Prima Bedrijf.

Wij zijn netjes geholpen door RAMON en HARRIE. Goede prijs voor inruil en nette aflevering, EEN AANRADER.

Absoluut een aanrader.

Erg vriendelijk personeel en uitstekende service.

Netjes

Goede informatie, fijne verkoper

Super goed geholpen en alles snel geregeld

Het contact is erg prettig en informeel, vragen kon je vooraf ook al stellen via WhatsApp. Na de koop kon de auto nog snel voor onze vakantie klaargemaakt worden, zodat wij deze gelijk mee konden nemen. Tijdens de proefrit ontdekte we een soort klapperend geluid, daarop zijn er ook gelijk twee nieuwe banden geplaatst. Al met al erg prettig en goed geholpen!

Snelle service!

Snelle service

Betrouwbaar

Vlotte en correcte behandeling.

Auto vanmorgen gezien op de site Vanmiddag hadden we de auto al thuis Zeer nette, leuk en beleefd personeel We werden snel en professioneel geholpen Wij komen zeker weer terug Heel tevreden Bedankt voor de mooie auto en de snelle deal

In mijn zoektocht naar een andere auto, goed geholpen door de medewerkers van Harrie Dijk. Aanschaf en inruil snel en kundig verlopen.

Leuke ontvangt

Van eerste vraag over inruil tot aankoop nieuwe auto op afstand (109km) keurig geregeld zonder stropdassen politiek. Dus doe gewoon en blijf je zelf.

Geweldig!

We hebben een prachtige Mini Cooper S Cabrio bij Harrie Dijk gekocht en zijn er super blij mee. Super geholpen, zeer klant vriendelijk en waar voor je geld. In een woord; geweldig!

Nette autogarage

Geholpen door Harry zelf. Goed kunnen overleggen en op een juiste manier tot een deal gekomen.

Nette manier geholpen fijne verkoper Bram naar het ophalen van de auto goede uitleg

Goede service, vriendelijk personeel

Een heel goede ervaring bij de aankoop van onze Opel Mokka. Vriendelijk personeel, goede uitleg , kortom een fijn bedrijf om een auto aan te schaffen.

Zeer correct en netjes, vriendelijke ontvangst.

Vertrouwd adres met fijne mensen die meedenken!

Autobedrijf Harrie Dijk heb ik leren kennen als een zeer betrouwbaar bedrijf die meedenken over oplossingen. Ze hebben het mogelijk gemaakt om een auto eerst 2 maanden te shortleasen om deze vervolgens te kunnen overnemen in een nieuw op te richten BV. We zijn erg blij met de geboden oplossing, constructieve houding en service, aanrader!

Enthousiast

Het bedrijf via internet leren kennen. Het eerste bezoek,zeer vriendelijk en zakelijk. Fijn geholpen en verstand van zaken.

Wij zijn zeer tevreden

Wij zijn zeer tevreden door de correcte behandeling, de deskundige adviezen en de prima instructie bij het ophalen van de auto.

Prettige verkoop

Wij werden geholpen door Donny Luierweert. Prettige verkoper, neemt de tijd voor je en luistert naar wat de wensen zijn. Mijn eigen auto heb ik ingeruild, er werd eerlijk gesproken over de prijs en ook toegelicht waarom. Super service, de auto wordt netjes afgeleverd en de kwaliteit is hoog.

Mooi betrouwbaar bedrijf

Aardige mensen, die met je mee denken. Alles word duidelijk en rustig uitgelegd. Kreeg een mooie bos bloemen bij de aankoop van de auto.

Prima!

Prettige verkoper met duidelijk verhaal.

Super goed autobedrijf

Zaterdag 22 Juli gekeken naar een vw tcross we zijn daar hartelijk ontvangen door al het personeel de auto stond op een andere locatie geen probleem ze haalde hem op tussendoor hadden ze al een prijs gemaakt zeer tevreden wat we voor onze auto terug kregen en zeer tevreden wat er bij moest had zelf wat wensen deden ze helemaal niet moeilijk over 1 augustus de nieuwe auto opgehaald ze namen de tijd om alles uit leggen wat betreft de auto de auto zag er super mooi uit netjes en schoon uitermate vriendelijk personeel heb ik niet vaak meegemaakt wij komen zeker terug bij dit autobedrijf.

Prima geholpen

Prettig bedrijf om zaken mee te doen en t waard om anderhalf uur voor te moeten rijden. Men denkt mee en is niet halsstarrig in eigen overtuiging.

Fijne en vriendelijke service

Laatst een 2e hands auto gekocht, schoon en netjes opgeleverd. Kreeg zelfs een bos bloemen bij het ontvangst nemen van de auto. Auto bevalt goed, raad dit zeker aan.

Goede en nette behandeling

Komen de afspraken netjes na . En als het even tegenzit gaan ze het netjes voor je oplossen. Dus hier is de regel afspraak is afspraak zeker van toepassing. een aanrader.

Heel goed gevoel bij dit bedrijf

Mooie occasion gekocht, oude ingeruild en een nette prijs ervoor gekregen. Bij het ophalen van de auto wederom zeer vriendelijk ontvangen door de heren van Dijk. Kortom een heel goed gevoel bij dit bedrijf.

Kluversweg 4 b

7447JK Hellendoorn

Over Harrie Dijk – Betrouwbaar onderweg

Ons bedrijf In 1992 is Harrie Dijk gestart met een lokale dorpsgarage. Door de tijd heen is het bedrijf steeds verder gegroeid, waardoor het inmiddels is uitgegroeid tot een full-service autobedrijf. Het bedrijf typeert zich met twee generaties als een echt familiebedrijf. Wij streven er met al onze werknemers naar om verder te groeien naar een jaarlijks verkoop van 1.000 auto’s. Hoe wij dat doen? Wij verkopen onze auto’s met een eerlijk advies en houden van een persoonlijke benadering. Een nieuwe auto aanschaffen blijft natuurlijk een bijzonder moment en moet vertrouwd aanvoelen. Onze voorraad: anders dan anders Met een voorraad van circa 100 auto’s is er voldoende aanbod. Wij zijn een merk onafhankelijk autobedrijf die gespecialiseerd zijn in zowel nieuwe als gebruikte auto’s. De meest gangbare modellen zijn in onze voorraad sterk vertegenwoordigd. Met de focus op “zeer jonge betrouwbare auto’s” maken wij het verschil. Ons doel is om landelijk auto’s een te bieden met de juiste opties voor de beste prijs. Dit lukt ons door net iets anders te werk te gaan en samen met de goede partners het juiste aanbod te creëren. Daarnaast bestaat ons aanbod uit ingeruilde auto’s die door onze optische- en technische inname zijn gekomen. Service van een dorpsgarage Met klanten uit het hele land willen wij het gevoel van een dorpsgarage blijven uitstralen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om innoverend en vooruitstrevend te zijn. Onze persoonlijke benadering vergeten wij niet. Het moet immers leuk zijn om een auto te kopen! Benieuwd naar hoe onze klanten een aankoop bij ons ervaren? Bekijk dan eens onze onafhankelijke reviews op de website. Hier zijn wij vanzelfsprekend enorm trots op.