Marc leert je op een soms wat strenge manier zeer goed te rijden. Ik ben erg tevreden en vond het zeker gezellig en leerzaam!
Ik heb een lange tijd veel moeite gehad met lessen en het was aan het begin soms wat vermoeiend om altijd veel kritiek te ontvangen. Doordat Marc alle verbeterpunten ziet heeft dit er uiteindelijk wel voor gezorgd dat ik mijn rijbewijs heb gehaald. Marc is een sympathieke man en je kan zien dat hij veel plezier en ervaring heeft met wat hij doet!
Marc is een professionele rijinstructeur die gezellig naast je zit. Ik moest 20min fietsen voordat ik in Utrecht was maar dat was het zeker waard. Je leert veilig en goed rijden op een prettige manier.
Ik heb een hele fijne tijd met Marc gehad. Goed opgebouwde rijlessen. Daarnaast was Marc flexibel om extra aandacht te geven aan de dingen die ik lastig vond. Veel verschillende routes gereden. Marc kan af en toe wat streng overkomen, maar hij tovert de sfeer gelijk weer om in een grapje of iets positiefs. Hij geeft duidelijk de minpunten aan, maar vertelt ook graag de pluspunten. Marc zorgde ervoor dat ik met zelfvertrouwen reed en in één keer slaagde! Kortom, een hele goede rijschool!
Marc is een zeer goede rijinstructeur en een fijn persoon! Dankzij het RIS systeem dat hij hanteert zit er een goede opbouw in zijn lessen. Je wordt niet in de diepte gegooid maar er wordt je stap voor stap nieuwe vaardigheden aangeleerd. Ondanks dat Marc niks over het hoofd ziet beoordeeld hij je alleen op wat al aan bod is gekomen. De lessen worden altijd zorgvuldig nabesproken. Als ik iets niet begreep nam hij altijd de tijd om het nog eens rustig uit te leggen. Marc stelde zich flexibel op toen bleek dat ik nog wat extra lessen nodig had om de puntjes op de i te zetten voor het examen. Erg vriendelijk en fijn want ik slaagde in een keer. Marc kan soms wat streng over komen en omdat ik daar gevoelig voor ben kon ik daar soms best van schrikken. De schrik was altijd van korte duur want Marc zorgt altijd voor een goede sfeer. Kortom, in mijn ervaring: zeer geslaagd! ;)
Marc is een geweldige instructeur! Hij leert je goed autorijden en let goed op de details. De lessen waren strak en serieus. Maar er was ook altijd tijd voor een grapje! Marc is zeker een aanrader!!
Als je goed wilt leren rijden, moet je absoluut bij Marc zijn. Hij geeft zeer proffessioneel les en maakt je tot een vaardig, zelfverzekerd en sociale bestuurder. Verder zorgt Marc ervoor dat je je op je gemak voelt in de auto en denkt hij met je mee. Kortom: zelfverzekerd slagen met een fijn gevoel.
Ik heb een ontzettend leuke tijd met Marc in de auto gehad. De lessen waren naast zeer leerzaam ook heel gezellig. Ook is Marc erg professioneel en stoomt hij je klaar voor een foutloos rijexamen door middel van goede persoonlijke begeleiding. Ik zou Marc zeker aanbevelen aan iedereen die opzoek is naar een goede rijschool!
Rijlessen bij Marc zijn zeker aan te raden. Marc geeft goede begeleiding waarbij veiligheid voorop staat. Hij heeft een oog voor detail en vertelt exact wat hij van je verwacht. Mocht een handeling toch niet duidelijk zijn, dan legt Marc het graag opnieuw uit. Bovendien besteedt hij natuurlijk ook aandacht aan de aspecten die minder goed gaan. Doordat Marc volgens het RIS (Rijopleiding in Stappen) boekje werkt, zit er een goede opbouw in de lesstof. Naast de lessen is Marc ook erg geïnteresseerd in zijn leerlingen. Na de lessen bespreekt hij altijd kort nog even hoe de les is gegaan. Door de vele jaren ervaring weet Marc precies waar je tijdens het rijden op moet letten. Marc is een goede en professionele rijinstructeur die je met leerzame en leuke lessen naar je rijexamen begeleidt.
Mijn dochter Céline heeft haar eerste rijlessen bij Marc gehad, nadat eerder mijn zoon Jasper mede dankzij Marc met glans geslaagd was. Doordat Céline voor haar studie naar Amsterdam verhuisde, kwam zij daar bij een rijschool van de ANWB terecht. De lessen van de ANWB waren rampzalig slecht, waardoor zij 3 keer zakte. Toen ik Marc om hulp vroeg, was hij meteen bereid mee te werken aan een oplossing. Céline heeft nog 12 lessen bij Marc gevolgd en slaagde met vlag en wimpel! Ze rijdt nu in mijn auto rond, zo trots als een pauw. Mijn oordeel: Marc is een topper die zijn leerlingen zelfvertrouwen geeft en ze veilig leert rijden!
Marc is een zeer professionele rijinstructeur die ook echt betrokken is met zijn leerlingen! I.v.m. een verhuizing naar Amsterdam ben ik tijdens mijn rijopleiding overgestapt naar een andere rijschool, maar uiteindelijk ben ik toch weer teruggegaan naar Marc. Bij hem kun je er zeker van zijn dat je veilig leert rijden.
Marc van der Voorn is een vakkundige rijinstructeur die leerlingen op alle technische aspecten gedegen begeleiding geeft om zo zelfstandig te kunnen autorijden. Hij maakt een secure inschatting hoeveel lessen iemand nodig heeft om te slagen voor zijn autorijbewijs.
Marc is een erg fijne en flexibele instructeur. Hij is altijd erg duidelijk in zijn instructies en wanneer iets toch onduidelijk is legt hij dit graag opnieuw uit. Hij is erg professioneel en je merkt dat hij verstand heeft van zijn vak.
Ik heb een super gezellige en leerzame tijd bij Marc in de auto gehad! Omdat er les wordt gegeven via het RIS stappenplan (Rijopleiding in Stappen) zit er een goede opbouw in de lesstof, daarnaast is de expertise van Marc niet te missen en voegt hij zelf met zijn jaren ervaring nog heel veel extra toe. De lessen zijn ook nog eens 1.5 uur wat ik erg fijn vond. Marc legt duidelijk uit wat hij van je verwacht tijdens een les, en veilig rijden staat voorop. Verder is Marc gewoon een hele gezellige man met wie ik (als liefhebber van muziek en actieve bezigheden) veel raakvlakken had. Zijn enthousiasme voor het rijden is aanstekelijk en hij geeft met veel humor en geduld les. Ik heb erg veel geleerd en ben uiteindelijk met een goed en rustig gevoel mijn rijexamen in gegaan! Dankjewel Marc!
Zeer professioneel en een fijne persoonlijke begeleiding tijdens de lessen. Marc van der Voorn denkt mee met de leerling en zorgt voor productieve en veilige lessen op niveau. Hij stimuleert je om initiatief te nemen en gewend te raken aan het besturen van een auto. Ik ben erg positief over mijn ervaringen met deze rijschool.
Na bij een andere rijschool gezakt te zijn voor mijn praktijkrijexamen ben ik overgestapt naar de rijlessen van Marc. Met veel begrip en kennis over het rijden weet Marc op een gestructureerde wijze over te brengen hoe je op een veilige en assertieve manier deel kan nemen aan het verkeer. Ook weet hij de bijzondere verrichtingen op een duidelijke manier goed uitvoerbaar te maken. Bij nader inzien was ik het liefst direct bij Marc begonnen, hij heeft mij in korte tijd heel veel extra\'s bij gebracht. Naast de goede lessen heb ik Marc als zeer vriendelijk ervaren, dus al met al raad ik zijn rijschool aan!
Ik vond de rijlessen bij Marc erg leerzaam en leuk. Marc geeft goed aandacht aan de punten die je moeilijk vind en geeft goede tips die je verder helpen bij het rijden. Ook als het even niet mee zat werdt daar goed mee omgegaan. Heb er erg van genoten!
Uitstekende persoonlijke aandacht. In de lessen wordt aandacht besteed aan waar voor jou de valkuilen liggen.
Ik heb erg genoten van de rijlessen van Marc. De lessen volgen een goede opbouw en zijn expertise is groot. Ik heb ontzettend veel geleerd en de lessen van 1,5 uur waren erg prettig! Marc leert je niet alleen om netjes je rijexamen te doen, maar ook om echt veilig de weg op te gaan. De lesauto was altijd schoon en voorzien van leuke snufjes (start/stop systeem, parkeersensoren, etc.). Het enige minpuntje dat ik kan bedenken is dat je soms een les ruim van te voren moet inplannen omdat deze rijschool zo populair is en Marc alleen tijdens kantooruren rijdt. Ik ben heel erg blij met mijn keuze voor deze rijschool en ik raad iedereen aan om ook bij deze rijschool te lessen.
Marc heeft mij veel geleerd, hij leert veilig rijden en gewft een goede voorbereiding voor het examen, bovendien ook een leuke tijd gehad in de auto zelf!
Je wordt goed voorbereid op het rijexamen en je leert zo snel mogelijk je zwakke punten te verbeteren.
Marc is erg precies en legt goed uit wat hij van je verwacht in een les. Hij bespreekt elke les goed na waar je verbeterpunten van die verwachting liggen. Marc leert je heel goed hoe je voorbereid je examen ingaat en hoe je stap voor stap een goede en veilige automobilist wordt.
Marc is een enthousiaste rij-instructeur die duidelijke uitleg geeft en daarnaast met veel geduld en humor rijles geeft. Ik heb genoten van de rijlessen en heb vertrouwen gekregen om de weg op te gaan. Dankjewel Marc!
Goede lessen! Er word veel tijd voor je genomen.
Het was een hele goeie keus om bij Marc rijles te volgen. Zou het oprecht iedereen aanraden. Ik heb namelijk eerder geprobeerd bij een andere rijschool, maar is niet te vergelijken. Bij Marc leer je namelijk stap voor stap (de lessen bouwen op elkaar en hij bespreekt na elke les je aandachtspunten & vooruitgang) verder is hij duidelijk in zijn uitleg en aanpak. Wat was het fijn om bij hem rijles te volgen en met groot succes!
Professorenlaantje 3
3571JX Utrecht