Goed, maar nog niet volledig

Goede ontvangst, goed en netjes geholpen. Ontspannen gesprek geweest. Heb afgelopen zaterdag een mail met een vraag gestuurd, dit n. a. v een gedane koop. Hierop duurt het antwoord langer dan het ontvangen van factuur. Dus mail beantwoorden gaat niet goed. Overmorgen wordt de auto gehaald en daar gaat de vraag over, dus ook belangrijk.

Mooi bedrijf met zeer goede de service

In één woord geweldig .

Heel lief en vriendelijk

Net bedrijf, goede ontvangst en afhandeling

Geweldig bedrijf

Geweldig bedrijf, zijn zeer goed geholpen met de aankoop van de fiat 500. de auto werd bij ons voor de deur in Amsterdam afgeleverd wat wij een zeer goede service vinden. Wij raden iedereen aan om daar een auto te kopen.

Klant vriendelijk

Peugeot 2008 automaat gekocht,alles duidelijk uitgelegd. We zijn zeer tevreden

Vriendelijke bedrijf (donny)

Zeer vriendelijk en hulpzaam

Snel en correct geholpen.

Een mooie jonge auto gekocht, voor een zeer aantrekkelijke prijs. Uitstekend adres, zeker een aanrader.

Vanaf het eerste contact tot het moment dat we met onze aankoop wegreden, zijn we uitstekend geholpen. Het pand ziet er netjes uit, de services is prima. De verkoper zeer netjes en duidelijk, kortom: zeer tevreden.

Prettig bedrijf om zaken mee te doen

Kort bondig en duidelijk in uitleg Elke vraag wordt duidelijk beantwoord Prettige omgeving zonder toeters en bellen Fijn bedrijf

Heel goed

Hele fijne ervaring en je wordt goed geholpen. Ik zou dit bedrijf iedereen aanraden

Duidelijk, vriendelijk, scherpe prijzen en komen je goed tegemoet.

Fijne gesprekken, ondanks dat alles telefonisch is geregeld. Scherpe prijs voor inruilauto gekregen. Duidelijke afspraken en netjes geregeld.

Gemoedelijk en persoonlijk

Gemoedelijk bedrijf, voelt oprecht en persoonlijk. Aandacht voor de koper en niet opdringerig.

goed bedrijf eerlijk en oprecht zaken zeker een aanrader

echt top bedrijf zeker aan aanrader

Mooie voorraad jonge auto*s.

Mooie Nissan gekocht.Goed geholpen,maar mag ook gezien de prijs.

Prima geholpen....de navigatie werd direct geüpload. Ik wacht alleen nog op de tweede sleutelkaart!!!

Netjes en goed voor elkaar

Veel keuze, zeer klantvriendelijk, auto netjes afgeleverd, goede uitleg.

TOP

Wij hebben een zeer prettig contact gehad met dit bedrijf. Uiterst vriendelijk en betrouwbaar. Wij zijn erg tevreden over onze aankoop. Fam. Westerhof uit Oosterwolde FR.

Zeer net en klantvriendelijk geholpen.

Ik heb hier een VW golf uit 2019 gekocht en een Audi A3 van 2017 ingeruild. Had de auto gezien op het internet en dacht daar kan ik wel even naar kijken. Kreeg een nette inruil prijs voor mijn auto, en de koop was binnen 5 minuten gesloten. Doen niet moeilijk, auto vrijdagmiddag gekocht en kon hem zaterdagochtend al ophalen.

Perfecte service en soepel verlopen

Top service !!!

Bij t ophalen van mijn auto waren ze vergeten iets te repareren ... heel kort maar krachtig”wordt opgelost “ 2 dagen later de auto bij mijn huis opgehaald en 3 uur later weer thuis gebracht .. ... ontzettend goede service... en daarbij fijne mensen die me hebben geholpen .. geen macho verkopers... chapeau

Aangenaam positieve aflevering

Hoewel het verkoop gesprek wat stroef verliep was de aflevering een hele positieve ervaring. Mede hierdoor met een goed gevoel de koop afgesloten.. De algemene indruk over het bedrijf is positief. Vriendelijk personeel waar kwaliteit duidelijk voorop staat.

Vriendelijke verkopers en scherp geprijsde auto's!

Erg vriendelijke en meedenkende verkoper. Snel in reacties bij aanvullende vragen en bij aflevering ook goede service mbt installatie telefoon e.d. Een aanrader in combi met de scherpe prijzen!

Aanrader.

Vlotte afhandeling, goede raad tov. Uitvoering van de auto. Aflevering volgens afspraak kortom goede ervaring met v. Dijk.

Degelijk bedrijf

Bij dit bedrijf een Renault clio gekocht uit 2019. Goede inruilprijs gekregen voor mijn in te ruilen auto. Er was enige onduidelijkheid over het navigatiesysteem, maar dit werd naar tevredenheid opgelost, Aflevering ging ietwat vreemd want waarschijnlijk uitgevoerd door een stagiere. Heb geen verkoper gezien bij de aflevering wat ik wel een beetje vreemd vind.

Kluversweg 4 b

7447JK Hellendoorn

Over Harrie Dijk – Betrouwbaar onderweg

Ons bedrijf In 1992 is Harrie Dijk gestart met een lokale dorpsgarage. Door de tijd heen is het bedrijf steeds verder gegroeid, waardoor het inmiddels is uitgegroeid tot een full-service autobedrijf. Het bedrijf typeert zich met twee generaties als een echt familiebedrijf. Wij streven er met al onze werknemers naar om verder te groeien naar een jaarlijks verkoop van 1.000 auto’s. Hoe wij dat doen? Wij verkopen onze auto’s met een eerlijk advies en houden van een persoonlijke benadering. Een nieuwe auto aanschaffen blijft natuurlijk een bijzonder moment en moet vertrouwd aanvoelen. Onze voorraad: anders dan anders Met een voorraad van circa 100 auto’s is er voldoende aanbod. Wij zijn een merk onafhankelijk autobedrijf die gespecialiseerd zijn in zowel nieuwe als gebruikte auto’s. De meest gangbare modellen zijn in onze voorraad sterk vertegenwoordigd. Met de focus op “zeer jonge betrouwbare auto’s” maken wij het verschil. Ons doel is om landelijk auto’s een te bieden met de juiste opties voor de beste prijs. Dit lukt ons door net iets anders te werk te gaan en samen met de goede partners het juiste aanbod te creëren. Daarnaast bestaat ons aanbod uit ingeruilde auto’s die door onze optische- en technische inname zijn gekomen. Service van een dorpsgarage Met klanten uit het hele land willen wij het gevoel van een dorpsgarage blijven uitstralen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om innoverend en vooruitstrevend te zijn. Onze persoonlijke benadering vergeten wij niet. Het moet immers leuk zijn om een auto te kopen! Benieuwd naar hoe onze klanten een aankoop bij ons ervaren? Bekijk dan eens onze onafhankelijke reviews op de website. Hier zijn wij vanzelfsprekend enorm trots op.