Betrouwbaar bedrijf en een eerlijke deal!

De verkoper Ramon leverde goede en eerlijke informatie over de auto, maar ook over de deal. Geen mooie praatjes maar een reële voorstelling van zaken en meedenken en bewegen met de klant trokken mij over de streep. Ik ben heel tevreden over de deal, de service en de levering. Bij Harrie Dijk kun je gerust een auto kopen.

Na wat opstart problemen van de nieuwe auto super geholpen en kosteloos opgelost, Top.

Super geholpen en zeer nette en betrouwbare service.

Top auto gekocht

Recent een auto gekocht bij Harrie Dijk en ik ben zeer tevreden over de service en de auto. Vriendelijk en professioneel geholpen, zonder druk. De auto rijdt perfect en werd netjes afgeleverd. Een betrouwbaar bedrijf dat ik zeker kan aanraden

Zeer betrouwbare auto aangeschaft in een buitengewone ongedwongen sfeer.

In een ongedwongen sfeer een auto bekijken en benaderd worden door een informatieve en vriendelijke verkoper. Ben zeer tevreden over de aangeschafte auto.

Toppers

Gisteren helemaal vanuit Maastricht naar Autobedrijf Harrie Dijk gereden (ja, ik had er wat voor over!). Van tevoren even gebeld en super eerlijk en duidelijk geholpen over de auto. Bij aankomst werden we vriendelijk ontvangen en stond de auto al netjes klaar voor de proefrit. Ramon nam alle tijd om alles rustig uit te leggen en al mijn vragen te beantwoorden. Geen gehaast, geen verkooppraatjes — gewoon relaxed en eerlijk. Het voelde bijna alsof ik bij vrienden op bezoek was. We hebben gelachen en grapjes gemaakt, gewoon omdat het goed voelde en ik superblij was met de auto. Hij zag er precies uit zoals op de foto’s en precies zoals Harrie ‘m aan de telefoon had omschreven. Ramon, nogmaals bedankt — als ik ooit nog een auto zoek, weet ik je te vinden (en ja hoor, dan rij ik weer die hele rit vanuit Maastricht!). PS: bedankt voor de mooie bloemen, echt een leuke verrassing!

Vertrouwd gevoel en een goede service!

Vriendelijk, kundig, eerlijk, fijne communicatie en blij met de aankoop van de Lynk & Co! Wij kunnen Harrie Dijk bij iedereen aanraden!

Goede service! Afspraken komen ze na.

We waren op zoek naar een auto met hoge instap. We zagen een mooie Seat Ateca staan bij Harrie Dijk. We hadden online een proefrit aangevraagd. Op de afgesproken dag had Ramon ons ontvangen en de auto laten zien. Een proefrit gemaakt en daarna hebben we gelijk besloten om deze te kopen. Ramon heeft alles verder geregeld en een afspraak gemaakt om de auto op te halen. Een rustige fijne verkoper. We hebben de auto nu een week en we zijn erg blij met onze aankoop. Ramon bedankt !

Goede service , meedenkend, gewoon fijn !!

Onlangs een een mooie Lynk en Co aangeschaft! Werden prima geholpen , kwamen met goed advies en tips! Lekker no nonsens gesprekken en geen heren in strak pak en lakschoentjes..!! Tevens de auto laten oppimpen middels een full black pakket , waarmee we erg blij zijn. Maakt het tóch wat sportiever.. En niet onbelangrijk, een heerlijke goede bak koffie tijdens het gesprek.. Kortom, blij met de aankoop en vanaf begin tot aan de aflevering prima communicatie over het gehele verloop! Óók op zoek ? Ga er dan maar eens kijken…

Eerlijke no nonsense mensen

Onze tweede auto gekocht bij harrie dijk. Goede en eerlijke feiten over de auto werden verteld door Ramon één van de verkopers. Geen gepush rustig de tijd om te kijken wat je geschikt vind. Een mooie inruilprijs ontvangen waarmee we een mooie deal konden maken. Top geregeld.

zeer goed

ik zou Harrie dijk bij iedereen aanbevelen verkoper zeer professioneel geen onzin verkoop praatjes gewoon duidelijk.

Vertrouwd gevoel en prettig!

Vriendelijk, gemakkelijke communicatie, geven vertrouwd gevoel.

Goede service, goede ervaring met de aankoop van een andere auto.

Betrouwbare garage. Afspraken nagekomen

Zeer vriendelijk en correct geholpen. Duidelijke communicatie. Was voor ons wel een eindje rijden. Zeker geen spijt van.

Fijn personeel die met je meedenken.

We waren voor het eerst bij garage Harrie Dijk en hebben hier een mooie auto gekocht. We hebben hier een goed gevoel aan over gehouden. Het is zeker een garage om in de toekomst terug te komen.

Top service

Super mooie Volkswagen T-roc gekocht bij Harrie Dijk Voor ons was het de 2e keer dat wij een auto hebben gekocht bij Harrie Dijk Onze wensen doorgeven en hier zijn ze mee aan de slag gegaan, En ze hebben een prachtige T-Roc voor ons gevonden met de wensen die wij ook zochten. Super goed geholpen door Donny en hield ons goed op de hoogte van de stand zaken! De aflevering was ook top en auto ziet er perfect uit! Wij bevelen Autobedrijf Harrie dijk echt aan. Over hun Service en klantvriendelijkheid zijn wij heel erg tevreden!

Gewoon maar super

Mijn toyota in zeer nette staat en met een heel duidelijke uitleg gewoon top van de verkoper

Uitleg hoe auto werkt wel beloofd maar niet gekregen. Hebben zelf moeten uitvinden.

Harry Dijk is een mooi bedrijf, maar let aub ook op de details. Smerige onderkant van deuren halen een auto wat naar beneden.

Zeer strakke auto’s. Goede onderhandelingen.

Een ruim aanbod aan Lynk en co’s. Zagen er allemaal superstrak uit zonder krasjes. Vriendelijk personeel en er reeele inruil. Prima aflevering en persoonlijke aandacht voor de klant.

Netjes en vakkundig geholpen.

Zag mooie auto’s staan op de website en ben komen kijken en een Volvo cv 60 gekocht door een leuke verkoper geholpen. Ben heel blij met de auto en kom zeker nog een keer terug. Gr hans ruigrok

Fantastisch

Donny is een hele betrouwbare, vriendelijke n deskundige verkoper. We zijn ontzettend goed geholpen door hem.

Heel fijn bedrijf

Fijn bedrijf goed geholpen. Via whatsapp en telefoon al contact gehad met Ramon over de auto. Moesten namelijk uit de andere kant van het land komen. Via foto's een eerlijke prijs gekregen voor onze huidige auto. Ze zijn op zaterdag iets langer voor ons open gebleven zodat we konden proefrijden. Vandaag de auto opgehaald. Prima service en uitleg over het reilen en zeilen van de auto. Jammer dat we voor het onderhoud zover weg wonen, maar wie weet combineren we dat wel met een weekend weg tegen de tijd dat het zover is.

Goed geluisterd en meegedacht met de klant. Top.

Bij Harry Dijk onze 12 Peugeot gekocht. Maar eerste van Harry. Vanaf de eerste contacten voelden we ons begrepen. Door Ramon goed voorgelicht, en niets opdringend. We hebben een goed gevoel hierbij overgehouden.

heel goed

heel pretig en betrouwbaar.

Netjes en betrouwbaar,aanrader voor iedereen

Vanaf het eerste kontakt is alles prima verlopen tot aan de koop toe.

Hier word je geweldig geholpen. Vakmensen met een persoonlijke benadering. Dat noem ik nog eens met een goed gevoel een auto kopen!

Kluversweg 4 b

7447JK Hellendoorn

Over Harrie Dijk – Betrouwbaar onderweg

Ons bedrijf In 1992 is Harrie Dijk gestart met een lokale dorpsgarage. Door de tijd heen is het bedrijf steeds verder gegroeid, waardoor het inmiddels is uitgegroeid tot een full-service autobedrijf. Het bedrijf typeert zich met twee generaties als een echt familiebedrijf. Wij streven er met al onze werknemers naar om verder te groeien naar een jaarlijks verkoop van 1.000 auto’s. Hoe wij dat doen? Wij verkopen onze auto’s met een eerlijk advies en houden van een persoonlijke benadering. Een nieuwe auto aanschaffen blijft natuurlijk een bijzonder moment en moet vertrouwd aanvoelen. Onze voorraad: anders dan anders Met een voorraad van circa 100 auto’s is er voldoende aanbod. Wij zijn een merk onafhankelijk autobedrijf die gespecialiseerd zijn in zowel nieuwe als gebruikte auto’s. De meest gangbare modellen zijn in onze voorraad sterk vertegenwoordigd. Met de focus op “zeer jonge betrouwbare auto’s” maken wij het verschil. Ons doel is om landelijk auto’s een te bieden met de juiste opties voor de beste prijs. Dit lukt ons door net iets anders te werk te gaan en samen met de goede partners het juiste aanbod te creëren. Daarnaast bestaat ons aanbod uit ingeruilde auto’s die door onze optische- en technische inname zijn gekomen. Service van een dorpsgarage Met klanten uit het hele land willen wij het gevoel van een dorpsgarage blijven uitstralen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om innoverend en vooruitstrevend te zijn. Onze persoonlijke benadering vergeten wij niet. Het moet immers leuk zijn om een auto te kopen! Benieuwd naar hoe onze klanten een aankoop bij ons ervaren? Bekijk dan eens onze onafhankelijke reviews op de website. Hier zijn wij vanzelfsprekend enorm trots op.