Als je les neemt bij Marc word je lid van een geheim Utrechts genootschap. De andere leden herken je aan hoe ze zwaaien naar de lesauto. Marc roept “Hai!” naar ze en legt dan uit dat hij hen, hun ouders, en over een paar jaar ook hun kinderen heeft leren rijden. Ik was twee keer gezakt bij een andere rijschool en werd een beetje wanhopig. Marc onderzocht systematisch waar het hem aan ontbrak en pakte dat vervolgens gestructureerd aan. Met als eindresultaat dat de examinator zei “het was prima, toch? Of vond je soms van niet?” en Marc op zijn Marcs nog diezelfde dag de lessen die nog op mijn kaart stonden terug had gestort. En de rest van mijn leven zal ik onthouden: hoe smaller het is, hoe langzamer je gaat! Bedankt Marc!
Nadat mijn broertje onlangs ook in één keer is geslaagd, ben ik ook in één keer geslaagd dankzij de goede lessen van Marc! De lessen zijn gestructureerd, daarnaast is Marc erg geduldig en ervaren. Ik kreeg elke les goede feedback van en hij gaf mij het zelfvertrouwen dat ik nodig had voor het examen. Daarnaast was het ook nog eens heel gezellig in de auto! Bedankt voor alle fijne lessen!
Veel geleerd bij Marc! Fijne rij instructeur, ondanks de corona periode toch in een keer geslaagd!
Ik heb heel veel geleerd van Marc. Werkt rustig en gestructureerd wat ontzettend fijn is. Marc gaf mij veel zelfvertrouwen waardoor ik in 1x mijn rijbewijs heb gehaald!
Marc heeft me heel veel geleerd, waardoor ik in één keer mijn praktijkexamen heb gehaald. Ik vond autorijden best lastig en had ook ervaring met een andere rijschool. In de lessen van Marc gegroeid in mijn rijvaardigheid om nu met zelfvertrouwen veilig de weg op te gaan.
Marc is een uitstekende rijleraar. Hij weet tot in de details wat veilig en verantwoord autorijden inhoudt. Dit legt hij uit in klare taal. Verder is Marc betrouwbaar en zorgvuldig; de autorijlessen van anderhalf uur duren ook echt anderhalf uur en worden altijd zinvol besteed. Met persoonsgegevens gaat Marc netjes om. Kortom, een degelijke rijopleiding die het aanbevelen waard is!
Marc is een uitstekende rij-instructeur. Bij Marc leer je stap voor stap goed auto rijden. Hij heeft heel veel geduld en past de lessen aan op jouw behoefte. Marc motiveert je en daagt je uit waar nodig. Na de rijles wordt het ook heel zorgvuldig nabesproken. Als je iets niet begrijpt, legt hij het gerust nog een aantal keer uit. Verder is de sfeer in de auto ook zeer goed! Marc is serieus in zijn job maar er is altijd ruimte voor een grapje. Bovendien heeft Marc zijn uitstekende best gedaan om mijn geannuleerde examens (door Corona) zo snel mogelijk in te kunnen halen. Kortom, ik raad Marc van der Voorn zeker aan!
Nadat mijn zus in één keer bij Marc is geslaagd, ben ook ik vorige week in een keer bij Marc geslaagd! Marc is tot het uiterste gegaan om mijn toetsen zo snel mogelijk in te plannen. Omdat ik ook nog ADD heb, moest ik een extra rijtest rijden. Door corona is dit telkens uitgesteld, maar Marc zat hier bovenop en heeft ervoor gezorgd dat ik voor mijn schoolexamen nog heb kunnen afrijden. Vandaag mijn rijbewijs opgehaald en voor het eerst gereden met mijn moeder. Ik vond het geweldig! En heel fijn dat mijn moeder er vol vertrouwen naast zat. Bedankt!
Marc is een uitstekende rij-instructeur met veel geduld en passie voor het vak. De lessen zijn van topkwaliteit en hij houdt goed rekening met persoonlijke sterke- en zwakke punten. Ik pakte sommige dingen wat langzamer op dan gemiddeld, maar Marc was altijd bereid om bepaalde vaardigheden opnieuw door te nemen zonder zijn geduld te verliezen. Ook gaf hij het duidelijk aan als ik bepaalde dingen al onder de knie had terwijl ik hier zelf nog over twijfelde. Verder is Marc ook gewoon sympathiek en waren de lessen gezellig. Ik heb mijn rijexamen wederom in één keer gehaald., dus ik kan Marc aan iedereen aanbevelen :) Bedankt!
Na mijn moeder, broer en zus ben ik dankzij de rijlessen van Marc in 1x geslaagd voor het rijexamen. Marc werkt ontzettend hard en geeft je veel tips & aanwijzingen waardoor je zo goed mogelijk voorbereid bent op het examen. Daarbij is het ook hartstikke gezellig om bij hem in de auto te zitten. Hierdoor heb ik hele leuke, leerzame lessen gehad!
Ik heb met veel plezier gereden bij Marc. Zowel ik als mijn partner (beiden 30+ jr oud) hebben onze opleiding succesvol afgerond. Hij heeft zeer veel ervaring en zijn lessen zijn op topniveau. Marc is naast een zeer professioneel didacticus ook erg sociaal en altijd goed gemutst. Ik zou hem omschrijven als duidelijk, betrouwbaar, proactief, georganiseerd én gezellig!
Het is al lang geleden, maar Marc is een vakman!
Ik heb erg genoten van de rijlessen van Marc, hij geeft altijd met veel enthousiasme les en is een erg goede en ervaren rijinstructeur. Hij zorgt voor een fijne sfeer in de auto en geeft erg goede en duidelijke uitleg. De kwaliteit van zijn rijschool ligt uitermate hoog en dat blijkt ook zeker uit de resultaten. Zoals vele hiervoor, ben ook ik in een keer geslaagd dankzij de goede lessen van Marc! Ik raad hem daarom ook zeker aan!
Bij Marc leer je stap voor stap autorijden. Als er iets is wat nog niet helemaal goed gaat, weet Marc precies hoe dat verbeterd kan worden. Maar als je iets heel vlot op pakt, zal je ook sneller andere dingen doen. Daarnaast leer je om vlot en efficiënt door het verkeer heen te komen. Te langzaam rijden mag dus niet! Daarom kan je met veel vertrouwen autorijden. Ik vond het ook altijd gezellig. Ik heb mijn rijbewijs, net als veel andere leerlingen van Marc, in een keer gehaald. Marc is echt een aanrader!
Ik heb met goeie stappen leren rijden, het ging op een goed tempo waardoor ik alles staps gelijk kon leren. In de auto was een goeie sweer.
Marc is een eerlijke en bekwame rijinstructeur die op een gestructureerde wijze stap voor stap weet uit te leggen waar een goede automobilist aan moet voldoen. Zijn lessen past hij aan op het individu en hij daagt je uit waar nodig. Hij weet goed in te schatten wat het rijniveau is en welke stappen er ondernomen moeten worden om het rijexamen te behalen.
Nadat mijn moeder en mijn broer rijles bij Marc hebben gehad, was het logisch dat ik ook naar Marc ging. Marc bereidt je stap voor stap voor op het examen en ik ben dan ook voor alles in 1x geslaagd! Hij heeft humor (moet jezelf ook beetje grappig zijn) en is ook streng als het nodig is (handig als je wel eens geen concentratie hebt) Kortom, goede, gezellige en leerzame rijlessen gehad met super resultaat. dank! Sophie
Recent heb ik een opfriscursus gehad, omdat ik rij-angst had. Ik had weinig zelfvertrouwen en voelde me onrustig in de auto. Marc heeft mij hierbij begeleid, door te observeren waar de onrust ontstond en mij uit te leggen wat ik kon verbeteren om veilig en kalm auto te rijden. Zijn aanpak is strikt en consequent. Op een kalme, sympathieke manier legt Marc uit waarom je iets moet doen of juist laten in de auto. Altijd met veiligheid als vertrekpunt. Door deze zaken telkens te herhalen en uit te leggen, ontwikkelde mijn rijstijl en kreeg ik nieuwe gewoonten in mijn systeem. Ik heb geleerd meer overzicht te creëren in het verkeer. Nu voel ik me zeker en rustig tijdens het rijden. Ik snap goed dat mensen hier in de rij staan om autorijles te krijgen. Of je nu voor het eerst rijdt en je rijbewijs wilt halen of beter en met meer zelfvertrouwen wilt leren autorijden… Autorijschool Marc van der Voorn is een absolute aanrader!
Met Marc rijden vond ik heel leerzaam het was gezellig maar hij kon soms ook streng zijn op een goeie manier. Ik ben dan ook in een keer geslaagd voor het examen.
Marc is een bijzonder goede rijinstructeur. Hij legt het rijden stap voor stap en gestructureerd uit en je begint je vanzelf verzekerder te voelen in de auto! Waar fouten worden gemaakt nam hij de tijd om goed uit te leggen wat ik beter had kunnen doen. Erg aardige man die soms wat streng kan zijn, maar dit doet hij altijd zodat je zelf beter gaat rijden en hij heeft altijd het beste met je voor. Ook in de corona-tijd heeft hij de maatregelen goed opgepakt zodat ik snel weer kon rijden. In een keer geslaagd, zoals velen bij Marc, en zou hem dus ook zeker aanraden!
Mijn ervaring mijn Marc’s Autorijschool is zeer positief. Tijdens het rijden kan je altijd een leuk praatje houden en Marc is serieus en kritisch wanneer dit nodig is, Je wordt goed voorbereid op het rijexamen en de tijd daarna.
Marc is een uitstekende rij instructeur. Tijdens de eerste paar lessen is Marc erg rustig en geduldig en is er veel ruimte om jezelf als nieuwe chauffeur te ontdekken en de nodige fouten te maken. Naar mate de lessen vorderen - én zeker vlak voor je examen gaat doen - kan Marc wat strikter over komen, maar dit is vooral om echt de laatste puntjes op de 'i' te zetten en je uitermate goed voor te bereiden. Hij weet zijn striktheid alsnog vriendelijk over te brengen en geeft je ook meteen de complimenten waar nodig. Zo motiveert hij je meteen als je iets goed doet, en dat geeft een gevoel dat je ook echt flinke stappen aan het maken bent. Marc is zeer zorgvuldig en heeft alles prima tot in de puntjes op orde. Daarnaast is het ook gewoon enorm gezellig met Marc in de auto, die vaak veel te vertellen heeft maar ook oprecht in jou geïnteresseerd is. En dat maakt elke rit weer uniek en gezellig! In één keer geslaagd!
Na ongeveer een jaar lang bij Marc in de auto gezeten te hebben, kijk ik terug op een leuke periode waarbij de sfeer in de auto prettig was. Marc is goed in zijn werk en is ook een leuke gesprekspartner! De anderhalf uur durende lessen vlogen zo om! De keuze om bij Marc te gaan heb ik zeker geen spijt van.
Het waren gezellige en leerzame lessen. Hierdoor ben ik ook overal in een keer voor geslaagd!!
Tja, best bijzonder om na heel veel jaren een review te plaatsen. Ik heb namelijk in 1999 rijles van Marc gehad en in 2000 mijn rijbewijs in 1 keer gehaald. Ik was destijds 18 en nu 38 en heb nog steeds heel veel profijt en plezier gehad van de rijlessen van Marc. In Utrecht zie ik hem nog regelmatig rond rijden. Ik denk zelfs dat Marc me nog steeds zou herkennen... In alle jaren dat ik rondrij ben ik zeer zelfverzekerd en nog steeds 0 ongelukken gehad. Je gaat na zoveel jaar wel meer rijden op automatisme en ongetwijfeld ook wel eens de regels een beetje overtreedt (hardrijden)...
Professorenlaantje 3
3571JX Utrecht