5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Onze ervaring met Bert Hardenan zijn alleen maar positief. We komen hier al een aantal jaren en zijn meer dan tevreden. Altijd zijn we vriendelijk behandeld. Top Service!!!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

We waren op zoek naar een alfa mito en zijn ondanks de afstand van ruim 125 km uitgekomen bij Bert Hardeman in Veenendaal uitgekomen. Ontvangst was prettig en we hebben daar een mooie mito gekocht. Daar de afstand groot is en service daardoor moeiljk hebben we er geen garantiepakket bijgekocht. Later bleek dat er toch enkele reparaties nodig waren die door Bert Hardeman zonder extra kosten zijn opgelost. Een leenauto werd gratis ter beschikking gesteld. Wij vinden dit een uitstekende service.

Vriendelijk en behulpzaam.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heb bij hun een Renault Kangoo aangeschaft net nog voor sluitingstijd maar ze zijn heel klantvriendelijk dat ze voor mij nog open bleef top garage

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Wij hebben nu al de 3e auto van dit bedrijf, en ook onze kinderen hebben al weer hun eerste en eentje zelfs tweede auto hier gekocht. Ook de buren hebben hier voor de tweede keer een auto gekocht. Allemaal tot volle tevredenheid. Eén keer een uitstapje gemaakt naar een ander, en daar heel veel spijt van gehad. Snel weer terug dus.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer vriendelijk en behulpzaam ondernemen. Ook de auto is netjes gepoetst opgeleverd en zoals gewenst krasjes weggepoetst. Ondanks de afstand (170kmx4) die ik heb moeten rijden, zou ik het zo weer doen!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Vandaag mijn Alfa Romeo 159 opgehaald, en ben zeer content over de hele afwikkeling van de koop. Heb verschillende garage\'s bezocht bij de zoektocht naar een goede en mooie Alfa Romeo 159, toen ik via marktplaats terecht kwam bij Bert Hardeman en ik een bezoek had gemaakt, wist ik het gelijk zeker, deze Alfa Romeo wordt het. Dat had een aantal redenen, ik kreeg gelijk een heel vertrouwd gevoel bij dit bedrijf, in combinatie met het vriendelijke en enthousiaste personeel en de goede prijs, was het voor mij duidelijk dat ik niet verder hoefde te zoeken. Verder vind ik het heel leuk dat Verkoper Maurits de Alfa Romeo passie uitstraalt , als een echte Alfisti. Ben heel erg blij dat ik in mijn zoektocht naar een Alfa Romeo, bij Autobedrijf Bert Hardeman terecht ben gekomen.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede service en zeer klantvriendelijk ingesteld .

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede ervaring. Proefrit maken in 3 verschillende auto\'s was geen probleem. Vonden we als klant super. Enige minpunt was toen ik een paar dagen later kwam om de reserve sleutel van de inruilauto te brengen vond ik het aanwezige personeel zeer Mors en ongeïnteresseerd toen ik vragen had. Helaas.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn hele familie is vol lof over dit bedrijf, en terecht! Geweldige service en vriendelijk personeel!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Gewoon bedrijf, eerlijk en betrouwbaar!!!

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Prima bedrijf heb onlangs auto gekocht en zeer goed en vriendelijk geholpen. Bij eventuele volgende koop zou ik er zeker weet heen gaan

4 sterren: goede service, goed behandeld

Heb hier een gebruikte auto aan gekocht. Je hier nog netjes te woord gestaan en prima geholpen door de eigenaar. dit was de eerste keer dat ik met dit bedrijf in contact kwam, en zal zeker in de toekomst hier weer naar toegaan. JB

4 sterren: goede service, goed behandeld

Fijn geholpen en een goede auto gekeverd!

• Service N.v.t.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al vanaf de start van dit bedrijf zeer goede ervaringen. Dit is een bedrijf dat met je mee denkt.

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Peugeot gekocht prima autobedrijf zeer vriendelijk geholpen zeer zeker een aanrader

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Mijn man en zijn vader komen er al jaren en zo ben ik er ook terecht gekomen. Nu onze 3de auto daar gekocht. (Een 2de autotje) en tot nu toe altijd super geholpen doen net dat beetje extra om te helpen. En geven je alle tijd om te beslissen of je de auto wilt hebben. En daarna met het onderhoud ook goede service.

2 sterren: slechter dan verwacht

Auto gekocht vriendelijke verkoper maar vinden de service stukken minder er werd gezegt dat de distrebutie snaar vernieuwt moest worden prijs 350 euro auto opgehaald een paar dagen later kwamen we er achter dat 20000 km geleden olie was ververst en de olie onder het min staat We wonen 35 km van de garage hardeman af ,dus we zijn naar ford Utrecht gereden daar olie ververst ,dat had autobedrijf hardeman moeten na kijken gelijk met snaar vernieuwen we hebben dat gemeld bij garage en kreeg de mededeling dat wij in 2019 terug mogen komen voor het verversen olie

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prettige ontvangst. Goed geholpen. Ondanks dat we een goedkope tweede hands auto kochten, werd er ruim de tijd voor alles genomen. Duidelijke uitleg over alles. TOP!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Loop al jaren bij dit bedrijf. Heb inmiddels mijn 9e auto daar gekocht. Altijd uiterst correct afgehandeld en als ze vinden dat de auto niet bij je past geven ze dat ook aan. Ook bij de servicebeurten wordt je netjes gebeld als er iets bijzonders is. Vriendelijke mensen en je bent geen nummer, maar een persoon. Het onmogelijke doen ze direct als het nodig is

5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Fantastisch! Een mooie auto gekocht (en een oude achtergelaten) voor een prima prijs. Daarnaast heel goede service en vlotte afhandeling. Echt een adres om aan te bevelen!

De Smalle Zijde 33

3903LM Veenendaal