5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

zeer fijn bedrijf zou zo weer naar toe gaan mits ze mijn faforiete auto hebben staan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Auto gekocht. Goed afgeleverd. 2 weken later lekkende krukas, door goede service opgelost.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al jaren kopen wij en hebben wij onze auto\'s in onderhoud bij autobedrijf Hardeman. De klantgerichte benadering staat ons hier erg aan.

4 sterren: goede service, goed behandeld

goede ervaring t.a.v. meedenken met de klant en servicegericht

1 ster: zeer slecht, onaanvaardbaar

Zeer slecht komen afspraken niet na. en kunnen goed liegen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

klantvriendelijk, deskundig en staan altijd voor je klaar

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gemoedelijke autogarage waar je netjes geholpen wordt en waar ze je kennen. Het kopen van een auto verloopt allemaal snel en er wordt echt de tijd voor je genomen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Oplossingsgericht: Ik heb een auto gekocht en had al gelijk problemen, maar dit is netjes opgelost

4 sterren: goede service, goed behandeld

Wij waren al een tijdje naar een andere auto opzoek via internet maar kwam er niet uit totdat ik bij Bert hardeman uitkwam en die had er al snel een gevonden,wat wij zochten en naar tevredenheid... UITSTEKEND!!

• Deskundigheid N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

uitstekend geholpen bij de aankoop van onze gebruikte auto. Deze garage kan ik bij iedereen aanbevelen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gebruikte auto gekocht keurig en deskundig geholpen door Bert. Dit is echt een uitstekende garage

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

aanschaf auto Reeds jaren klant bij Bert, altijd correct behandeld en ook nu weer bij inruil en aanschaf prima afgehandeld. Daarnaast prima monteurs, altijd bereid om ook een klein klusje tussendoor af te handelen

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Ik heb sinds ik in Rhenen woon, zo\'n 3 jaar inmiddels, mijn 2 auto\'s in onderhoud bij Autobedrijf Bert Hardeman. Ik werd op dit bedrijf geattendeerd door een kennis. Ik vind de service, (klant)vriendelijkheid, expertise, flexibiliteit en ook kosten voor de geleverde arbeid zonder uitzondering uitstekend. Tot dusver heb ik bij garages altijd het gevoel gehad min of meer overgeleverd te zijn aan de grillen van de monteur / garagehouder, nooit had ik echt het vertrouwen dat ik eerlijk behandeld werd, dat is bij dit autobedrijf duidelijk anders. Ik kan Autobedrijf Bert Hardeman aan eenieder aanbevelen en doe dat ook!

• Reden bezoek Onderhoud en/of APK

4 sterren: goede service, goed behandeld

Nieuwe auto aangeschaft hier. Klein technisch mankementje gehad aan de auto, maar keurig netjes verholpen. Dik tevreden !

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben al een aantal jaren klant bij Autobedrijf Hardeman. En naar tevredenheid. Goede service voor een redelijk prijs. Tevens waardeer ik mijn eigen accountomgeveing op de site, waar je de onderhoudshistorie van je auto kunt inzien en ook het onderhoud van je auto kunt plannen. Erg handig en servicegericht. Al deze zaken zijn reden geweest om opnieuw hier een gebruikte auto te kopen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Bij de aankoop van een gebruikte auto vind ik het spannend of ik naast de juiste auto ook de juiste verkoper gevonden heb, maar bij Bert Hardeman voelt het goed.

Bijzonder klantvriendelijk

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik wilde een andere auto kopen en ben via een collega bij autobedrijf Bert Hardeman terecht gekomen hij had niets te veel gezegd aardige mensen prima uitleg over de Dacia sandero en eerlijke prijs voor mijn oude auto echt een top garage ik ben niet voor niets uit Monnickendam helemaal hier heen gekomen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima service door deskundig personeel,

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De jonge verkoper zorgt voor een goede service en een vertrouwt gevoel. Echter, tijdens de apk van mijn zojuist aangeschafte tweedehands auto waren de voorbanden niet door de apk gekomen. Hardeman heeft er 2 gebruikte banden op gezet (volgens afspraak) en ondanks dat die de minst gebruiksvriendelijke banden betrof hebben zij helaas niet de moeite genomen om het geheel uit te balanceren. Daarnaast was de heer Hardeman zelf niet service gericht bij aflevering door bijvoorbeeld tegen elke vraag in te gaan en het geheel snel af te ronden. Samengevat was het eerste bezoek voor de aanschaf uitstekend, bij aflevering was de service ver te bekennen.

• Deskundigheid N.v.t.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Geweldige mensen die doen wat ze zeggen en 100% betrouwbaar zijn. Dat kom je tegenwoordig niet veel meer tegen!

De Smalle Zijde 33

3903LM Veenendaal