5 sterren: perfect, zeker aan te bevelen

Na een lange rit vanuit het zuiden, werden we heel hartelijk ontvangen. Koffie stond klaar en na de koop mocht het bloemetje niet ontbreken. Auto stond netjes gepeotst klaar. Ouderwetse service die je nog maar zelden tegenkomt. Zeer goede ervaringen, prima!

• Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Zeer positieve ervaring. De koop en verkoop is met een uitstekende service door Rik afgehandeld.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Mijn allereerste auto hier gekocht. Ik woon 65km vanaf deze garage maar vanwege de prijs en type auto met opties die zij hier te koop hadden aangeboden heb ik voor deze garage gekozen. Na een testrit vielen mij twee defecten/breuken op in de auto. Deze hebben zij bij in dezelfde vraagprijs netjes bij aflevering gerepareerd. Goed positief punt is dat er geen listige verkoop trucs worden gebruikt maar gewoon een rustige babbel over de betreffende auto. Ik merk dat zij graag goedwerkende auto\'s af willen leveren wat voor de klant natuurlijk ook een prettig betrouwbaar gevoel geeft. Als enige minpunt; de juiste onderhoudspapieren van de auto waren niet aanwezig. Deze hebben zij mij later alsnog gemaild.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goede inruilprijs gekregen voor mijn auto en een auto zonder garantie bij Harrie Dijk gekocht. Nette mensen, keurig bedrijf, voelt vertrouwd aan. Positief puntje, ik had mijn zonnebril laten liggen in mijn inruilauto. Omdat ik niet in de buurt woon hebben ze deze keurig naar mijn huis gestuurd. Topservice wat dat betreft!

• Deskundigheid N.v.t.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Banden wissel laten uitvoeren, omdat ze dichtbij zitten. 1,5x tot 2x duurder dan omliggende bedrijven hier in de buurt, bizar.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

4 sterren: goede service, goed behandeld

Gaf hulp waar nodig, goede eigenschap.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Al jaren de auto in beheer bij Harrie Dijk, zeer tevreden en een prima service!

2 sterren: slechter dan verwacht

• Reden bezoek Reparatie en/of schadeherstel

Klantgericht geholpen!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima service en nooit te beroerd om even iets te verhelpen als je langs komt.

• Reden bezoek Andere reden

• Reden bezoek Aankoop onderdelen en/of accessoires

ik ben zeer tevreden.

4 sterren: goede service, goed behandeld

naar volle tevredenheid geholpen bij de aanschaf van een andere auto vlotte service met kennis van zaken! Hierbij wordt goed naar de klantvraag geluisterd!

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima service bij aankoop gebruikte auto

4 sterren: goede service, goed behandeld

Prima. Betrouwbaar en vriendelijk.

4 sterren: goede service, goed behandeld

Goeie ontvangst. Harry kwam gelijk naar ons toe en stelde zich voor. We hadden via de website al veel info, dus we wisten vaarvoor we kwamen. Na een proefrit was het al snel duidelijk en we hebben de auto gekocht. We konden hem ook al snel meenemen

Kluversweg 4 b

7447JK Hellendoorn

Over Harrie Dijk – Betrouwbaar onderweg

Ons bedrijf In 1992 is Harrie Dijk gestart met een lokale dorpsgarage. Door de tijd heen is het bedrijf steeds verder gegroeid, waardoor het inmiddels is uitgegroeid tot een full-service autobedrijf. Het bedrijf typeert zich met twee generaties als een echt familiebedrijf. Wij streven er met al onze werknemers naar om verder te groeien naar een jaarlijks verkoop van 1.000 auto’s. Hoe wij dat doen? Wij verkopen onze auto’s met een eerlijk advies en houden van een persoonlijke benadering. Een nieuwe auto aanschaffen blijft natuurlijk een bijzonder moment en moet vertrouwd aanvoelen. Onze voorraad: anders dan anders Met een voorraad van circa 100 auto’s is er voldoende aanbod. Wij zijn een merk onafhankelijk autobedrijf die gespecialiseerd zijn in zowel nieuwe als gebruikte auto’s. De meest gangbare modellen zijn in onze voorraad sterk vertegenwoordigd. Met de focus op “zeer jonge betrouwbare auto’s” maken wij het verschil. Ons doel is om landelijk auto’s een te bieden met de juiste opties voor de beste prijs. Dit lukt ons door net iets anders te werk te gaan en samen met de goede partners het juiste aanbod te creëren. Daarnaast bestaat ons aanbod uit ingeruilde auto’s die door onze optische- en technische inname zijn gekomen. Service van een dorpsgarage Met klanten uit het hele land willen wij het gevoel van een dorpsgarage blijven uitstralen. Daarnaast vinden wij het belangrijk om innoverend en vooruitstrevend te zijn. Onze persoonlijke benadering vergeten wij niet. Het moet immers leuk zijn om een auto te kopen! Benieuwd naar hoe onze klanten een aankoop bij ons ervaren? Bekijk dan eens onze onafhankelijke reviews op de website. Hier zijn wij vanzelfsprekend enorm trots op.