perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na lang zoeken hebben we een mooie Porsche gezien bij auto mensinck.\r\nHet voelde bij binnenkomst al meteen goed aan. \r\nWe hebben er toen goed over nagedacht, en besloten deze te kopen.\r\nWat een service en geduld. Ze nemen alle tijd voor je (bedankt Jeroen). We hebben hem gisteren pas gehaald, maar tot dusver Zijn we 100% tevreden. We weten ook dat we bij hun terecht kunnen mocht er iets zijn. Complimenten voor jullie prachtige showroom waar alles er pico bello uitziet.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben nu voor de 2e keer een Audi gekocht bij Mensicnk en de service en uitleg die je daar krijgt is zeer goed.\r\nDe mensen zijn zeer vriendelijk en ze hebben een passie voor auto\'s. Afspraken worden correct nagekomen.\r\nWe zijn uitermate tevreden.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik koop al jaren mijn Audi\'s bij Auto Mensinck, met passie voor auto\'s staan ze altijd klaar om je te helpen. Vandaag was mijn probleem snel en deskundig opgelost.
  • Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klasse bedrijf. Uitstekend deskundig, eerlijk en vrijblijvend afvies. Hartelijke ontvangst, gemoedelijkheid en ontspannen sfeer. Afspraken worden correct nagekomen.\r\nWe zijn uitermate tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In oktober een Volkswagen California gekocht bij dit voor ons onbekende autobedrijf. Best een hele gok voor zo\'n kostbare bus. Echter wij wilden deze uitvoering in smetteloze staat, dus na het lezen van wat reviews de knoop doorgehakt. De mensen zijn vriendelijk en de auto is geheel conform afspraak afgeleverd. Ik wilde de review niet eerder schrijven omdat ik eerst ervaring op wilde doen. Kort geleden een kleinigheidje aan de bus gehad wat hier bij Volkswagen (gezien de reisafstand) is opgelost. Auto Mensinck heeft dit keurig afgehandeld. Heel snel en geen gezeur. Ik raad dit bedrijf zeer zeker bij een ieder aan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor het eerst een Audi aangeschaft en wel bij Auto Mensinck. Al bij het eerste contact hadden wij bij hen een goed gevoel. Voor ons heeft dit te maken met de uitstraling van het bedrijf en de occasions. Het contact is persoonlijk en er wordt met je meegedacht. In de uitleg die gegeven wordt blijkt al snel dat binnen het bedrijf heel veel kennis aanwezig is mbt \"Audi\". Ik heb daarom weloverwogen een keuze gemaakt om bij Auto Mensinck mijn Audi te kopen en voor mij, in een woord \'geweldig\'. Expertise, kwaliteit en klantgerichtheid, het hele concept klopt. En ja, ik ga zeker terug.....maar eerst genieten van deze Audi.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf TOPbedrijf. Inmiddels al enkele Audi\'s gekocht (en weer ingeruild) bij dit mooie bedrijf.Uiterst flexibel, nooit een probleem. Klaar terwijl U wacht. Ook koffie en vriendelijkheid als je niet meteen beslist een auto te kopen.\r\n\r\nEen bedrijf waar je ook binnen mag komen om (even) over de gezamelijke (Audi) passie te praten.\r\nEen klassebedrijf, met klasse auto\'s!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voelden ons meteen op ons gemak en werden zeer vriendelijk geholpen door Wouter. Nam alle tijd voor ons en liet ons alle tijd om onze keuze te maken. Auto werd netjes op afgesproken tijd als nieuw geleverd. Gaan nu beginnen met genieten van onze eerste Audi A4 Avant.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Afgelopen week bij Auto Mensinck mijn nieuwe A3 gekocht. De auto werd keurig volgens afspraak geleverd. Al met al ben ik zeer tevreden en kan ik Auto Mensinck bij iedereen aanbevelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb 2 weken geleden een gebruikte auto gekocht bij dit bedrijf en ben zeer prettig geadviseerd. Deskundig personeel en zeer goede service.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deze week mijn Audi A6 allroad opgehaald. De auto\r\nzag er zeer netjes uit. Een nieuwe APK keuring erbij.\r\nVoor dat ik hem kocht uiteraard eerst een proefrit gemaakt.\r\nDe auto mocht overal op gecontroleerd worden.\r\nZelfs uitlezen van de auto was geen probleem.\r\nVan mijn oude auto die ik ingeruild heb nog mooi foto\'s opgestuurd \r\ngekregen van Wouter.\r\nNog bedankt hiervoor.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg mooi assortiment, alle auto\'s zijn de juiste uitvoering! Goed personeel met wie je goed kunt schakelen en van wie je goed (en eerlijk) advies krijgt! Koop hier binnenkort voor de derde keer een auto waarschijnlijk.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na inmiddels de derde Audi aangekocht te hebben bij Auto Mensinck te Steensel heb ik bij dit bedrijf nog steeds het juiste gevoel.\r\n\r\nBen nu inmiddels in het bezit van een Audi A6 3.0TFSI en rijd hier al vele kilometers probleemloos mee rond wat overigens met de andere Audi\'s ook geen probleem was.\r\n\r\nHet gehele personeel is altijd vriendelijke/uiterst flexibel en weten precies wat klantenbinding inhoudt.\r\nZe staan voor hun product en weten nog echt wat kwaliteit is voor een betaalbare prijs . Wat mijn nog het meest verwondert is dat de auto\'s die de showroom verlaten er als nieuw uitzien, gewoon prachtig. Als Audi cq auto liefhebber ben je hier op het juiste adres .\r\n\r\nMijn complimenten\r\n\r\nAd Jansen\r\nMatrex Molds B.V.\r\nMaatwerk in matrijzen\r\n\r\n\r\n\r\n\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hadden nog geen ervaring met het kopen van een Audi en wij zijn in alle opzichten ontzettend goed geadviseerd en geholpen.\r\nOok de service is fantastisch en het was een hele leuke verrassing dat we onze nieuwe auto (want zo leek hij wel toen we hem ophaalde) eerder konden ophalen.\r\n\r\nJohn en Wouter heel erg bedankt, we genieten ontzettend van onze Audi A3!\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Drie jaar geleden bij auto Mensinck terecht gekomen voor de aanschaf van een mooie complete import audi. Vanwege de uitstekende ervaring toen, ook nu weer bij auto Mensinck uitgekomen. De goede prijs/kwaliteit, de uitstekende service, deskundigheid en de \"no nonsense\" attitude zetten de klant en zijn/haar wensen centraal. Mede hierdoor wederom een zeer mooie en zeer complete audi via auto Mensinck laten importeren naar volle tevredenheid. Alle complimenten aan team auto Mensinck.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De service en dienstverlening rondom de recente aanschaf van mijn jong gebruikte audi Q 3 was meer dan uitstekend. Auto Mensinck komt haar afspraken na en ik kan dit bedrijf dan ook van harte aanbevelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via het internet terecht gekomen in Steensel en onze verwachtingen werden reeds bij binnenkomst overtroffen. Deskundigheid, vriendelijkheid en welwillendheid om mee te denken zijn de drie kernbegrippen die van toepassing zijn. Alle afspraken netjes nagekomen en naar volle tevredenheid. Bij aflevering zelfs enkele extras in ontvangst mogen nemen, waar komt dit nou nog voor? De bos bloemen maakten het he-le-maal af! Top bedrijf met top medewerkers en een speciale note voor Wouter die absoluut weet hoe een klant tevreden naar huis te sturen met een nieuwe aanwinst

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via via kwam ik terecht bij auto Mensinck, om te ervaren hoe het voelde om in een bepaald type auto te rijden.\r\nIk kreeg een hele mooie uitvoering mee die ver boven mijn budget lag, maar ik was meteen verkocht, dat zou hem gaan worden, dus de zoektocht begon.\r\nZe hebben er alles aan gedaan om de juiste voor me te vinden, ze begrepen wat ik zocht binnen m\'n budget, maar helaas kwam de juiste maar niet voorbij.\r\nMijn ervaring met dit bedrijf is dat je top wordt geholpen, eerlijk en oprecht, en ontzettend klantvriendelijk.\r\nIk heb nog geen ervaring met de service, maar ben ervan overtuigd dat deze idem is.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via internet en hun mooie occasions ben ik met dit vakkundige bedrijf in contact gekomen. Deze week heb ik mijn eerste Auto (Audi TTS) bij hun aangeschaft en naar volle tevredenheid. Rustige maar enthousiaste toelichting, goede tips en volledig volgens afspraak=afspraak. Zowel locatie als personeel is service- en klantgericht en het plezier in auto\'s spat er vanaf. Omdat ik niet zeker wist of de kuipstoelen voor mij geschikt waren hebben ze aangeboden deze binnen 2 weken te vervangen als ik niet goed zat. Een voorbeeld van uitstekende service. Vooralsnog geen spijt van een reis van 140km naar dit bedrijf!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn al jaren heel tevreden over dit TOP bedrijf voor zowel aanschaf als onderhoud!\r\nMooie complete auto\'s, vriendelijke vakidioten met een super service!!! \r\nVoor ons alleen nog maar Audi\'s van Mensinck!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf PRIMA BEDRIJF met hoofdletters!! Al twee auto\'s hier aangeschaft. Nette, eerlijke auto\'s waar je dat op menig andere plaats wel eens anders ziet. Ook service is prima! Voor een kleine storing kun je meteen binnenrijden en er staat altijd een enthousiaste medewerker voor je klaar. Heb zelf meerdere jaren in de autobranche gewerkt, maar aan Auto Mensinck zouden vele een voorbeeld kunnen nemen! Toppie..

Eindhovenseweg 78

5524AS Steensel