Auto zoals ik hem wilde hebben bij Mensinck gevonden. Betrouwbaar bedrijf (kennis van mij heeft er zijn 7e auto al van) Toen bleek dat onderbouw van trekhaak iets anders uitviel dan begroot, heeft Jeroen dit op een zeer prettige manier opgelost. Ben zeer tevreden klant.
Zeer goede ervaring met Auto Mensinck. Service top, ze weten waar ze het over hebben! Aanrader!
Deze week was ik aangenaam verrast na de montage van zomerbanden en velgen. Wat bleek, de velgen waren ontdaan van stoeprand schade en keurig gepoetst. Top service puts a smile on you’re face.
Ik had een afspraak staan voor een auto, krijg een aantal uur van te voren een telefoontje dat de auto verkocht is. Erg teleurstellend!
Hier is een persoonlijk contact en aandacht een belangrijk aspect in het doen van zaken (hier kan menig arrogante dealer een voorbeeld aan nemen). Hebben de juiste merken en dan ook nog in de goede uitvoering. Hier in juli 2019 een prachtige Audi A5 cabrio gekocht en tot nu toe naar volle tevredenheid. Probleempjes worden keurig opgelost en geen gezeur. Aanrader!!!!!!
Eindhovenseweg 78
5524AS Steensel