Prima bedrijf

Goede ervaring vriendelijke verkoper alles werd goed uitgelegd en mooie auto.s .en Goede service . Zou het iedereen aanbevelen hier een kijkje te nemen Met vr gr klaas larooi

Goed service

Fijne aankoop en inruil. Prettige sfeer en personeel.

Relaxt, leuke ontvangst, ruime keus

Leuk bedrijf

Geweldig auto bedrijf

We hebben een prachtige vw up gekocht bij Harry Dijk.verkoper Donny heeft ons op een geweldige manier geholpen. Het ging allemaal ongedwongen en relax en ze hebben echt verstand van auto's.ik weet zeker als in de toekomst nog een auto koop dat het bij autobedrijf Harry Dijk zal zijn. We zijn zeer te vreden !

Uitstekend bedrijf. Ik kon bij uitzondering de auto meenemen naar huis en de volgende ochtend weer terugbrengen. Goede prijs nieuwe auto plus inruilwaarde van mijn oude auto gekregen. Ervaren en vriendelijk personeel. Wij zouden zo weer een auto bij dit bedrijf kopen ondanks dat wij er 2 uur van vandaan wonen.

Vriendelijk en prettig geholpen

Kundig en rustige verkoper Prettig ontvangst en gevoel dat hij alle tijd voor ons had Ook werd er tijd genomen om de auto qua bediening goed uit te leggen

Goed geholpen aan mijn eerste auto!

Goede en behulpzame geholpen! Ik had verder niet veel vragen, maar ik had een fijne ervaring met Donny als verkoper!

Kan in één woord:Top!

Gisteren onze auto opgehaald. Prettig geholpen, vanaf de eerste kennismaking tot het moment van in ontvangst nemen van onze auto. En zo gingen we met een blij gevoel en mooie auto op weg naar huis.

Betrouwbaar, betrokken en goed bereikbaar

Wij hebben recent een auto gekocht bij Autobedrijf Harrie Dijk en zijn zeer tevreden over de ervaring. De communicatie was uitstekend en Donny was altijd goed bereikbaar wanneer wij vragen hadden. Wij hebben een nette prijs teruggekregen voor onze “oude” auto. Wij raden dit autobedrijf zeker aan voor iedereen die een auto wil kopen!”

Duidelijk

Duidelijk uitleg en goede afhandeling :)

Fantastisch

Wij willen jullie een dikke 10+ geven, wat een mooi bedrijf, top ontvangst en super service. Wij spreken onze extra waardering uit naar Ramon . We hadden een proefrit aangevraagd en werden hartelijk ontvangen, en we waren gelijk enthousiast, gesprek met Ramon was heel fijn . Afspraken gemaakt en een week later stond de auto helemaal klaar, we hadden nog wat extra opties ook perfect ! Me man en zoon kwamen met de trein en Ramon haalde ze op , waar maak je dat nog mee. Mensen wat je van ver haalt is echt beter. Hou dit vast want wij kwamen graag van ver voor deze service!! Nogmaals dank en we gaan genieten van onze Nissan ( we noemen hem Harrie) . Ramon extra bedankt. Groetjes Patrick, Rita en Dion M

Prettige en menselijke omgang met mij als klant

Via internet vonden wij precies de auto die wij zochten. Voor ons de andere kant van het land en onbekend met het autobedrijf. Door goed persoonlijk contact en nakomen van alle afspraken werd betrouwbaarheid snel bevestigd.

Mooi bedrijf

zie onder

fantastisch geholpen door Donny . grote complimenten, niets dan lof

Vriendelijk personeel, mooie auto's voor een goede prijs.

We zochten al een poosje naar een bijna nieuwe auto, na verschillende bedrijven ( op het internet en in het echt )kwamen we bij Harrie Dijk terecht. Hier stond de auto die we zochten en was de inruilprijs voor onze auto wat wij oké vonden.

Eerlijk duidelijk bedrijf

Netjes in communicatie en omgang.

Goedll

Vriendelijk personeel leuke omgang. Alleen jammer in mijn geval geen navigatie geïnstalleerd in mijn toyota cross.

Een eerlijk en vriendelijk bedrijf

Een toyota c_hr gekocht,en mijn auto ingeruild,eerlijk en reëel behandeld.netjes geen heen en weer gepraat, gewoon goed bod en deal. Ik zou het bedrijf zeker aanraden bij iedereen die een andere auto wilt.

Heldere uitleg en duidelijke afspraken.

Er was geen Nederlandstalig instructieboekje van het multimediasysteem aanwezig. Dit zou men proberen te regelen. Na 1 week ontving ik het per post. Klasse! Positieve ervaringen met deze, voor mij tot nu toe onbekende, garage!

Vriendelijk, meewerkend en geeft duidelijke informatie!

Een hele fijne sfeer, vriendelijke medewerkers. Wordt flink meegedacht en de gevraagde informatie wordt uitgezocht en met de klant gedeelt. Top ervaring

Prima ervaring

Aardige en deskundige verkoper. Nam ruimschoots de tijd om alles uit te leggen en vragen te beantwoorden.

zeer goed geholpen

zeer goed geholpen en erg vriendelijk personeel

Goede service en vriendelijk.

Prettige ervaring. Goede service en vriendelijk personeel.

Goede service en volgens afspraak

Goede ervaring z

Alle rust de tijd nemen . Auto keurig afgeleverd. Fijn Familie bedrijf .

Kluversweg 4 b

7447JK Hellendoorn

Over Harrie Dijk – Betrouwbaar onderweg

Ons bedrijf In 1992 is Harrie Dijk gestart met een lokale dorpsgarage. Door de tijd heen is het bedrijf steeds verder gegroeid, waardoor het inmiddels is uitgegroeid tot een full-service autobedrijf. Het bedrijf typeert zich met twee generaties als een echt familiebedrijf. Wij streven er met al onze werknemers naar om verder te groeien naar een jaarlijks verkoop van 1.000 auto’s. Hoe wij dat doen? Wij verkopen onze auto’s met een eerlijk advies en houden van een persoonlijke benadering. Een nieuwe auto aanschaffen blijft natuurlijk een bijzonder moment en moet vertrouwd aanvoelen. Onze voorraad: anders dan anders Met een voorraad van circa 100 auto’s is er voldoende aanbod. Wij zijn een merk onafhankelijk autobedrijf die gespecialiseerd zijn in zowel nieuwe als gebruikte auto’s. De meest gangbare modellen zijn in onze voorraad sterk vertegenwoordigd. Met de focus op “zeer jonge betrouwbare auto’s” maken wij het verschil. Ons doel is om landelijk auto’s een te bieden met de juiste opties voor de beste prijs. Dit lukt ons door net iets anders te werk te gaan en samen met de goede partners het juiste aanbod te creëren. Daarnaast bestaat ons aanbod uit ingeruilde auto’s die door onze optische- en technische inname zijn gekomen. Service van een dorpsgarage Met klanten uit het hele land willen wij het gevoel van een dorpsgarage blijven uitstralen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om innoverend en vooruitstrevend te zijn. Onze persoonlijke benadering vergeten wij niet. Het moet immers leuk zijn om een auto te kopen! Benieuwd naar hoe onze klanten een aankoop bij ons ervaren? Bekijk dan eens onze onafhankelijke reviews op de website. Hier zijn wij vanzelfsprekend enorm trots op.