3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

De ervaring bestaat alleen uit aanschaf occasion en inruil huidige auto. De aflevering was goed geregeld , ter plekke werd nog onderhoud aan electrisch raam gedaan want die piepte en knarste, goed gedaan. Alleen de inruilwaarde van de huidige auto viel tegen, misschien beter op markt- plaats kunnen zetten , maargoed. Verder nog geen ervaring met service.

4 sterren: goede service, goed behandeld

De zoekopdracht naar een occasion is naar tevredenheid verlopen, de auto is door het bedrijf opgehaald uit Friesland. De auto bevalt uitstekend.

4 sterren: goede service, goed behandeld

bij de aankoop van een auto is vertrouwen (vooral bij 2e hands auto\'s)in de verkoper een belangrijk aspect, bij bert hardeman hadden wij dat vertrouwen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Door een groot defect aan onze auto, opzoek naar een andere deze vonden we snel bij Bert Hardeman, en de koop was snel gerealiseerd. door de problemen aan onze eigen auto kon de \"nieuwe\" zeer snel worden geleverd. nogmaals bedankt !!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Service met een Hoofdletter S. Altijd deskundig advies, prijs/kwaliteit zeer goed, altijd vriendelijk en behulpzaam. Beveel dit bedrijf zeker aan bij familie en vrienden. Zijn al enige jaren klant en nog steeds naar volle tevredenheid.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

dit kan in een paar woorden ,gewoon perfect

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al 20 jaar is Bert ons vertrouwde adres voor alles wat onze auto\'s aangaat. Nog nooit is ons vertrouwen in Bert, Dirk en de rest van het team beschaamd. Fijn ook om te vernemen dat een sympatieke schoonzoon, Maurits, het team als verkoper is komen versterken. Wij kunnen iedereen dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Ik ben al twee jaar klant bij dit bedrijf. Als er een kleine reparatie moet worden gedaan kan dit vaak even tussendoor. Bij dure reparaties tijdens een grote of kleine beurt wordt altijd gecommuniceerd of het gewenst is. Verder is het personeel erg klantvriendelijk en staan ze altijd voor je klaar. Kortom: een bedrijf waar je op kunt vertrouwen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Positief! Ik was eigenlijk op zoek naar een peugeot 107 of een Citroën C1, maar op advies van Bert Hardeman, uiteindelijk uitgekomen op een Toyota Yaris; meer kofferruimte en iets meer auto. Ik moest er wel even aan wennen, maar inmiddels rijd ik er een paar maanden in en ben ik erg tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

afgelopen week heb ik een auto bij uw bedrijf gekocht; ik ben goed geinformeerd over de mogelijkheden die er waren. Op grond daarvan heb ik een besluit kunnen nemen. Ik ben zeer tevreden over de verdere afhandeling. De auto die ik kocht werd nog APK gekeurd en daarmee enkele banden vervangen; alles bij de prijs inbegrepen. Een tevreden klant! De volgende dag vond ik onder de voorbank een blauwe brillenkoker plus bril, die niet van mij was. Dat was vast niet bij de prijs inbegrepen. Ik hoor wel of die van een van uw werknemers is. Mw Niks te Rhenen

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaringen met Autobedrijf Bert Hardeman V.O.F. Onze occasion werd helemaal in orde gemaakt tegen een goede prijs. Geen gezeur, gewoon goed voor elkaar.

4 sterren: goede service, goed behandeld

We hebben een gebruikte auto bij dit bedrijf gekocht. We zijn tevreden en onze ervaringen met dit bedrijf zijn goed.

4 sterren: goede service, goed behandeld

ja,wat moet ik nu van hardeman zeggen.daar kan ik alleen maar over roemen,vorig jaar een vw passat gekocht bij hardeman,en dit jaar een vw transsporter voor het bedrijf,ik ben hier al jaren lang klant en hoop dat ook te blijven,en daarom geef ik hem ook hoge cijfers op het rapport,pech je word zsm geholpen,komik binnen dan koffie en even een gezellig praatje.kortom als iemand een auto zoekt ga gerust naar autobedrijf hardeman,meer kan ik er niet van zeggen

4 sterren: goede service, goed behandeld

gewoon open eerlijk ontvangen .. bood meteen proefrit en onderhandeling prijs was ook snel akkoord

4 sterren: goede service, goed behandeld

Hele nette garage, altijd netjes, goed en vakkundig geholpen.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Een goed en betrouwbaar bedrijf wat altijd klaar staat als er een probleem is met de auto. De service van dit bedrijf is uitstekend!

De Smalle Zijde 33

3903LM Veenendaal