TOP

Wij zijn ontzettend tevreden over de aankoop van onze nieuwe auto!

Perfect geholpen bij het zoeken naar een auto

Onze eerste ervaring met deze garage...

Correct..vriendelijk.. niet te opdringend!!

Supervriendelijk fam. Bedrijf

Onderscheid zich door persoonlijk aandacht, realistische inruilwaarde en goed nazorg.

Correct

Netjes ontvangen door Donny en collega's, ook naar de koop correct behandeld

Persoonlijke en deskundige verkoper!

Vooraf heel veel informatie gekregen over de auto en de verschillende types! Proefrit en veel nuttige aanvullende info gekregen. Prima inruilprijs op de oude auto gekregen en een mooi bloemetje bij aflevering. Kortom zeer tevreden!

Prettige aankoop

Fijne ontvangst en prettige en goede behandeling bij aankoop. Ook goede aflevering van de auto. Mag wel iets meer tijd en uitleg geven over een onbekende auto.

Superfijne, betrouwbare garage

Zeer klantvriendelijk, transparant en behulpzaam

Klantgericht, service verlenend, informatief, no nonsense, transparante communicatie kortom valt voor ons als uitstekend te kwalificeren

Mooie auto's, vriendelijke mensen, nette aflevering

Na getoonde interesse, correcte en duidelijke behandeling, flexibel in maken proefrit naar huis. Daarna is de verkoop beklonken.

Goed en correct

Prettig contact en een no nonsens bedrijf,

Prettig zakelijk en efficiënt

Prettig en reëel voorstel

Het bedrijf maakt waar, wat ze in "over ons" beschrijven!

Opnieuw een auto gekocht in een vertrouwde omgeving. Prima service en goed persoonlijk contact!

Excellent service

We bought a lynk co from here and they were all helpful during the whole process. I have already suggested to some of my friends thanks again

Vriendelijk en mee denkend, kom graag terug voor volgende aankoop !

Super in 1 woord

Wij zijn heel netjes en correct geholpen door Ramon duidelijke uitleg en verhaal over de auto's en dus ook 1 gekocht waar we heel blij mee zijn , we hopen heel veel fijne en veilige kilometers te maken!

Prima ervaring

Keurig netjes ontvangen een acceptabele prijs dus de deal was snel rond Ik geef geen 5 sterren dan zou het uitzonderlijk moeten zijn

Zeer klantvriendelijk

Op alle vlakken een prettig bedrijf!! Wij komen vanuit het westen hier naartoe vanwege de prettige behandeling en afhandeling!!!!

Zeer prettig bedrijf met fijne medewerkers

Mooie, goede auto gekocht voor een eerlijke prijs. Fijne ervaring in de omgang ook met Donny en Bram! Keep up the good work.

Fijne mensen en een goede service

Hele fijne zaak. Goed contact gehad en een hele mooie auto aan mij afgeleverd. Er was 1 minpuntje maar na contact gehad te hebben word dat netjes in goed overleg opgelost. Een aanrader.

TOP

Fijn bedrijf, afspraken worden goed nagekomen, vriendelijke ontvangst. We zijn uitstekend geholpen door Donny, prima inruilprijs, eerlijk advies en persoonlijke aandacht. Bij het ophalen van onze nieuwe auto heeft Bram het papierwerk in orde gemaakt en ons de laatste uitleg en instructies gegeven. Hier werd rustig de tijd voor genomen en dat was prettig. Lekkere koffie en een mooie bos bloemen gekregen. Bedankt Team Harrie Dijk!

Opnieuw erg goed geholpen! Fantastische Service

Goed geholpen door Donny bij de aankoop van een (praktisch nieuwe) zwarte Volvo xc60. Ik wou graag alle details van de Volvo in zwart uitgevoerd hebben en dat hebben de heren van de werkplaats erg mooi toegepast. De sfeer binnen het bedrijf voelt heel vertrouwd aan. Je voelt je als klant heel erg op je gemak en dat vind ik persoonlijk erg belangrijk. Het is immers geen “pakje boter”. Erg attent dat je bij aflevering een mooi boeketje bloemen krijgt; waar zie je dit nog!? Donny & overige collega’s super bedankt. Ik kom zeker terug!

Top.

Top geregeld Ramon!!!

goed advies

Netjes geholpen door Ramon

Super fijn bedrijf

Wij hebben pas een auto gekocht bij Harrie Dijk. Wat een vriendelijke vakkundige medewerkers werken hier. Ze zijn oprecht, belangstellend en eerlijk. We zijn super blij met onze auto . Deze rijdt geweldig. Bedankt voor de goede service!!

Kluversweg 4 b

7447JK Hellendoorn

Over Harrie Dijk – Betrouwbaar onderweg

Ons bedrijf In 1992 is Harrie Dijk gestart met een lokale dorpsgarage. Door de tijd heen is het bedrijf steeds verder gegroeid, waardoor het inmiddels is uitgegroeid tot een full-service autobedrijf. Het bedrijf typeert zich met twee generaties als een echt familiebedrijf. Wij streven er met al onze werknemers naar om verder te groeien naar een jaarlijks verkoop van 1.000 auto’s. Hoe wij dat doen? Wij verkopen onze auto’s met een eerlijk advies en houden van een persoonlijke benadering. Een nieuwe auto aanschaffen blijft natuurlijk een bijzonder moment en moet vertrouwd aanvoelen. Onze voorraad: anders dan anders Met een voorraad van circa 100 auto’s is er voldoende aanbod. Wij zijn een merk onafhankelijk autobedrijf die gespecialiseerd zijn in zowel nieuwe als gebruikte auto’s. De meest gangbare modellen zijn in onze voorraad sterk vertegenwoordigd. Met de focus op “zeer jonge betrouwbare auto’s” maken wij het verschil. Ons doel is om landelijk auto’s een te bieden met de juiste opties voor de beste prijs. Dit lukt ons door net iets anders te werk te gaan en samen met de goede partners het juiste aanbod te creëren. Daarnaast bestaat ons aanbod uit ingeruilde auto’s die door onze optische- en technische inname zijn gekomen. Service van een dorpsgarage Met klanten uit het hele land willen wij het gevoel van een dorpsgarage blijven uitstralen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om innoverend en vooruitstrevend te zijn. Onze persoonlijke benadering vergeten wij niet. Het moet immers leuk zijn om een auto te kopen! Benieuwd naar hoe onze klanten een aankoop bij ons ervaren? Bekijk dan eens onze onafhankelijke reviews op de website. Hier zijn wij vanzelfsprekend enorm trots op.