Betrouwbaar/ Goede service

Juiste advies, betrouwbaar

zeer klantvriendelijk.

fijne ervaring bij het kopen van onze auto...

Klantvriendelijke goede ontvangst, behandeling en service.

Ik was aangenaam verrast toen ik kwam om de banden te verwisselen. Heel fijn geholpen, geen lange wachttijd, lekker kopje koffie gekregen, prettig kennis gemaakt met de huidige eigenaar. Ik ging zeer tevreden naar huis.

Correct en klantvriendelijk

Heb goede ervaring met deze garage

Goede en vakkundige garage

Staat altijd voor je klaar, vakkundig advies, goede service en gezellige sfeer.

Goede service!

Klantvriendelijk Goede uitleg over de auto zelf Vriendelijk personeel

Snel, zakelijk, en een prima deal

Goed geholpen, duidelijke afspraken en de auto werd netjes afgeleverd. Hoop dat we weer een paar jaar plezier zullen beleven aan onze gekochte auto. Aanrader.

Goede service, ik blijf zeker als klant

Super klantvriendelijk

Duidelijke uitleg en vriendelijk personeel

Vrij snel geholpen

Goede service en klantvriendelijk

uitstekend

PAS GELEDEN DEDEN BEIDE KOPLAMPEN HET NIET ,MAAR DE VOLGENDE DAG HAD TIGGELOVEN OPEN DAG. WIJ ZIJN DAAR NAAR TOE GEGAAN EN MET PAUL GEPRAAT EN ALS HET NODIG WAS KON DAT ZELFS NOG OP ZATERDAGMORGEN VOOR 10 UUR DAT WAS VOOR DE OPENING VAN DE TWEEDE OPEN DAG DAT VONDEN WIJ NU OOK NIET NODIG. DUS MAANDAG MORGEN NAAR DE GARAGE EN DAAR WERDEN WIJ ONTVANGEN MET EEN KOPJE KOFFIE EN DE AUTO WAS BINNEN EEN HALF UUR WEER VOOR MEKAAR.

Goed georganiseerd bedrijf

Goed georganiseerd bedrijf met ervaring en goede monteurs. Wordt snel en goed geholpen.

Prettige behandeling en alles naar wens geregeld

Zeer prettige behandeling.

Sander ken ik al langer afdeling Honda . en dat is prima verlopen

Goede service en eerlijke mensen

Goede auto gekocht en niks aan optemerken Super blij mee

Kennis van zaken en goede service

Na online een auto (m'n eerste) gezien te hebben ben ik naar Tiggeloven gegaan voor advies. Zij hebben vervolgens contact opgenomen met de garage waar de auto stond en geïnformeerd naar de auto, dat bleek allemaal in orde te zijn. Na, zonder zelf de auto in het echt gezien te hebben, heeft Tiggeloven hem voor mij opgehaald en technisch nagekeken, en een nieuwe APK gegeven. En dit allemaal zonder een cent extra te betalen! Ik ben heel erg tevreden met de service die ik gekregen heb. En de verdere afhandelingen (op naam zetten enz.)

Geleverd volgens afspraak

Conform afspraak en verwachtingen.

Een erg flexibel en meedenkend bedrijf met tijd en interesse voor de klant en zijn wensen.

Enthousiaste medewerkers die klaar staan voor de klanten en tijd maken bij acute problemen. Meedenken met de klant en niet denken in problemen, maar in oplossingen. De service gaat verder dan wat je macht verwachten van een garagebedrijf!

uitstekend

ik heb een auto gekocht bij de firma Tiggeloven, en dat is mij uitstekend bevallen, zeer nette inruilprijs gekregen voor mijn vorige auto. de nieuwe werd keurig afgeleverd, gepoetst ...en met de beloofde APK en servicebeurt. Gewoon goed, precies wat men beloofd had.

Meedenken, oplossen, klantgericht

Problemen worden snel opgelost als het kan. In ieder geval een analyse wat er aan de hand is. Als vaste klant wordt ik altijd snel geholpen. Het is ook een wisselwerking denk ik, als je ook snapt dat het soms echt even niet kan is er de volgende keer ook weer tijd voor je.

zeer vakkundig en betrouwbaar !

Altijd een vriendelijke ontvangst, overleg mogelijk, behulpzaam op alle terreinen, nemen de tijd voor je, en hebben verstand van zaken ! Voor mij de beste garage, ik blijf klant !

Dichtbij, helder in de afspraken, door drukte moet je er soms achteraan

Prima en vakkundig

Klantvriendelijk en vakkundig.

Contact met dit bedrijf is aangenaam. Ze zijn zeker niet de duurste, maar wel zeer vakkundig.

Weer goed werk afgeleverd net als altijd

Alle problemen weer netjes opgelost

Winterswijksestraat 69

7126 AA Bredevoort