Duidelijkheid in overleg tot aanschaf auto

Een auto kopen is altijd een bijzondere gelegenheid zeker als je al jaren in ons geval een zelfde soort opel mpv rijdt ,na wat brede informatie zijn wij terecht gekomen bij Dijk auto.s en in een kort overleg waren wij het snel eens, waarna auto.s nog dezelfde dag van eigenaar verwisselde ,hetgeen natuurlijk onverwacht is ,dat je met je nieuwe bolide naar huis gaat en zeker met een grote afstand is dat mooi, maar zeker top.

Duidelijkheid in overleg tot aanschaf auto

Prima, goed en betrouwbaar!

Ik ben al enkele jaren een tevreden klant voor wat betreft onderhoud. Paar keer flinke pech gehad en goed vooruit geholpen door de heren van Harrie Dijk. Nu prima zaken gedaan met inruil en had de auto supersnel beschikbaar. Blij mee!

Ver, maar ook fair

Via internet kwamen op bij deze garage terecht. We vonden het in eerste instantie best wel ver, maar na wat telefonisch contact, toch een afspraak gemaakt. Vriendelijk ontvangen en met een goed gevoel weer huiswaarts gekeerd, na een lunch in een gelegenheid aanbevolen door de verkoper , Donny. Een week later teruggegaan om onze andere auto op te halen. Prettige ontvangst door Bram. Al met al een prettige ervaring. P.S. Wij wilden onder onze nieuwe auto een trekhaak, omdat wij een caravan hebben. Na thuiskomst werd ik gebeld door Donny dat zij er uit eigen beweging een constante stroomdraad in zouden monteren. Totaal niet aan gedacht, zij wel. Hulde. Met vriendelijke groet, Ed Hoozemans

Fantastische mooie auto gekocht!

Harrie Dijk is een familie bedrijf zonder al teveel poespas met een hele mooie voorraad van gebruikte en nieuwe auto's. Ik heb inmiddels mijn 2e auto gekocht bij Donny. Ik kom hier zeker terug!

Correcte en vriendelijke afhandeling van onze aankoop Skoda karoq

Goede service en klantvriendelijk. Na een paar proefritten een mooie aankoop gedaan.

Professionele en klantvriendelijke behandeling

Vanaf het eerste gesprek tot aan de handtekening op de koopovereenkomst, maakte Donny en de rest van de organisatie, een zeer goede indruk. Met name de combinatie van professionaliteit en het meedenken, geeft je het gevoel dat je als klant gezien wordt.

Auto ingeruild

Vorige week auto ingeruild, was binnen een paar dagen rond, ook met "de papieren"

Zeer prettig en vriendelijk geholpen bij de aanschaf van onze nieuwe auto.

Ik had zelf al een auto op internet zien staan, maar had geen mogelijkheid om deze te gaan bekijken. Na telefonisch contact is de verdere afhandeling via Harrie Dijk verlopen. Zij hebben de auto opgehaald, nagekeken en een beurt gegeven. Ook hebben zij de garantie etc. op zich genomen. Hierdoor heb ik alle service in de buurt en bij een betrouwbare garage. Samenvattend een erg prettige deal ervaren!

van eerste oriëntatie voor een nieuwe auto tot gekocht in 1 uur

We gingen kijken of de Nissan Juke iets voor ons zou zijn, als vervanger van onze Qashqai. Een proefrit gemaakt, auto beviel uitstekend, ook het inruilaanbod was prima. Daarna was de service om twee dagen later al de auto op te halen, ook uitstekend. Dankjewel Donny!

correcte en vriendelijke behandeling

Prettige garage. Fijn en behulpzaam. Fijne service ook voor de kleinste dingetjes.

Volkomen verrast door de enorme goede service, dikke pluim!

na 6 jaar voor de 2e keer een auto bij harrie dijk gekocht. vertrouwd adres

Top bedrijf.

Zeer prettige omgang, alle tijd en rust nemen voor de klant.

betrouwbaar vriendelijk met een fijn gesprek

Eerlijke en zakelijke behandeling

Wat een leuk bedrijf

Super geholpen door jonge enthousiaste gasten die van hun hobby hun werk hebben gemaakt. Communicatief sterk, daad bij het woord voegen en een warm welkom gevoel geven. Dat kunnen ze!

uitstekend geholpen

jullie hebben ons netjes behandeld met onze 2 e opel mokka zeer goede inruil prijs zal zeker terug komen bij jullie nog bedankt voor de mooie bloemen en uitleg vd auto

Aardige verkoper! Vriendelijk. Het mooiste van alles is dat mijn auto voor mijn deur werd gebracht. Perfect!

Betrouwbaar en eerlijk

Duidelijke en persoonlijke communicatie.

Mijn tweede auto gekocht,bij Harrie Dijk

Vriendelijk personeel duidelijke uitleg.prima service. Kom hier zeker terug.

Fijne ervaring.

Vriendelijke ontvangst, staan voor hun woord.

Goed bedrijf

Geven goede service

Vriendelijke mensen

Goede ervaring bij het kopen van mijn auto. Bij het afleveren van de auto correct geholpen. Een min puntje over de garantie van de auto: de jonge verkoper had het over één jaar fabrieksgarantie en daarna één jaar Bovag garantie, maar deze twee garanties vallen in één jaar(jammer).

Goed klantvriendelijk netjes

Gewoon goed

Kluversweg 4 b

7447JK Hellendoorn

Over Harrie Dijk – Betrouwbaar onderweg

Ons bedrijf In 1992 is Harrie Dijk gestart met een lokale dorpsgarage. Door de tijd heen is het bedrijf steeds verder gegroeid, waardoor het inmiddels is uitgegroeid tot een full-service autobedrijf. Het bedrijf typeert zich met twee generaties als een echt familiebedrijf. Wij streven er met al onze werknemers naar om verder te groeien naar een jaarlijks verkoop van 1.000 auto’s. Hoe wij dat doen? Wij verkopen onze auto’s met een eerlijk advies en houden van een persoonlijke benadering. Een nieuwe auto aanschaffen blijft natuurlijk een bijzonder moment en moet vertrouwd aanvoelen. Onze voorraad: anders dan anders Met een voorraad van circa 100 auto’s is er voldoende aanbod. Wij zijn een merk onafhankelijk autobedrijf die gespecialiseerd zijn in zowel nieuwe als gebruikte auto’s. De meest gangbare modellen zijn in onze voorraad sterk vertegenwoordigd. Met de focus op “zeer jonge betrouwbare auto’s” maken wij het verschil. Ons doel is om landelijk auto’s een te bieden met de juiste opties voor de beste prijs. Dit lukt ons door net iets anders te werk te gaan en samen met de goede partners het juiste aanbod te creëren. Daarnaast bestaat ons aanbod uit ingeruilde auto’s die door onze optische- en technische inname zijn gekomen. Service van een dorpsgarage Met klanten uit het hele land willen wij het gevoel van een dorpsgarage blijven uitstralen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om innoverend en vooruitstrevend te zijn. Onze persoonlijke benadering vergeten wij niet. Het moet immers leuk zijn om een auto te kopen! Benieuwd naar hoe onze klanten een aankoop bij ons ervaren? Bekijk dan eens onze onafhankelijke reviews op de website. Hier zijn wij vanzelfsprekend enorm trots op.