Bij aankoop van de auto viel het al op, maar met een reparatie viel het laatst helemaal op. De verkoper heeft volgens mij moeite met mensen van midden 20. Loopt een paar verbazingwekkende dingen te zeggen over die leeftijdsgroep. Kan geen hallo en tot ziens vanaf, kortom onvriendelijke service
We zijn blij dat we met deze garage in zee zijn gegaan. Erg goede service, vriendelijk personeel. Alle tijd voor de klant. Kortom fijne garage om klant van te zijn
mooi bedrijf waar je nog als mens wordt behandelt. Dit past ons veel beter dan de gelikte dealerbedrijven.
We konden zonder vooraf een afspraak te hebben gemaakt en zonder veel gegevens invullen een proefrit maken in de Honda Jazz die we op het oog hadden. Na de proefrit kregen we een prijsopgave waarin het afleverpakket en de inruil van onze peugeot 205 uit 1997 was meegenomen (zonder de auto te zien). De prijsopgave was een aantrekkelijk aanbod en een week later hebben wij de auto opgehaald. Het autobedrijf regelde de overschrijving. Al met al een tevreden klant.
Eerste keer bij deze garage maar zeer goed geholpen deskundig, meedenkend erg fijn!
Helaas was de auto erg smerig van binnen tientallen snoepjes tussen de stoelen die waren gesmolten. Mijn eerste rit \'s ochtends om 04:50 stond ik direct met pech. De diesel stroomde uit de brandstof filter. Dit was al het geval toen ik hem ophaalde, echter had ik niet direct door wat de oorzaak van de diesel stank was. De derde dag was de accu niet meer sterk genoeg om de auto te starten. 56Ah vind ik voor een Volkswagen Caddy 1.9 TDI (55kW) ook aan de lage kant. Ik moest starten via andere auto. Mijn eerste ervaring is nog al teleurstellend.
Top service!!!
Ben tevreden en je wordt goed en snel geholpen.
prima bedrijf, goede service
Winterswijksestraat 69