Het was de reis meer dan waard, vanuit Nijmegen .

Mijn droomauto stond bij jullie mooi gepoetst en rijklaar, ontzettend aardig en geduldig ontvangen door Donnie. De terugreis naar Nijmegen was een groot feest. Bedankt Garage Harrie Dijk.

Snel eerlijk bedrijf

Snel geholpen en snelle aflevering

Vriendelijk en klantgericht

Vriendelijke mensen, goed advies en prettig zakendoen.

Prima bedrijf met zeer klantvriendelijk personeel.

Goed geadviseerd en geholpen.

Goede ontvangst, en vriendelijk, goed zaken kunnen doen.

Klantvriendelijk en klantgericht.

Netjes alles afgehandeld. Zeer tevreden

Weer prima en prettig

Weer goed geholpen en service weer 100%

Klantvriendelijk correct bedrijf.

De eerste indruk was goed. Donny ( de verkoper) had voldoende aandacht voor de wensen van de klant en we werden zeer netjes behandeld. Volgens afspraak is de auto afgeleverd. Vervolgens nog met een bos bloemen cadeau.

Super garage bedrijf met kennis van zaken.

Gisteren mijn auto, een Citroen C4 Picasso auto opgehaald bij deze garage. Vorige week gekocht via verkoper Donny. Auto werd ondanks het feit dat het geen nieuwe auto betrof als nieuw afgeleverd. Een super attent gebaar was de grote bos bloemen voor mijn echtgenote. Kort samen gevat: prima garage met prima auto's, leuke prijzen en goede inruil. En verkopers met verstand van zaken. Nogmaals Donny bedankt ook namens Kitty. Familie van Laar Almelo.

Fijne manier om auto te kopen

Hartelijke ontvangst, goede deal kunnen sluiten

Heel erg goed geholpen.

Positieve ervaring. Gemoedelijke sfeer. Goed personeel.

Wij hebben aan ons bezoek een goed gevoel over gehouden

Behulpzaam, meedenkend, en goed geholpen door Kevin

Zeer fijn geholpen bij een persoonlijk familiebedrijf

Zeer fijn geholpen bij een persoonlijk familiebedrijf

Prima zeer klantvriendelijk geholpen.

Goed gesprek met Kevin gehad. Voor beide kanten tot een prima deal gekomen. De ervaringen met jullie uit het verleden waren ook prima en dit is dan ook de reden dat ik voor de derde keer een auto bij jullie heb gekocht. Kleine opmerking is wel dat de info op de website over de auto's niet altijd kloppen met de daadwerkelijke opties.

Goede vriendelijke service

Wij zijn keurig en netjes geholpen. Auto is netjes conform afspraak geleverd en ook prijs kwaliteit verhouding is prima.

hele fijne service, vriendelijk geholpen.

ben heel vriendelijk geholpen en er was goed te onderhandelen. goede uitleg na de aankoop van de auto. goede service. ben heel tevreden.

Goede service, vriendelijk, vlot geholpen

Goede ervaring bij kopen van onze auto. Veel keuzes in auto's. Vlot geholpen. Vriendelijk personeel.

Prima Service, Bij aankoop wat lakschade, goed opgelost

Leuke, eerlijke medewerkers! Auto bevalt erg goed :-).

Fijne mensen met kennis!

Op tijd geïnformeerd betreffende mobiliteit verzekering

Netjes te woord gestaan en duidelijk ingelicht wacht nog wel op een nieuw pasje

Prima en snelle service!

Mijn allereerste auto gekocht bij Harrie Dijk. Na de proefrit even gezeten en snel tot een goede deal gekomen. De volgende week kon ik de auto al ophalen. Auto is super netjes afgeleverd.

Topbedrijf met fijne mensen!

Vandaag mijn 2e auto gekocht bij dit bedrijf. Wederom met een goed gevoel naar huis! Mooie auto's voor goede prijzen.

Fraaie auto’s voor een goede prijs

De rit naar Hellendoorn vanuit de Randstad was zeker de moeite waard Veel auto’s zijn nagenoeg nieuw en worden tegen een aantrekkelijke prijs aangeboden. Bovendien levert de inruil van de huidige auto ook een aanzienlijk voordeel op ten opzichte van inruil bij de merkdealer. Zeer vriendelijke verkoper. Leuk familiebedrijf met gemoedelijke sfeer en prima service.

Zeer goede service!

Probleem netjes opgelost

Prettig ontspannen zeer fijn

Kluversweg 4 b

7447JK Hellendoorn

Over Harrie Dijk – Betrouwbaar onderweg

Ons bedrijf In 1992 is Harrie Dijk gestart met een lokale dorpsgarage. Door de tijd heen is het bedrijf steeds verder gegroeid, waardoor het inmiddels is uitgegroeid tot een full-service autobedrijf. Het bedrijf typeert zich met twee generaties als een echt familiebedrijf. Wij streven er met al onze werknemers naar om verder te groeien naar een jaarlijks verkoop van 1.000 auto’s. Hoe wij dat doen? Wij verkopen onze auto’s met een eerlijk advies en houden van een persoonlijke benadering. Een nieuwe auto aanschaffen blijft natuurlijk een bijzonder moment en moet vertrouwd aanvoelen. Onze voorraad: anders dan anders Met een voorraad van circa 100 auto’s is er voldoende aanbod. Wij zijn een merk onafhankelijk autobedrijf die gespecialiseerd zijn in zowel nieuwe als gebruikte auto’s. De meest gangbare modellen zijn in onze voorraad sterk vertegenwoordigd. Met de focus op “zeer jonge betrouwbare auto’s” maken wij het verschil. Ons doel is om landelijk auto’s een te bieden met de juiste opties voor de beste prijs. Dit lukt ons door net iets anders te werk te gaan en samen met de goede partners het juiste aanbod te creëren. Daarnaast bestaat ons aanbod uit ingeruilde auto’s die door onze optische- en technische inname zijn gekomen. Service van een dorpsgarage Met klanten uit het hele land willen wij het gevoel van een dorpsgarage blijven uitstralen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om innoverend en vooruitstrevend te zijn. Onze persoonlijke benadering vergeten wij niet. Het moet immers leuk zijn om een auto te kopen! Benieuwd naar hoe onze klanten een aankoop bij ons ervaren? Bekijk dan eens onze onafhankelijke reviews op de website. Hier zijn wij vanzelfsprekend enorm trots op.