Goede en snelle service, vakkundig personeel.
Heel goed! Vriendelijke bejegening, ze komen afspraken na en zeggen wat ze doen. Prettig in de omgang.
Zeer klantvriendelijk, goeie service en afspraak is afspraak. We zullen dit bedrijf zeker bij anderen aanraden!
De eerste indruk is prima. Nemen de tijd voor je. De gemaakte afspraken worden volledig nagekomen. Bij de aflevering van de auto een servicepas (een jaar lang gratis) en een bloemetje cadeau.
goede ervaring mee. luisteren goed en leggen in begrijpelijke taal uit wat ze gedaan hebben
Goede ervaring. Goede service, vriendelijk.
Gebruikte auto gekocht goede prijs en prima service Wist niet dat dit nog bestond, het leek wel of ik een nieuwe auto kocht. Bosje bloemen en gratis klantenpas bovag garantie correct en vriendelijk Hier kunnen nog veel garagehouders van leren
Sinds kort klant geworden.
Zeer positief.
Prima ervaring. Bellen als er iets gerepareert moet worden met kosten opgave. Ik ben zeer tevreden.
Klantvriendelijk
Goed en vakkundig
Ben zeer vriendelijk geholpen Een ontspannen en geen opdringerig verkoop gesprek Kortom uitstekend geholpen en een mooie auto gekocht.
Ik was op zoek naar een auto die goederen naar de diverse markten kan vervoeren. Dankzij het goede advies hebben we een auto gekocht die niet alleen geschikt is om goederen te vervoeren, maar tevens personen. Bovendien heeft de auto voldoende trekkracht voor onze aanhangers. Meerdere problemen van ons zijn hierdoor in één keer opgelost.
vriendelijke en gemoedelijke omgang
Gewoon een eerlijk bedrijf met een vriendelijk en net contact.
Winterswijksestraat 69
7126 AA Bredevoort