wat een klant wil vakmanschap aan je auto, gewassen en mooi schoon opgehaald gewoon top toch.

Vakkundig, betrouwbaar

Prettig bedrijf, vakkundig personeel. Paul is bij meerdere deals die we hebben gemaakt een betrouwbare partner gebleken. De reparaties en beurten worden zoals het hoort correct uitgevoerd.

Onberispelijk

Het eerste contact, via autoscout, verliep meteen zeer soepel. Eenmaal ter plekke verliep kennismaking, proefrit en administratieve afhandeling van de verkoop/koop uitermate prettig, ontspannen en correct.

aan te bevelen, daar kun je gerust mee in zee gaan

Wij waren jarenlang klant bij A.ten Bruin, Honda-dealer in Bredevoort, veertig kilometer van onze woonplaats. Ca. anderhalfjaar geleden nam Tiggeloven het bedrijf over. Ook vriendelijke, jongere mensen. Honda-dealers bevinden zich op ruime afstand van Velp, dus er was geen enkele reden om te veranderen van leverancier. De relatie met de nieuwe eigenaar is eigenlijk naadloos overgegaan. Ik ben geheel tevreden. Ik heb een hekel aan autodealers in streepjespakken en gelikte verkooppraatjes. Paul Tiggeloven behoort gelukkig niet tot die categorie. En Sander is mijn man in de werkplaats die ik vertrouwen schenk. Met garage Tiggeloven kan ik wel uit de voeten/op de wielen!

Vriendelijk en goede service

Net bedrijf, vriendelijk personeel, persoonlijk aandacht. Top!!

Zeer vriendelijk allemaal. En een goeie service

klasse geholpen door paul tiggeloven.

ik vind dat ik netjes en correct ben geholpen en ook duidelijke uitleg heb gekregen over de servicepas.

Correct

Tevreden

Correcte behandeling alles goed geregeld

Zeer goede service

Zeer fijn contact en super goede service. De auto werd bij ons thuis gebracht.

goede partij om mee te handelen!

Eerlijk bedrijf en heel goed personeel

super

goed en snel geholpen

Klantgerichte hulp met goiede service en passende oplossingen.

Tevreden over geboden hulp en afwerking

Gewoon Goed

Afspraak is afspraak!

Vriendelijk en van autobedrijf Tiggeloven hebben ze ons uitstekend behandeld

Goed.

Goed, zoals het hoort. Persoonlijke aandacht en goede uitvoering van de opdracht.

Mijn ervaring is uitstekend.

Prettig ontvangst. Zeer net bedrijf. Goede communicatie met eigenaar en/of medewerker. Goede ervaring met monteur Sander. Heb met andere monteurs nog geen ervaring, maar ik verwacht zeker dat dat ook positief is. Ik ben jarenlang Honda-rijder en altijd in volle tevredenheid aan de garage van de heer ten Bruin klant geweest.

De man heeft me mega goed geholpen

Mis alleen het boek je over/van de auto.. . En over de auto radio

,t was voor mij de eerste keer dat ik bij jullie aan de garage was.

ik ben heel fijn geholpen. groeten van j grootenhuijs

Winterswijksestraat 69

7126 AA Bredevoort