Goed geholpen

Mooie Alfa Romeo Giulietta gekocht bij Hardeman Veenendaal. Prima en snelle service!

Prima service, betrouwbaar

Prima service, vriendelijk personeel. Staan voor je klaar om problemen zo snel mogelijk op te lossen en geen onnodig gedoe!

Deskundig en professioneel

Goede ontvangst , duidelijk , professioneel en geen haken en ogen aan prijs op internet . Auto was tip top in orde bij ophalen .

geweldig bedrijf

gevraagd om een auto voor mij te zoeken en na een niet te lange tijd ook gevonden proefrit gemaakt en ik was verkocht

Voor het eerst een Alfa daar gekocht,prima service

Betrouwbaar bedrijf en verstand van zaken....goede service en aardige behulpzame mensen

Alles goed geregeld en hele persoonlijke aandacht

GEWOON ZOALS ALTIJD GOED!

Zoals altijd uitstekend!

Vorige auto helaas weg kunnen gooien, maar ze hebben ons geholpen aan een super auto ter vervanging!

Duidelijk , Snel en Vriendelijk

Niet zeuren maar gewoon duidelijke taal. Afspraak gemaakt , auto zoals verwacht en beschreven in advertentie en binnen een half uur de aankoop afgerond !!

Fijn zaken doen

Vriendelijke ontvangst en zeer behulpzaam om alles te regelen. Goede inruilprijs gekregen, kortom een vertrouwd adres.

Vriendelijk, snelle en goede service, correct en goede auto's.

Vriendelijk ontvangen, goede uitleg over de auto waar ik belangstelling voor had, en niet onbelangrijk, een goede marktconforme inruilprijs voor mijn huidige auto. We waren er snel uit. Alles werd direct correct bevestigd. Nieuwe auto afgeleverd conform afspraken. Gisteren nieuwe velgen laten monteren. Onderweg kwam er een melding over de bandenspanning. Dus terug naar garage, probleem werd direct opgelost. Dus een blije en tevreden klant

Klantvriendelijk

Nette en eerlijke garage!

Vanaf het eerste contactmoment een goed gevoel en alle gemaakte afspraken worden nagekomen. Hele goede en duidelijke communicatie met Maurits.

zeer klantvriendelijk bedrijf

Ik heb hier onlangs een Giulietta gekocht en een Mito ingeruild. Echt een klantvriendelijk bedrijf met passie voor alfa romeo. Kreeg een zeer goed eerlijk voorstel van ze. Maurits heeft alles netjes geregeld zoals afgesproken en een top auto afgeleverd aan me ! Bedankt voor de service en deal. zeer tevreden klant hier. Kom ik zekers terug!

Snel geregeld en daarbij klantvriendelijk! Erg tevreden.

Ik zocht een automaat. Na het weekend kreeg ik al snel een bericht, dat ze een mooi en in goede staat een auto gevonden hadden. Ik mocht de auto even uitproberen en het was meteen raak! Ik rij er nu met plezier in. Dankzij de goede service en hulp van de medewerkers.

Goed geholpen

Gebeld konden gelijk komen naar de auto gekeken zag er goed uit, proef gereden auto liep goed en voldeed aan onze eisen daarna koffie en gepraat toen de auto gekocht kreeg nog een beurt, auto na een week opgehaald en rij na volle tevredenheid.

Prima ervaring

Heel prettig contact bij de aankoop van mijn fijne en mooie Lancer

Hulp bij aanschaf occasion: schakel Autobedrijf Hardeman in!

Wij zijn door Maurits van de Merwe geholpen bij de aanschaf van een tweedehandse hybride. Dat is uitstekend verlopen. Positief waren: - deskundig advies, - goede communicatie, - klantvriendelijk, - neemt de tijd voor je, - in de onderhandeling met de aanbieder goed resultaat, - na aanschaf uitstekende garantie (2 mankementen naar tevredenheid snel verholpen). Al met al: Maurits leverde ons een dienst die zijn geld dubbel en dwars waard was.

Prettige mensen, mooie (import) Alfa’s en goede service

Ik heb hier een import Giulia gekocht. De aankoop en nazorg (voor de auto) verliep heel prettig en professioneel. De nieuwe eigenaar heeft een liefde voor Italiaanse auto’s. De prijs was ook zeer redelijk. Van harte aanbevolen.

Goede service en kwaliteit

goed ontvangen door eigenaar ,een prettig gesprek gevoerd en een goede deal gesloten .

Uitstekend en betrouwbaar bedrijf!

Voor de tweede keer heb ik bij Autobedrijf Hardeman een auto gekocht. De service en begeleiding was buitengewoon goed. Er werd tijdelijk een leenauto geregeld ter overbrugging. Inmiddels gaat de keuze mogelijkheid voor een nieuwe auto zelfs over de grenzen heen, het was mogelijk om de auto te laten importeren uit Spanje! Kortom, een bijzonder goed bedrijf met een uitstekende service. Van harte aanbevolen!

Eerlijk en professioneel advies

Fijne ervaring. Persoonlijk en professioneel.

Vriendelijk en betrouwbaar

Toen ik voor een schappelijke prijs een 2ehands auto bij dit bedrijf had gekocht, bleken er tot mijn teleurstelling toch nog enkele gebreken tevoorschijn te komen. Deze zijn direct zonder problemen of extra kosten door hun opgelost waardoor dit bedrijf bij mij betrouwbaar overkomt.

Wij komen al ruim 25 jaar bij Autobedrijf Hardeman en nog altijd zijn wij erg tevreden. Altijd overleg als er wat grotere reparaties plaats moeten vinden, zodat je nooit voor verrassingen komt te staan. Altijd met de klant meedenken. Wij vinden het een topbedrijf.

Open en eerlijk contact wat vertrouwen gaf.

Het geeft vertrouwen als je met al je vragen serieus wordt genomen. Waarbij je in goed overleg een keus maakt over wel of niet aanschaffen van een auto. (Geen opdringerigheid).

Zeer vriedelijk

De Smalle Zijde 33