Goeie ervaring klantvriendelijk en behulpzaam.

Vertrouwen is altijd een belangrijk item. En het vertrouwen in dit bedrijf heb ik.

Vriendelijk en correct geholpen

Goede en nette service

Netjes, vriendelijk en normale prijzen

Geweldig!

Fijne garage,professioneel,kundig en klantvriendelijk.Wij zijn goed en correct geholpen,en komen zeker terug.

100% zeer goed geholpen

Empathie van de verkoper, wordt niets opgedrongen. Eerlijk verhaal. Kabeltje in auto laten liggen, belletje, Kabeltje na gestuurd..TOP auto zeer tevreden over.

Topgarage!

Altijd staat Autobedrijf Tiggeloven klaar om je te helpen. Vakkundige mensen in dienst. Topgararge.

Klantvriendelijk garage

Omdat ik er een stukje voor moet rijden, maak ik op tijd een afspraak. Bij aankomst staat de koffie klaar en is er ook even tijd voor een praatje. Servicebeurt netjes en supersnel gedaan. Op een vraag van mij werd een goed meegedacht en later keurig een berichtje in de mail hoe we het zouden kunnen gaan doen.

Prima bedrijf goede service een aanrader

Top service

Super geholpen

In juni een auto gekocht waar ik met veel plezier in rijdt. Na een half jaar kreeg de auto problemen met de motor, dit hebben ze keurig opgelost en hij rijdt weer fantastisch

TOP GARAGE

Ik kan alleen maar zeggen klasse Vriendelijk ontvangst Direct klaar staan met koffie Hier wordt je altijd keurig geholpen Gewoon TOP.

Goed advies

Goed geholpen met het zoeken naar een oplossing voor een werkauto met meer trekkracht

Dikke prima

Goed bedrijf met vakmensen Ga zo door.

Prima geholpen

Alles goed afgewikkeld

uitstekend

Geweldig bedrijf

Vriendelijk en kundig

Eerlijk en vertrouwt adres!

Goede onderhandelingen waar we beiden goed mee konden leven. Uiteraard zijn we zeer blij zijn met de aankoop van een superfijne auto!

Super goed autobedrijf

Uitermate vriendelijk en behulpzaam. Komen afspraken na. In 1 woord geweldig.

Prima bedrijf

Ze kennen de klant

Duidelijke afspraken prima service

Op een prettige manier geholpen,duidelijke afspraken en goeie service.

Prima garage

Goede vakmensen, die ook nog even tijd voor je nemen.

Uitstekende kwaliteit en service.

Een op klant gericht bedrijf dat gaat voor kwaliteit en service en wat misschien wel het belangrijkste is, luisteren naar de klant. Ze doen wat nodig is voor een veilige auto

Snelle service vriendelijke personeel

Klantvriendelijk

Goede service en tijd maken voor de klant

Goed bedrijf al jaren lang en.prima service

Goed bedrijf en.goeie service

Prima service en alijd goede communicatie

Voor mij zitten ze wel wat verder weg, maar als je de goede service wilt voortzetten dan ben je hier wel aan het goede adres.

Winterswijksestraat 69

7126 AA Bredevoort