Prima ervaringen
Prima!
In een woord geweldig,tot nu toe happy met de service en aankoop na 3 dagen rijden
Goede service.Altijd tijd voor een praatje.Altijd goede sfeer.
duidelijke afspraken die goed worden nagekomen.
Bij onze vorige auto technisch advies gevraagd en daaruit was de kennis van ons merkt te destilleren .[Dealer van het merk.] Auto ingeruild voor een zelfde type en afgehandeld naar tevredenheid. Lampje vervangen in een paar minuten i.p.v een half uur bij onze vorige garage.
Goed.
Prettig, komen de afspraken na. Altijd behulpzaam bij noodgeval. Overleggen als er iets bijzonders is.
Correct en geen onzin
Ik heb geen klagen. Goeie garage.
Ik kende dit bedrijf niet maar ben volgens mij heel vakkundig en betrouwbaar geholpen bij het aanschaffen van een occasion. Tijd zal het natuurlijk moeten uitwijzen maar ik heb er het volste vertrouwen in
Aankoop van de auto was eerste kennismaking met het bedrijf. Verkoper kwam op betrouwbaar op mij over. Type van Achterhoekse mentaliteit. Je weet gelijk waar je aan toe bent, zonder al te veel blablabla.. Heb een goede inruilwaarde terug gekregen voor mijn oude auto.
Service gericht, oplossend, vriendelijk, dus goed
prima bedrijf je word goed geholpen.. aanrader!!!!
Winterswijksestraat 69
7126 AA Bredevoort